Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frenky77

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
frenky77 2009.09.21 13:08:31
@alapítóatya:

Szia!

Látom neked nagyon nagy tapasztalatod van a termékekkel kapcsolatban.
Mint kívülálló olvasva a fórumot elég érdekes... :)
De ez elég mélyen lehúzó kritika a részedről... amit némelyek fogalmazhatnának úgy is, hogy "egy vélemény".
Sokat tanulmányoztam a dolgot, és egyet az cáfolnék, a piramisjátékot, amint már egy korábbi hozzászóló is említette a piramisban nem kereshetsz többet mint az aki fölötted van, itt viszont igen.

A termékekkel kapcsolatban, nekem nincs saját tapasztalatom, olvastam viszont jelentős javulásokat eme termék használata következtében, akkor azt mondanád, hogy ez mint pszichikai hátterű lenne, hogy szedhettek volna C vitamint narancskéve, ha elhitetik velük, hogy ettől meggyógyulnak akkor ugyanilyen javulás lenne a végeredmény!?
Ezt kétlem...
Elhiszem, hogy nem csodaszerek, és kicsit visszatérve a 2004-es bírságra, a magyart törvények másabbak mint külföldön, és ezért kapták az ejnyebejnyét. Nem árul gyógyhatású készítményt, amit én tudok erről, az, hogy a betegségek okát szünteti meg...
Tudod, ha télen ülsz a szobában nyitott ablaknál...akkor mit csinálsz, hogy ne fázzál!? Felöltözöl..vagy a hideg okát szünteted meg és becsukod az ablakot!?

Nem téged akarlak megsérteni, csak nem értem, hogy honnan ez a mély ellenséges vélemény!? Esetleg mivel alapozod ezt?

Kicsit túlzásnak érzem a hozzászólásodat, de ha megalapozod nekem akkor elfogadom.., :)