Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KNAkos

123 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zenész/vállalkozó bemutatta az általa tervezett megálmodott, valamint a "i.am+" által forgalmazott okosórát, melyre amikor elsőre ránézünk, azt kívánjuk, bárcsak maradt volna a zenélésnél. A készülék nem igen hasonlít egy órára, inkább egy karkötőre. 3G csatlakozást…..
A Retina Macbook Pro megjelenése óta szólnak pletykák arról, hogy az Apple ezzel az óriási felbontású kijelzővel szereli fel az asztali gépcsaládjukat is. A mai napon megtörtént ez a frissítés, így mától bárki megvásárolhatja a retinás iMac-et. A design nem változott a már…..
A phabletek méretük miatt nem minden ember zsebébe férnek bele, de ez már senkiébe sem fog. Ha valakinek a Note 3 mérete nem elég elrugaszkodott, akkor a HiSense X1-et tudom ajánlani. A kínai gyártó, melynek nevével eddig a légkondícionálók és hűtők kapcsán találkoztunk,…..
Ha valakinek van egy Mac Pro-ja, vagy 4K monitor meghajtására alkalmas PC-je, bizonyára kiakasztónak tartja, hogy a monitorok ára iszonyatosan magas. Csak volt. A CES idei nagy sztárjai közé tartoznak a kevésbé drága, nagyfelbontású kijelzők. A választék nem túl nagy,…..
Egy elég elborzasztó ténnyel kell, hogy sokkoljuk a kedves olvasókat. Kütyüink, de főleg okostelefonjaink felületén hemzsegnek a bacilusok. Kutatók szerint egy átlagos készülék érintőképernyőjén több baktérium élősködik, mint egy irodai WC ülőkén. Ez még mind semmi,…..
Érdekes képeket publikált az "art x". Híres, régi festményeket utaztattak előre az időben, a modern kultúra talán egyik legjellemzőbb eszközeivel: kütyükkel. A képeken azt csinálják, amit általában a mai társadalom: Bámulják az eszközöket, zenét hallgatnak, fotóznak,…..
2010-ben debütált az azóta nélkülözhetetlenné vált like gomb. 3 év alatt semmi sem változott a design terén, mai naptól azonban az aktuális "flat" trendekhez igazodnak majd a gombok. Áthelyezték továbbá a hüvelykujját mutató kezet, már nem a like felirat mellett van (a helyét a…..
KNAkos 2013.11.07 11:35:38
@kulcsarb: szerintem még várni kell :)
Múlt héten bejelentették a Nexus 5-t, ami a relatív alacsony ára ellenére simán versenybe száll a felsőkategóriás, 2x drágább telefonokkal (teszt a hétvégén várható). A PhoneBuff-nak köszönhetően megnézhetjük, miben is fejlődött a kütyü az évek során, mennyire érezhető…..
Egy elég kemény piacra lépett be a Valve, új termékeivel olyan gyártók ellen megy csatába, mint a Sony, Microsoft vagy a Nintendo. Előnyt jelenthet azonban szoftvereladás tekintetében, hogy nem lesznek olyan exkluzív játékok, amik csak az új kozolra/oprendszerre lesznek elérhetőek.…..
A G Flex elég erős válasz volt a Samsung Galaxy Round-ra, sokkal racionálisabban közelítette meg a hajlított telefon koncepcióját. A Round rossz irányba van hajlítva, és teljesen szolíd a szerkezete. Érdekes módon az LG készüléke nem csak, hogy másfelé görbül, ráadásul HAJLIK…..
A Lumia 520 meglepően népszerű volt a fejlődő piacokon, ezért valószínűsíthető volt, hogy a Finnek frissíteni fogják a modellt. A kiszivárgott kép arra enged következtetni, hogy sok szín közül választhatunk majd. A design semmi extra, szokásos Lumia stílus. Az fog számítani…..
Úgy néz ki elérkezett az idő, amikor a Facebooknál valami pénzt is akarnak látni az egymilliárdért felvásárolt projektből, és indulnak az Instagram hirdetések. Semmi feltűnő nem lesz, sima post-ként lesz beágyazva, valamint megjelenik a "sponsored" címke. Az első reklámot…..
És olyan fenomenálisan ízléses lesz, mint a fentlátható képen. Teljes prémium érzést kölcsönöz majd felhasználójának, a pink-műanyag bőrutánzat hatására bizonyára bugyi nem marad szárazon!..
