Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérőmókus

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Slim3 2 Reni 20+ 0.nap 2012.03.29 18:01:00
Reni egy nagyon szép magabiztos csaj is lehetne, csak hát van rajta 27 kiló felesleg ami miatt az  önbizalma és az önértékelése erősen a nullához közelit. Reni  jelenleg produkálja az elhízott nők összes negatív tünetét fejben, és ezeket megélve szenved is tőle a…..
Mérőmókus 2012.03.30 12:04:27
@VeszettTraktorosMüezzin:

Nagy mákom hogy sosem voltam édesszájú, zserbóval meg ezekkel a lekvárral-csokival-szalonnával töltött szarokkal mindig is ki lehetett kergetni a világból.

Hál'istennek a 15 éves kori önmagammal már köszönőviszonyban sem vagyok (67kg/173 cm), egyedül élek, ergo nem kell senkivel kompromisszumokat kötni, ha evésről van szó és heti 4-szer eljárok edzeni.

Van még hova fejlődni de alakul ez.
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
Mérőmókus 2010.05.05 20:07:05
@Sün‼: Kivételek vannak, de elég sok ember fikázódik úgy, hogy még ki sem próbálta, milyen.

A coffee heavenről meg annyit, hogy a teljes oldalas reklámuk elolvasása után elhatároztam, hogy a lábam be nem teszem oda, aztán egyszer csoportkényszer hatására mégis és láss csodát, marha jó kávét ittam ott.
Mit kell elkövetnie a serdületlen vásárlónak ahhoz, hogy a biztonsági őr agyatlan kurvának nevezze? Mindezt egy akciós napon, amikor nyilván hatalmas a tömeg és sor áll a próbfülkéknél is? Nem kell sok: a két fiatal lányka együtt vonult be a fülkébe, ezzel érdemelve ki a…..
Mérőmókus 2010.04.15 15:03:25
@Don Bandi: Na ja, ezért lenne jó, ha _tényleg_ csak három cuccot vinne be mindenki. Azt kb 5 perc alatt föl lehet próbálni, megnézni, hogy jó-e, aztán jöhet a következő.
Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy…..
Emlékszünk még a MOL stresszmentes sorsjegyére? A SuperShop ugyan nem annyira átlátszó és egyértelmű, de egy kis bogarászással tökéletesen megállapítható, hogy nyert, vagy sem. Ez még az értékesítés előtt, vagy akár közben is megtehető, ha úgy adódik. Nem tudom,…..
A magyar cégek, önkormányzatok és kormányszervek mind-mind az ügyeleikkel történő kommunikáció nagymesterei, miért maradna ki a sorból az egészségügy? A Naiv Ember persze hiheti, hogy ahol egészség és betegség, meg élet és halál a tét, ott azért kétszer meggondolják, mit…..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Mérőmókus 2010.03.10 11:24:43
@neos: arra esetleg nem gondoltál, hogy az emberek nem hadnagyként halnak meg? ergo ahogy haladsz fölfelé a szamárlétrán, egyre nagyobb beleszólásod van a dolgokba. remélem így már világos.

sajnálom, ha nem tetszik az ötlet szó, de úgy kötsz bele a tartalmába, mintha halvány lila gőzöd se lenne arról, hogy mit értettem alatta valójában.

mellesleg a kiábrándulás az emberek többségénél az főiskola évei alatt elkezdődik. inkább nem részletezném, hogy milyen ott a vezetés; az emberek gyakorlatilag annyi motivációval jönnek ki onnan, amennyit magukra tudtak erőltetni, mert a zrínyin kb még az élettől is elveszik a kedved.

a most bent lévő tiszti hallgatók majdnem három hónapig (!) nem kaptak illetményt, mégis volt képük az orruk alá tolni egy kérdőívet, hogy mire költik el. aki meg az ilyesmiket szóvá teszi, szopóágra kerül. na itt jutottak el odáig az emberek (már sokadjára), hogy "bassza meg, miért van az, hogy a honvédséggel aláírt szerződés csak engem kötelez?!"

