Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszongya nick hát beírom xD

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most komolyan, Millenotti féle segnyalók keménykedhetnek és baszott idegesítőek:"Haverember, te vodkával öblítetted le a túladagolt algopyrint? -.-" XD GT-n is kukáztál! o.O Lááááma! " Hát ez aztán kurva vicces volt. Be akar vágódni a hülyegyerek, neki…..
aszongya nick hát beírom xD 2010.09.02 18:18:42
@Zsolt211:
tyű azt a büdös kurva életbe! megint egy kemény józsi, mi van bazdmeg keménykedsz? azt hiszed te vagy a jani, várjá szól anyukád menj segíteni neki.. de azért ne felejcsd el hogy a spermázásnál még időben húzd ki a faszod a pinájából, mer tanáyd is egy retkes kurva ki csak a fiát bassza te meg vay akkora szánalmas faszopó geci hogy kúrod is őt és még menőnek is hiszed magad. vágogy be 12éveseknél azok szeretik a bögöjszemcsis buzigyerekeket az én színvonalas oldalamat meg kíméld meg a taknyos geci szarjaittól te peteszar pöcs fasz segg buzi buzi buzi!
KK----KK--UU----------UU--KK----KK---------AAA---------!!!--- KK---KK---UU----------UU--KK---KK---------AAAA--------!!!!--- KK--KK----UU----------UU--KK--KK---------AA--AA-------!!!!--- KKKK------UU----------UU--KKKK----------AA----AA------!!!!---…..
aszongya nick hát beírom xD 2009.11.29 23:29:14
@holecz96: taps, a tevidiid am KURVA SZ@ROK, szó szerint!
KK----KK--UU----------UU--KK----KK---------AAA---------!!!---
KK---KK---UU----------UU--KK---KK---------AAAA--------!!!!---
KK--KK----UU----------UU--KK--KK---------AA--AA-------!!!!---
KKKK------UU----------UU--KKKK----------AA----AA------!!!!---
KKKK------UU----------UU--KKKK----------AAAAAAA------!!!---
KK--KK----UU----------UU--KK--KK-------AA------AA------------
KK---KK----UU--------UU---KK---KK-----AA--------AA-----------
KK----KK----UUUUUUU-----KK----KK---AA----------AA---!!!!---
KK-----KK-----UUUUU------KK-----KK-AA------------AA---!!!---
aszongya nick hát beírom xD 2010.05.12 22:14:31
@NitroN: Miköze Jacob Blacknak Alpacához??
Te tényleg ilyen hülye vagy? wow nevet váltottál, ez méggázabb. nem vicc volt ám, a te vidiid tényleg még mindig KURVA SZAROK. SZAROK! HÁNYÁS FOS! am tudam hogy csak te tudsz "blablabla...(ponpontpont) gyökérbeszólás" szerű szaros fosost írni. te kis köcsögpöcsű pöcskenőcs xD
Exnek hívni a lányt, aki sosem volt ex, csúnya dolog. Aztán így szakítani, na az meg még csúnyább. De az igazi csúnyaság még csak ezután jött. Lényeg: régebbi sztori, Balaton, sunshine, happiness, legalábbis akkor azt hittem / gondoltam. Sztori ő részéről: ahogy előadta…..
aszongya nick hát beírom xD 2010.04.24 20:44:38
Tegnap este, és ma hajalban volt ez az esemény. Én a nyitás elött fél órával odaértem (kicsit elszámoltam magam), úgyhogy várhattam barátaimra. Ezalatt megállapítottam hogy milyen sok divatmájer 12 éves létezik, ugyanazzal a külsővel, ruhával, hajjal, és olyan emberek akiknek…..
aszongya nick hát beírom xD 2010.04.24 20:42:12
@dizib:
Akkor te amolyan tipikus Pesti vagy =P
Hát... hát... Szerintem ugyan arra gondolok, mint a többi néző: kit érdekel, hogy milyen programokat használsz? Ez egyáltalán nem bemutató téma, max. a végére kiírhattad volna, és kész.Szerintem ez nem lett egy jó bemutató, több okból is:- Eleve a játékválasztás nem volt jó.…..
aszongya nick hát beírom xD 2009.12.06 00:19:18
Na, holecz96, remélem olvasod
Durva leszek, de ez az őszinte, jobban tennéd, ha nem gyerekesen visszanyávognál a kritikusoknak, akik rajtad röhögnek, hanem értenéd, hogy miért is vagy gáz
(tök mindegy mit hiszel, itt a társadalom számít)
hihetetlen vagy..
Tipikus nyuszi, akinek a buksija épp kilát a nyaka fölött, az interneti keménykedés utal erre.

