Regisztráció Blogot indítok
Adatok
statutum

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
A múltkori bejegyzésben a legtöbb szó az EU hatásköreiről esett, azaz azokról a területekről, amelyek esetében a tagállamok megegyeztek, hogy ezeket közösen intézik, és beleszólást engednek egy nemzetekfeletti szervezetnek. Az EU ugyanakkor lényegesen több a közösen gyakorolt…..
Hányszor kell még nektek kiosztani a díjat, hogy esetleg megszüntessétek a sitten ülő spannotok havi 740 ezer forintos fizetésének a folyósítását? Mert ahogy látom a mai képviselőtestületi ülésen sikerült leszavazni még azt is, hogy egyáltalán napirendre kerüljön az ügy ti…..
statutum 2009.09.22 08:29:47
@Orbán- Castro Chavez Rákosi -Viktor elég, új kell!: Ez a legszánalmasabb szoci szöveg manapság: a Fidesz is lopik. Nem érdekel, hogy a Fidesz mit csinál, az érdekel, hogy az a kormány, amelyik válság ürügyén mindennap a zsebemben kotorászik, a saját és a klientúrája zsebét két kézzel tömi...