csak hát értelemszerűen ezeket nem reklámozzák a nyílt napon.
Miigeii a kortárs spamtrendekből arra enged következtetni, idén talán végeszakad Nigéria kéretlen országimázsrombolásának. Helyette Elefántcsontpart és Jézus van: "Tudom, hogy én leszek a mellkasban az Úr." Fordítógépes Biblia már volt? Kedves Krisztusban, e-mail,…..
Mérőmókus 2010.03.09 16:02:54
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
Mérőmókus 2010.03.02 13:20:23
@akikaztmondjákni: abban egyetértek, hogy régen megoldották ezeket a dolgokat, de elméletileg azért vannak bizonyos újítások, hogy megkönnyítsék az emberek életét. biztos gond nélkül átpelenkáztak régen bárkit a padon, oké, de az már bosszantó, hogy építenek egy mosdót, ami gyakorlatilag dísznek van, mert használni nem lehet.

ráadásul lehet, hogy más gyereke bizonyos emberek számára csak egy túlmisztifikált tamagochi, de az adott apukának/anyukának az a kis gügyögő nyálgép a világ közepe (teljesen érthető módon), aki miatt minden pillanatban aggódnak.

ezt az aggódást pedig az elsőgyermekes szülőknél nyugodtan szorozd be hárommillióval, mert az első gyereknél mindenki mindent tökéletesen akar csinálni, és mindentől fél, amivel kapcsolatban akár csak három sorban azt olvasta, hogy káros lehet.
Mérőmókus 2010.03.02 13:30:04
@akikaztmondjákni: ebben igazad van. sokan már nem is próbálnak megoldást találni valamire, mert ránevelték őket arra, hogy panaszkodni egyszerűbb.

ettől függetlenül még szerintem a pisi-kaki-kézmosás hatáskörbe bele kéne férnie a pelenkázásnak is, mert attól függetlenül, hogy valamilyen szinten igazat adok neked, a wc még nem étkezőhelyiség.
Vélhetően a pusztító kommentek hatására, egy kissé bepukkadva válaszolt a Godot Kávéház és a Dumaszínház nevében Zoltán, pedig tényleg elég lett volna az első mondtat, amiben elnézést kért. Köszönjük. Valóban nem szerencsés, hogy Dumaszínház műsorunk programjának…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
Mérőmókus 2010.02.21 13:31:16
Mérőmókus 2010.02.21 18:28:34
@hagyma: Egy ilyen dolgot nem lenne szabad elfelejteni.

Kérlek ne harapd le a fejem, szerintem én sem szólítottalak meg még téged ilyen hangnemben. Köszönöm.
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
A Homár egészen közelről ismeri a szimpla önkormányzati esküvők menetét, hiszen egyszer aktív résztvevője volt egy Imoláékhoz hasonló eseménynek, ahol szintén az anyakönyvvezető irodájában történt az aláírás, minden plusz költség és elegancia nélkül (a hivatalos hölgy…..
Mérőmókus 2010.02.16 21:06:45
@Énbagoly: félreértés ne essék, nem fagylaltzabáló szingli nő vagyok, aki esténként álmodozik a nagy Ő-ről :)
köszönöm szépen, ez a része megvan, csak az esküvő várat magára. ja igen, és büszke vagyok rá. nagyon. :]
Mérőmókus 2010.02.16 21:13:11
@megélhetési sünöző - Mindenkit megsünözök!: egy katonait mindenféleképpen ;)

(bocsi, hogy két kommentbe írtam)
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Mérőmókus 2010.02.01 08:45:21
@Voloka: nem kell ahhoz képzettnek lenni, hogy normálisan bánj a vevőkkel.

Egyik barátnőmmel néhány éve egy Adidas outletbe mentünk dolgozni (diákmunka). Amikor épp nem lopásgátlót tettünk minden elképzelhető cuccra, akkor kiküldtek hajtogatni (ha nagyon rendetlen volt az eladótér). Soha nem sikerült teljesen rendet rakni, mert lerohantak minket a vásárlók, mi meg szaladgáltunk köztük és a raktár között. Azt mondták, hogy az eladók (3 volt belőlük) bementek a raktárba, ha látták, hogy feléjük tartanak egy kérdéssel. Gondoltam ilyen nincs, ottmaradtam, megnéztem. És tényleg.

Az alapján, amit számoltam, hatvanezer forint bevétele volt az üzletnek csak azokból a ruhákból, amiket én hoztam ki a raktárból, ha megkértek rá.

