Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszkoo

19 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesz ez még így se VOLT 2017.07.04 10:36:03
A kisfiam mellett is igen mozgalmas életet élünk, amiben mindkét részről a nagyszülők is partnerek. Ennek köszönhetően 2napra sikerült lemennünk Sopronba a VOLT-ra. Férjemnek nagyon tetszett a miliő, számomra kevésbé volt vonzó, mindenesetre jó volt kettesbe tölteni egy kis időt. Nagyon jó érzés…..
Lesz ez még így se Éjjel 2017.06.28 09:08:32
Kisfiam 2hónapos kora óta átaludta az éjjeleket, mikor kibújtak az első fogacskák, akkor is ma 1x ébredt meg.. de valami, valahol "elromlott" újabban, ott tartok, hogy már azt is örömként könyvelem el, ha "csak" 3-x4x ébred meg.. az sem ritka, hogy 6-8x.. Egy dolog, hogy én hulla vagyok, de sajnos…..
Lesz ez még így se Még meddig? 2017.06.27 09:00:20
Meddig bírok még elmenni? Nem tudom. Igyekszem nagyon megértő lenni a férjemmel, és engedni mindig, hogy "persze, menj csak pecázni, megleszünk.." Most jutottam el arra a pontra, hogy a megértés szép dolog, de engem ki ért meg? Barátnőimmel szombat tartottunk egy csajos napot, vasárnap kora du.…..
Nagyon rég írtam, azóta nagyon-nagyon sok minden történt. P-vel véget ért a románc több, mint 2éve. Megismerkedtem valakivel, aki azóta a férjem, és született egy kisfiam :)  A tanulmányaim átszervezése folyamatban van, egyenlőre nem tudom őket csinálni, nincs kire bízni annyi időre a kisfiúnkat,…..
Olyan bonyolultak az érzelmek.. bizonytalan vagyok és félek...
Lesz ez még így se Együttélünk 2014.03.26 22:38:50
P-vel megtörtént a nagy összeköltözés, szombat óta együtt lakunk. Azóta semmi veszekedés sem volt, nyugisak a reggelek és az esték is, ha épp nem dolgozom, akkor várom, hogy hazaérjen, és szexi hálóingbe várom :) Azt hittem nehezebben fogunk egymáshoz alkalmazkodni, de nagyon simulékonynak tûnik az…..
Lesz ez még így se Megoldottam 2014.03.21 12:01:31
Tegnap volt egy akcio az egyik bp.i taxi tarsasagnal. Eltem vele es a cuccaim igy vittem at P.hez. Anyamek szokas szerint "mit muveltel mar megint?" Este fel sem vette a telefont,  ..
Lesz ez még így se Új kezdet? 2014.03.17 15:12:13
Izgatott vagyok, pár nap és költözöm P-hez. Egyre jobban várom. Olyan érzés kerített hatalmába, hogy ez a mi közös életünk kezdete. Remélem tényleg így lesz :)..
Lett szekrényem, az amit kinéztem. két hét múlva 7végén költözöm P-hez. Aztán lesz, ami lesz. Néha én is elbizonytalanodom, és megkérdõjelezem az érzéseim.. Nem érzem a rózsaszín ködöt, igazából sosem éreztem. Szeretem, csak nem tudom ez mire elengedõ.. És ami az Sz-*-x-et illeti, remélem nem…..
Lesz ez még így se Vasárnap 2014.03.09 12:25:11
P-nél töltöttem az elmúlt két estém és a mai napom. Úgy terveztem,hogy du. átmegyünk hozzánk,mert apum is itt van.. anyumat mikor felhívtam olyan "kedvesen beszélt" velem, hogy elment az egésztõl a kedvem. Ma elmegyünk szekrényt nézni :) éjjel egyedül leszek mûszakba..  ..
Lesz ez még így se Szerda 2014.03.05 12:11:58
Baránõmmel B-vel beszélgettünk, az utóbbi idõben gyakrabban - sajnálatos apropó miatt - Másfél éves kislánnyal magára marad, mert a pasija ott hagyja õket.. nice Este elmeséltem P.-nek.. "imádom" hogy ennyire képes figyelni..  Ma 1-2 dolgot beterveztem, remélem legalább a felét sikerül…..