Hogy miért mondom ezt? Tudod, ahogy nézem a videót, elhatároztam, hogy ezt most megnézem, mint egy nem profi rpjun-os videót. De egyre inkább ilyen fájdalmat és feszültséget éreztem a gerincem és törzsem környékén, komolyan.. NEKEM fájt iszonyatosan nézni ezt. jááááj
Miért? Miért? :'(
Othala jól mondta, hogy vannak, akik akkor durvák, amikor egy elképesztően összebaszott videót látnak, egyébként nem.
De most komolyan, ugye te nem ezzel menőzöl az iskolában? :S
És baszki... BASZKI!!! HOGY lehet valaki ENNYIRE láma??????? Nem bírom........
Ezek a szekszi "yo, megnézném te mi csinálsz ha szidod" meg mik?? Azt hiszed aki szarozza a videódat az nem csinál jobbat, ez annyira gyerekes, szar, lejárt, visszataszító, irritáló, gyökér kirázó, láma sügér cicerós szöveg hogy ettől 10°C-ot zuhan a hőmérsékletem.
Tudod mit? IGEN BASZKI, sokkalsokkalsokkal jobbat tudnék csinálni, és nem, nem fogok emiatt nekiállni. Baszki te mire vagy büszke? leülsz, felveszed a szájbakúrt mikrofont és belenyávogod az irritáló telibebaszott hangodat? -.-
Én is tudnék ilyen videjjót csinálni hogy "hát igen, most ez szar hát felvettem a fegyert áh lépjünk ki hát ez szar de a grafika is hát akkor most odajóvan szar hát"
mer kb ilyen szintű a videód. Szóval egyszerűen Qrva szar, és nagyon jellemez téged. És nem értek egyet azokkal, akik csak arra hivatkoznak, hogy nem fejlődöttélmeg még, mert ha lenne morzsányi sütnivalód akkor, néha észrvennéd, modjuk mikor beteszed SonyVegasba a videót.
Játszd le, mielőtt lementenéd? NEM ÉRZEL valamit, hogy:

"Te, ember, ez a videó valami kegyetlenül bitang pusztalatosan fostos vagy
háát... nem kegyetlenül kurva rossz hanem aránylag szar ... vagy ilyesmi"

NŐJ FEL! - és ezzel zárom.
csá
aszongya nick hát beírom xD 2009.12.10 23:13:21
@Gucs:
És?? Nem érdekel, minek tartasz, de az tény, hogy te meg "vak" vagy. Szerinted mi a frászt érek vele, ha normálisan leírom ugyanazt, amit már kismillióan megtettek, hogy "hát szerintem ezen javítanod kéne stb stb"
Ha gondolkodnál, tudnád, hogy ez szt sem ér, és szükség van az ilyenekre, mert sokszor csak ez nyitja fel a szemüket, mert amúgy pont magasról leszarják ők is.
Az pedig, hogy ki mit enged meg magának beszéd ügyben, totál szubjektív. Bár biztos te nagy tiszta lelkiismerettel és léleki büszkeséggel adagolod magad, hogy ház bizony te rendes srác vagy :S Pedig itt csak szimplán nagyon le vagy maradva. Ha "normálisat" akarsz olvasni, akkor olvasd el a többi 150 kommentet, és mindegyiket dicsérd meg, hogy jófejül kommentelt =P
Ha redelkeznél empátiával (amit épp fitogtatsz) akkor azt is látnád, hogy ahhoz hogy szót értsünk egy ilyennel, aki nem fogja fel hogy mások komolyan gondolják amit írnak, és ilyen nagyon gyökér módon "csináj jobat" válaszol, akkor ahhoz le kell süllyedni, kész. Othala is egy nagyon rendes admin, nem az ő feladata a hangolás, neki az is feladata, hogy ugyanazt elmondja mindenkinek, hogy lágyabban írja le negatív észrevételeit, közbe az éterbe koptatják csak a billentyűket.
Ezt is le kellett írnom, most hosszan, mert látom nem tartasz ott, hogy ezt megértsd, talán nem is fogsz eljutni odáig.
Ennyi.
aszongya nick hát beírom xD 2009.11.28 22:44:22
@holecz96: XDXDXDXDXDXD
Nagyon szexi a humorod :P
ROFL-net Kínzó kérdés 2009.11.25 05:22:00
aszongya nick hát beírom xD 2009.11.26 00:22:33
Segítsetek megkeresni. Sétáláskor vettük észre, de hiába kiáltottuk, hogy Zsófi, Zsófi, nem leltük meg szegényt :( ..
aszongya nick hát beírom xD 2009.11.18 15:27:48
@SuperGT:
HAHAHAHA...
nem volt vicces >P
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
aszongya nick hát beírom xD 2009.10.30 17:25:33