Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berbécs

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már úgyis mindenhonnan Lady Gaga folyik, akkor megfejeljük az egészet még egy róla szóló bulvárhírrel. Méghozzá azzal, hogy Boy George azt állítja, hogy az énekesnő nemrég a vaginájára kért tőle aláírást. George, Gaga egyik teltházas londoni koncertje után ment be az…..
Subba Hagyó mégsem 2010.03.17 12:31:00
Hagyó Miklós mégsem ment el a mai meghallgatásra, szerintem korrekt; Mesterházy is megmondta, hogy végre szembenéznek a korrupcióval. De tényleg, ki ne nézne szívesebben szembe írásban, nem? LOL! ..
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
tvblog Alulmaradt a Műsorszünet 2010.02.05 18:54:00
Az ORTT döntését követően csütörtökön került sor az elsötétítésre a TV2-n, s ma délelőttig, míg meg nem érkezett az AGB nézettségriportja, bizakodni lehetett abban, hogy az alacsony költségvetésű, de legalább sajátgyártású (végre nem licenc!) Műsorszünet című…..
Hétvégén volt egy Arsenal-Manchester United rangadó az angol élvonalban. Ennek felvezetésére mégse figyeltek annyira, mert John Terry pikánsabb hírnek számított azzal, hogy lekúrta válogatott csapattársának, Wayne Bridge-nek a nőjét. Elég aljas húzás ez azután, hogy egyébként…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Mikorka Kálmán élete sem fenékig tejfel. Itt van például ez a levélváltásom: Egyre több az erotikus téma a blogon. Én is küldök egy szexképet. Üdv.: Attila A kép a következő: Nézek, mint Mádi László a parlamenti belépőre. Mi az úristen? Aztán ezt válaszolom Attilának:…..
Berbécs 2010.02.05 03:06:45
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Hát nem tudom. nekem töriórán olyanok jártak az eszemben, hogy "de jó lenne smackózni" meg hogy "bakker sose ittam még Martinit", de ez biztos azért volt, mert papok tanítottak. Sokkos bezzeg - figyelem, kedves oktatási reformerek! - szörnyű szóviccet fabrikált,…..
Berbécs 2010.01.21 02:12:07
Subba Vasárnapina: Magyaros 2010.01.17 11:21:00
 FeketeSzőkeVörösBarnaSzöszikGrátisz..
Berbécs 2010.01.17 20:25:39
Berbécs 2010.01.17 21:01:17
@El Visco Stello: mesélj, hogyan csinálod?
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Mobilitás Vakulj meg, ha látod! 2009.12.29 16:30:00
A szánalmas kivagyiságok közt előkelő helyet foglal el az utólagos xenon-szett. Csak míg közvetlen rokonai közül a forgó dísztárcsa, a négerbarna üvegfólia, a küszöb alatti lila futófény vagy a 70 lóerős kisautóra biggyesztett négyzetméternyi F1-szárny elsősorban röhejes,…..
Péntek délután van, ne is álmodjatok róla, hogy valami vértől fröcsögő, cafatokra tépős, kopaszmercises posztot kaptok. Bali bűne annyi volt, hogy szerette volna minél előbb szabaddá tenni az utat a szemből érkező autós előtt, cserébe az meg ráhúzta a kormányt. Jófej.…..
Krémszínű peeptoe szandál, aminek 14 cm-es tükrös fém sarka van. Írtam már egy másik (tükrös) szandállal kapcsolatban, hogy mennyire odavagyok az ilyesmiért. Hát nem szép? Phi Tükrös szandál, 294€ ITT. Melyik tetszik jobban? » create web pollsTags…..
Berbécs 2009.11.20 21:05:55
Tegnap este jelentették be két igen nagy rajongótáborral bíró sorozat visszatérésének konkrét időpontját, örömködjünk együtt: A Lost hatodik, egyben záróévada 2010 február 2-án érkezik a tévébe, tehát már csak hetvennégyet kell aludni, és visszatér egyik kedvenc…..
Berbécs 2009.11.20 16:52:21
Raves kollégája könnyen az árokparton végezhette volna cafatokra szakadva, ha nem tudja úgy elrántani a kormányt a szembe jövő Audi elől, hogy csak a visszapillantóját viszi le. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen is feltűnt a száguldozónak is, de persze esze ágában nem volt megnézni,…..
  Miközben mi itt Molnár Oszkár és Hunvald György kaliberű alakokkal vagyunk elfoglalva, a világban nagy dolgok történnek. Például Obama amerikai elnök - aki alighanem minden idők legnépszerűbb négere Kínában - Shanghaiba (Sanghaj) és Pekingbe látogatott, hogy ott…..
Berbécs 2009.11.17 19:15:46
Egy dologban biztosan kiegyezhetünk, az Allee gerillakampánya sokkal bénább, mint a Vaterás. Kóstoljanak bele az ünnepi légkörbe! Forrás: MetroIndex..
Esküszöm, a visszavonulás mindenkinek csak jót tesz. Nincsenek többé kötelező körök, az ember saját véleményének az ura és nem kell attól tartania, hogy a felettesek, vagy a részvényesek megszólják majd egy-egy kinyilatkoztatás miatt. Amíg Bill Gates vezette a Microsoftot, ő…..
Berbécs 2009.11.15 12:10:40
Subba A legális cucc 2009.11.09 12:00:00
Végre! Nem kell többet parázni a rendőröktől, az egészségkárosodástól, nincs több felütött koksz vagy homokos fű: itt a legális drog! Bármi is legyen az, a binaurális agyhullám stimulátor állítólag ugyanazt a hatást váltja ki, mint az illegális szerek, ehhez csak a…..
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Anna Paquin csupán 11 éves volt, amikor már Oscar-díjat kapott a Zongoralecke című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női mellékszereplő kategóriájában csak Tatum O’Neal nyert nála fiatalabban. Karrierje során olyan filmekben szerepelt, mint az X-men, a Majdnem híres,…..