Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flowers66

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor szerintem tipikusan csak nálunk előforduló esetről van szó, szerintem nem. A cégek ilyenkor általában az ÁSZF-re mutatnak (jelen esetben a 4-es pontra), mi pedig egy korábbi posztunkra. Kedves Homár!   A következő tipikusan csak nalunk előfordulható esettel és…..
flowers66 2015.11.27 11:06:49
@ghck: Érdekes, de a pénzt a bankszámláról azért levonták. A rendszer jelezte van készleten, kiválasztotta, kifizette, és még sincs?! Fogyasztó megtévesztése, itt a helye a homáron!
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
flowers66 2015.08.28 23:33:58
@CID.: Olvastál , de nem értelmeztél, tehát a mai magyar oktatás egy csőd! Te vagy rá az élő példa!
Olvasónk igazán dicséretes elszántsággal próbált Kikol-ügyféllé válni, de nem volt könnyű helyzetben. A legjobb rész, amikor kiderül, hogy az eladó azért nem nyit ajtót, mert nem hagyhatja ott a számítógépet.  Tisztelt Homár! (És kedvenc Internetes trolljaim,…..
flowers66 2015.07.06 15:54:17
@Lenina Huxley: Végül is igazad van, meg a posztolónak abban, hogy az ágyakra szánt pénzét nem ebben a boltban szeretné elkölteni! Konkrétan szerintem éhen is dögölhet az eladó,főleg ha ő a tulaj!Ha meg nem a tulaj, csak simán eladó, akkor is éhen dögölhet. Mert a seggét udvariasan felemelhette volna,a terhes kismama nem szült volna meg addig, és az ajtót kinyitva lett volna újabb vevője. Így mivel neki a vevő nem fontos, az apukának meg az ágy fontos, így érthető, a bolt menjen tönkre, ahol még mindig nem értik,a VEVŐBŐL élnek. Kivéve, ha pénzmosás van, de az más.
Az utóbbi időben valami eltörhetett a szép hipszterbringákat készítő Ogre emberében, mert idén áprilisig csupa dicséretet kapott, aztán jötta a "vevőkhöz való hozzáálláson van mit javítani", meg az alábbi emberesnek mondható produkció. Lehet, hogy szabira kéne menni,…..
flowers66 2015.05.21 16:13:58
@hobbitroll: Semmi közöm hozzá, nem az én gyerekem.Nem én csináltam és nem én szültem. Nekem akkor is problémám van a "tisztelt" mester úr hangnemével, ugye nem baj?Szeretem ezt az oldalt. Mindenki olyan okos.Szeretem amikor egy emberként sárba döngölik a posztolót és láncon tartják a gyereküket!!
flowers66 2015.05.26 13:19:57
@LatexMátrix: Nem estem semmilyen túlzásba! Bántja a kis cizellált lelkemet a csúnya beszéd! Biztos én vagyok a hunyó,de valahogy elvárom a bicikliszerelőtől, a boltostól, a sarki k@rvától( ja itt alap),hogy kinyalja....mármint a pénzemért! De ha nem is, akkor meg szóljon, és soha többé nem zaklatom a pénzemmel! Becsszó!
Egy sajnos egészen szokásos MÁV-os utasmegalázás egyfajta szabadverset csalt elő Waylanderből, a művét a drámai hatás megőrzése végett az eredeti, zaklatott tördeléssel közöljük alant. Annyi történt, hogy a Nyugatiban annyit késett az egyik Duna-kanyarba menő vonat, hogy…..
flowers66 2010.02.15 22:18:58
A@Cifu78:
Nincs a Mávnál 75-s IQ feletti ember semmiképp, mert akkor okosabb lenne a fő-fő vezetőknél, az meg mán hogy néz ki, hogy a beosztottnak több esze van, még ha kis főnők is...
Szerintem Szibéria a megoldás: Csak máv-dolgozók ülhetnek fel az arra menő vonatra, és valahol megáll a tajga közepén, úgy 120 évre...mementónak az utókornak!!:-)) :-((
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
flowers66 2010.01.12 21:27:21
@Scavolas: Akkor az otp perelje a ppo-t, de az én jelszavam nélkül nem indíthatott semmit a ppo, csak úgy, hogy illegálisan eltárolta.....ergo..nem vonhatott le törvényesen, csak törvénytelenül az otp...Innen legyen a kettejük dolga, plusz egy csomó elégedetlen ügyfél nekik.
flowers66 2010.01.12 21:40:13
@Scavolas: JA.....nem is értem, miért csak 2500 ft emelt le????Plusz két nulla...
flowers66 2010.01.12 22:00:09
@marosy: Kár, hogy felfelé mutató középső ujj nincs a képedbe, te idióta..
A bankon keresztül ment.....otp direkt..Te hogy vásárolsz neten???Mivel fizetsz??? Halpikkellyel??Te is megérdemelnél vmit....
Adrienn története igen hosszú, azért posztoltam be mégis, hogy aki az olvasók közül még nem vett föl lakáshitelt, de ilyesmire készül, az láthassa,mire számítson. Adrienn története ugyanis nem extrém: szolid alázások, laza szopatások, rutinszerű várakoztatások és…..
flowers66 2009.10.11 22:24:22
@tetriszbajnok agresszív disznó: Sosem volt még hiteled??? És ide jársz ezzel dicsekedni????:-((( hányós smájli...
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
flowers66 2009.10.11 22:07:44
@Mik17: Visszhang.....de mindegy!!!