A kedves supervisor úriember (aka. vezető eladó) azt mondta, következő héten ne jöjjek.
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
Mérőmókus 2010.01.08 09:51:17
www.baldini.hu/data/women/IMG_1782_2.jpg - ezért az ocsmányságért én ezer forintot sem adnék, nem hogy huszonötöt.
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Mérőmókus 2009.12.08 17:30:42
@CatMother: elárulnád a másik 4-5 nevemet?
mert én csak erről az egyről tudok.

Ennyi, nem etetlek tovább, trollhölgyemény - de a másik 4-5 nickemre azért kíváncsi vagyok.
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
György ugyan először tízezressel próbálta kifizetni a százhuszas kávéját, de ez mégsem indok arra, hogy végül a visszajárót az eladó megpróbálja elfelejteni. Pedig hányszor találkozunk ezzel, 5-10-20 forintokat simán hozzácsapnának a számlához, csak mert az úgyis olyan…..
Mérőmókus 2009.11.26 09:48:48
@Senta.: vagy akár kölcsönösen felpofozhatják egymást az asszonypajtással, ahhoz ki se kell szállni az autóból.
Rendületlenül hiszünk a pozitív sztorikban, mert ezekben a fényhiánnyal és válsággal terhelt időkben igenis szükségünk van a reményre, amit egy kedves eladó, vagy egy türelmes pénztáros nyújthat nekünk. A következő történetet is végigaggódtuk, vártuk hogy mikor küldik el…..
Mérőmókus 2009.11.21 16:36:54
@hex.kelly: jaja, tudom :]
mondjuk én jobban szeretek sétálni, ahova csak lehet. annak ellenére, hogy hiányoznak az éjszakai járatok, az cseppet sem zavar, hogy le merek ülni a buszok ülésére.

ja, meg a zagyvaparton jókat lehet futni is :)
Érthető módon mélyen érintette a mórahalmi tornacsarnok vezetőjét, hogy olyan jól szórakoztunk a plexivel védett vakírásos táblájukon. Íme itt a reakció, amit szokás szerint csobítatlanul közlünk: A mai nap folyamán az Önök internetes oldalára egy olyan cikk (foto) került…..
Mérőmókus 2009.11.17 15:05:20
@É2I: Ugyan már, mindenki tudja, hogy a gyerekek még egy vasgolyót is tönkre tudnak tenni.
Ha azt hittük, biztonsági őrből és ügyfélszolgálatosból már nincs lejjebb, nagyon tévedtünk. Balázst a győri Vidanetnél röhögték ki és alázták meg, mert méltányosságból gyorsabb ügyintézést kért, amit telefonon előzőleg korrektül meg is ígértek neki. És amikor a…..
Mérőmókus 2009.11.17 11:24:01
@Trojai: félre ne érts, nem a biztonsági őrnek vagy a pultoskisasszonynak kellett volna bratyiznia, de ha valaki majdnem elbőgi magát miközben egy másik ember ordítozik vele, én azért csak megkérdem, hogy mégis mi a baj.

A minden-sarkon-három-halálos-beteg-kisgyerek dolgot én is nagyon jól ismerem, pár évig laktam Pesten, láttam eleget. A várost, ahol most élek, sem nevezném kisvárosnak, de miután ideköltöztem, bármi bajom volt, megkérdezhettem valakit akár a nyílt utcán is, nem voltak velem bunkók.
Mérőmókus 2009.11.17 11:37:52
@Trojai: "majdnem". Mindenesetre ha valaki megalázva érzi magát, az meglátszik rajta. Ha ordítoznak valakivel, azt hallod. Így már jó? :P

A hozzászólásod többi részével egyetértek. (Kivéve a duzzogó nős részt, na azt kikérem magamnak :])
Mérőmókus 2009.11.17 12:23:05
@Trojai: engem aztán nem kell félteni a hatalmaskodó biztonsági őröktől, de ezzel nem mindenki van így.

Gyerekkoromban egy időben azzal zsaroltam anyám, hogy ha nem kaptam meg valamit, addig tartottam vissza a lélegzetem, amíg el nem ájultam. Ez addig működött, amíg apám egyszer haza nem ért és be nem dugott a hidegvizes csap alá. Na onnantól kezdve nem volt hiszti. (Na jó, de igen.)
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..