Még van egy kis idõm, mielõtt munkába kell indulnom. A mai napon P.-vel alig beszéltünk, õ napközben dolgozik 6ig.. én fél6kor indulok el itthonról a melóba. Valamiért, ill. valaki miatt olyan hihetetlen szomorúság öntött el, mint már rég nem.. egy hivatásos katona és a szerelme tragikus…..
Tegnap taliztunk, nála aludtam, jó volt, legalábbis én így éltem meg, írtam is neki de. errõl, de visszacsatolást nem kaptam meg. A héten megint 2 sörözéses estéje lesz, amikor nyilván nem sörözik hanem wiskeyzik.. akkor az erre a hétre számolva min. 2alkalom.. és nyilván nem 1-1pohárral fog…..
Lesz ez még így se Ez van 2014.03.01 18:24:13
hazautazott, nekem P-Szo suli van.. levelezõ elõnye/hátránya..Hazaúton sörözött a haverjával, este állítása szerint csak 1 wiskey volt, ma sörözni megy.. Énazt hiszem, neki állok tanulgatni este, aztán igyekszem idõben ágyba vergõdni, mert hnap dolgozom..  Egy ideje azon gondolkodom, hogy mi…..
Lesz ez még így se Kusza 2014.02.15 17:31:18
A fejemben millió gondolat cikázik.. - Wiskeyzést nem számolom.. úgysem vagyunk mindig együtt, nyomon követhetetlen. - Egyre többet gondolok arra, mi történne akkor, ha megcsalna,vagy valamilyen egyéb okból szakítanánk..  - Úgy érzem, mégsem akar velem összeköltözni, vagy inkább halogatja..  Az…..
Lesz ez még így se Útvesztõ 2014.01.26 16:11:46
Ha nem ismeri be, hogy a heti 2-3alkalom wiskeyzés sok,ott  már probléma van.P sem ismeri be, hárítja..Azt találtamki hogyvezetni fogomkb. 1 hónapon keresztül a wiskeyzéseit aztán szembesítem,ha ez sem használ, akkor ez a kapcsolat is véget ér, mint a többi. Nem szeretném, de gyûlölöm az alkohol…..
Lesz ez még így se Lázadás 2014.01.21 09:57:53
El vagyok maradva a tanulással,  annyira szeretném, hogy végre vége legyen a vizsgaidõszaknak, és minden tanulással, írással kapcsolatos kötelezettségemnek.. Élvezni szeretném az életet, mozizni, bulizni, pihizni, könyveket olvasni és nem az RJ1 könyvet bújni... - többek között - ..
Lesz ez még így se Eufória 2014.01.20 22:53:26
Sosem éreztem magam boldogabbnak :) Meg mertem nyílni P-nek és amennyire féltem az egésztõl, annyira jól alakultak a dolgok. Fantasztikus érzés, hogy van valaki, akinek elmondhatok mindent, és lehet elsõre nem fogadja kitörõ lelkesedéssel, de próbál megérteni, és látom rajta, hogy igyekszik a…..
Lesz ez még így se Ízéstelen 2014.01.15 18:44:32
Mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy mirõl ír. Egy blog többnyire az egyén saját szórakoztatása céljából íródik, és nem mások miatt. Az én nézeteimbe belefér, hogy egy e-napló keretei között a szexuális életemrõl is írjak. Érdekesek a blog-kommentelõk, akik az internet adta névtelenség és…..
Január egytől új életet kezdek. Lefokoztatom magam. Segédápolónő szeretnék lenni. Hogy miért? Mert mérges és fáradt vagyok. Egyetlen majdnem felnőtt gyermekem szerint úgy nézek ki néha, mint egy kifacsart citrom, ráadásul alulfizetett, és túlhajszolt vagyok. Apósom,…..
http://csajokespasik.blog.hu/2013/01/28/a_gazdasagi_igazgato_teherbe_ejtett..
nyuszkoo 2013.01.28 19:58:30
@Alfonzina, aki tudja..:
nem a főnököm, nincs kirúgás veszély.. A találkozási faktor is minimális..
ő gazdasági területen mozog én eü-jog..
a kettőben nincs átfedés..

