Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bnemeth

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Downton Abbey 3x05 2013.03.19 11:00:00
Kedves Olvasó! Ha a story4 jóvoltából most kapcsolódtál be a sorozatba, akkor csak abban az esetben kattints a tovább gombra, ha ugrani szeretnél az időben két évadot és a történetben cirka 8 évet. Ha meg inkább magad szeretnéd felfedezni a film szépségeit, akkor a magyar nyelven…..
A napsütötte Virginia Ashburn nevű településén nyitunk, van itt minden, mint a "bucsuban", talán azért, mert ez a Télfesztivál. Négytagú családi idillt kapunk a póniketrec előtt, apu és a fiúgyermek elvonul tápért, a szöszi kislányt az anyukája a viszket és a vakar…..
Elérkeztünk a sorozat századik epizódjához. Az évadzáró cliffhangereket ismerve a készítők kitesznek magukért, tessenek az öveket becsatolni, indul a legeszelősebb pszichopata-hajsza! (Emlékeztetőkkel nyitunk a negyedik és ötödik évad epizódjaiból, Foyet alku-ajánlatából,…..
Szörnyűség, hogy megcsúsztam a hogyvoltolással, és ezt a készítők is tudták ám, és jófej módra összevágtak egy kis emlékeztetőt az előző két részből: Hotch és Morgan beszélgetését a helycseréről, a mindannyiunk által igazán megkedvelt Tamara Barnes nyomulásáról,…..
Szolgálati közlemény: Ez a kedvenc részem, az elfogultságot tessék elnézni. Köszönöm. Úgy fest, a marhára luxuskategóriás ügyvédi irodát is elérte a válság, mert Diane és Will épp pénzügyi megbeszélést tartanak, meglehetősen borús hangulatban. A leskelődő…..
Szakad az eső, még nem tudjuk, hol járunk, egy rendőrőrsön egy táblán négy fiatal nő képe és neve, a képek alá az van írva, hogy ELTŰNT. Vagyis csak három alá van ez írva, mert egy kopasz zsaru a negyedik alá épp most írja, hogy ELHUNYT. Jön egy rendőr, és szól, hogy az…..
Orange County, California, forgalomleső helikopterből jelentik a rádióban, hogy mi újság az utakon. Egy családi házban Norman köti a nyakkendőjét, szőke felesége mellé lép, és azt mondja, nem késhet a saját partijáról, ő most elindul, Norman menjen utána, ha elkészült. Még…..
Kedves Hogyvolt-Olvasók! A mostani epizód rendhagyó módon lett megírva, ugyanis két részben kerül fel a blogra: az első fele ma, a második holnap. Ennek két oka van. Az első, hogy annyi minden történik az epizód 43 perce alatt, hogy az egyetlen hogyvoltba nem fért volna bele…..
Herr Siegmund Freud halálának 70. (és születésem 31.) évfordulójának alkalmából évadzáró epizódfél követezik, aki látta vagy olvasta az előzőt, az tudja, hogy mire lehet számítani. Aki nem, annak szólok, hogy most tegye le a szendvicset/kanalat. Csizmás óriás vágtat az…..
Évadzáró dupla rész első fele következik. Felhívom a figyelmet, hogy gyenge idegzetűeknek és/vagy gyomrúaknak tényleg, tényleg nem ajánlott. És enni sem tanácsos közben, ez van. Detroit lepukkant részén vagyunk, éjszaka egy autóval megáll Dr. Gallant egy pasas, egyesével…..