  A Lenovo ma mutatta be új androidos tabletjét, a Yoga Tablet 10-et, valamint a Yoga Tablet 8-at. Mindkét tablet ára elég alacsony (249, valamint 299 dollár), és dizájnjuknak köszönhetően elég nagy akksik fértel beléjük. 6000, valamint 9000mAh-es! (Összehasonlításképpen: Az…..
Nem könnyű üzenetküldőnek lenni a mai világban, igen csak kiélezett a verseny. Ott a WhatsApp, a Viber, a Kik, stb. Ráadásul a Blackberry a mai napon bejelentette, hogy 20 millióan használják a BBM-et. Továbbá ott a Facebook messenger, aminek a legerősebb erőforrása az, hogy itt…..
Sok kép kering az interneten, hogy mennyire megváltozott bizonyos híres cégek arculata az idők során. Ez mind jó, és érdekes, de nem túl interaktív. Nick DiLallo orvosolta ezt a problémát, és összeállított egy-két egy percnél rövidebb videót, amin animálva figyelhetjük meg a…..
KNAkos 2013.10.29 09:47:21
@B-Bird: Igen, sajnos eltávolítatták szerzői jogok sértése miatt...
KNAkos 2013.10.29 16:21:45
@B-Bird: Hidd el, keresem én, csak midnenhol a srác youtube channeljét linkelték be. Egy gif-et sikerült eddig találni...
Emlékeztek még a Phonebloks-ra? Szuper elképzelés, nagy visszhang, sokan beszéltek róla. Sajnos azonban nyilvánvaló volt, hogy nem egy könnyen megvalósítható tervről van szó. A mai napon azonban a Motorola leleplezte "Projekt Ara"-ra hallgató tervét, ami pont a moduláris telefonon…..
A fent látható meghívókat az LG küldte ki. A bemutató helyszíne Tel Aviv, időpontja november 5. A Képek egyértelműen a Nexus 5-t és KitKat-ot ábrázolnak, azt hiszem elég nyilvánvaló, hogy mi készülődik itt. Fura azonban, hogy a Google-nek semmi nyoma az egészben...
Az ég világon semmi bajunk a Google Glass design-al, azonban néha jó lenne, ha más szemüvegekkel is működne, hogy ne legyünk 100%-osan feltűnőek a 2030-as időutazó kütyüvel. Sean Percival, akit a MySpace kapcsán ismerhetünk, nem várt, ameddig a Google kitalál erre a problémára…..
Bizonyára senki sem fejeltette el az Alcatel nevet, még ha mostanában kicsit el is tűnt a köztudatból. Most azonban újra próbálkoznak, és már ki is szivárogtak a tablet képei. Hát mit mondjak, kicsit iPad, kicsit Lumia, kicsit HTC. Több színben lesz majd kapható, Android oprendszert…..
Nem áldozol a géppel jegyzetelés oltárán? Az a típus vagy, aki kézzel szeret jegyzetelni? Mégis szeretnéd digitálisan is tárolni a jegyzeteidet? Tetszenek a baromi menő kütyük? A Livescribe új Smartpen 3-ját neked találták ki! A kütyüt összekötheted az iOS készükékeiddel,…..
A Samsung már bemutatta saját hajlított kijelzős telefonját, a Galaxy Roundot, amitől nem dobtunk nagy hátast. Most az LG is bemutatta saját készülékét, a G Flex-et. Sok pletyka keringett róla az interneten, kb minden kiszivárgott, de ezek ellenére azért értek minket meglepetések.…..
Kb. 1 hónap késéssel, de az Android felhasználók is élvezhetik a zombigyilkolászást készülékeiken. A Plants Vs. Zombies-t gondolom senkinek sem kell bemutatni, első része még iOS-re jelent meg anno, és igen hamar belopta magát az emberek szívébe, rövid idő alatt az egyik…..
Nem gondoltam volna, hogy egyszer autókkal kapcsolatban is operációs rendszerekről, szoftverekről fogok tudni írni, kedvenc autóm azonban még ezt a vágyamat is kielégíti. Szeretjük a Teslát, mert A) az első és egyetlen használható elektromos autót gyártja, amivel nagyobb távot…..
24 óra alatt 10 millióan töltötték le a BBM-et iOS-re, valamint Androidra. A letöltések száma már az első órákban elérte az 5 milliót. Örülhetnek a BlackBerry-nél, hiszen a leágazóban lévő cégnek hosszú idők óta ez az első népszerű projektje. Persze ezek a számok nem azt…..