Ami a fog.gátló+antibiot. -ot illeti,ha tudtam ,hogy antibiot.ot kell szednem, mellé használtam hüvelykrémet..
nyuszkoo 2013.01.28 20:04:07
@_Ω_:
A listámra a mellette szóló érveknél többek között olyanok szerepeltek,mint anyagi különbségek, életkor beli különbség, élet célok, elvárások a másik iránt..
Nem szakító okok, de alapvetően bennem voltak..
Azt hittem nem kérdez, és elfogadja, de ő mindegyikre talált valami frappáns magyarázatot, amivel a végén oda jutottunk, hogy tulajdonképpen megpróbálhatnánk..
Ha akkor kicsit erősebb vagyok és véget vetek most nem kellene szenvednem..

Két olyan tárgyam úszott amit csak következő félévben vizsgakurzusban tudok teljesíteni.. a héten lesz vége minden UV-nak..
Pénteken kezdek az új munkahelyemen, és nem fogadták el azt a kérésem, hogy esetleg később menjek be, hogy meg tudjam utoljára próbálni legalább az egyik tárgyat sikeresen letenni..
Tanulság számomra, hogy a saját céljaim legyenek a legfontosabb, minden ezután jöjjön..
természetesen előbb-utóbb kiheverem.. tudom..
nyuszkoo 2013.01.28 20:08:24
@Alfonzina, aki tudja..:
elte-ájk (jog) és bme-vik (eü.mérnök) msc-re járok.. nem hinném hogy büfé szakok..
„Nagyképűen azt mondta, hogy úgyis visszafogom fogadni, mert neki nem lehet nemet mondani.” - a főszereplő lány hosszú hétvégére engedi barátját, de amikor rácsörög, egy nő veszi fel a telefont, és kiröhögi. Még azután sem rakja ki a szűrét, hogy gombás…..
nyuszkoo 2010.02.22 17:51:42
Páran hiányolták,hogy miért nem írtam I-ről. Egész egyszerűen azért nem, mert nem láttam lényegesnek a történet szempontjából.

Ettől függetlenül leírom, hogy teljes legyen a történet:
I: 19éves, szakmunkás, szinte minden hétvégén részegre itta magát.Ebből volt egy veszekedésünk, amikor megmondtam neki, hogy ha nem változtat elhagyom. Ideig óráig működött a dolog, de újra neki állt inni.
Elhagytam.. ezekután jöttem össze L-el.

A gyűrűt I-nek visszaadtam! mielőtt szakitottam vele.

A szüleimmel valamikor 15-16 évesen romlott el kapcsolatunk teljesen.
Igen, igaz, hogy nem mertem velük megbeszélni. Féltem tőlük, és mai napig vannak dolgok amiket nem mondok el.
A félelemnek is van alapja.
De nem hasraütésszerűen alakult ki bennem.

Anyu később megtudta, hogy volt egy abortuszom, de csak onnan hogy kutatott a cuccaim között, és így akadt rá a zárójelentésre...
Apu mai napig nem tudja..

Apuval mai napig leginkább csak a közös szenvedélyünkről és a suliról tudok beszélni.
Őt az érdekli, hogy ne csússzak az egyetemen,és időben diplomázzak le.(előzmény: anyumnak 3diplomája van, munkahely és család mellett csinálta őket, és nem csúszott..)

Nem érzem magam se hülye picsának ,sem pedig címeres ribancnak.
Könnyű vagdalkolózni a szavakkal, mint döntéseket hozni, és azok nyomait magunkon viselni.

Elismerem, hogy akkor hülye voltam, hogy előbb nem léptem, de tényleg túl naiv voltam ahhoz, hogy lássam azt amit a vak is lát

Én tanultam a hibámból, és túlléptem azon az időszakon.
Úgy gondolom, az életem is az elmúlt pár év alatt rendbejött.

Ami a férfiakat illeti, igen, egy ideig magamba zárkóztam és szükségem volt az egyedüllétre, és arra, hogy feldolgozzam a történteket.

Viszont,Egy ideje van barátom, akinél jobbat sosem kívánhatnék,és tőle mindent megkapok amit eddig egy kapcsolatban nem kaptam meg.
Következő versenyzőnk egy érdekes koppanás átélője volt. Az élmény annyira sokkolta, hogy a tanulság levonását rátok bízza, és remélem, hogy nem hagyjátok cserben. Egy fiatalember pálfordulását fogjuk ezúttal elemezni: mitől változik három hét leforgása alatt a gyönyörű…..
Ki tud hajmeresztőbb karácsonyi üdvözletet, mint amikor egy friss és boldog kapcsolatot egy SMS tesz tönkre, amelyikben a pasid volt barátnője közli, hogy a közös gyerekük már öt hónapos?   Sziasztok! Pár történet elolvasása után, úgy döntöttem, hogy én is megírom a…..
nyuszkoo 2009.10.07 01:21:03
@Szulita28: Ne vedd sértésnek, de többet mint hinnéd..
Tudod néha a kor nem számít..
nyuszkoo 2009.10.07 20:35:09
@drága: Én válaszolok neked :) Köszönöm a kommentjeid :)

@boss888: Bocsánat, ha nem írtam le elsőre érthetően a történet végét, de nem vagyok egy gyakorlott blog író.. Ezt nézzétek el nekem.
Többek között emiatt is írtam, és egészítettem ki utólag a történetem,hogy teljes legyen :)

Büszke lehetsz magadra,hogy 18évesen nem szöktél el a "kötelességed" alól, és vállaltad a gyermeked. Sokan nem így teszik, nemhogy 18évesen később sem :(((
nyuszkoo 2009.10.09 18:01:59
@Csernusova: Ha az ember tudná, hogy elesik, akkor előtte leülne..