Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacike

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Tegnap vettem a közeli hipermarketben egy játékot, a 990 ft-os kategóriából. A guberálós kosár egy aranybánya blogomnak.De amit kaptam...egyszerűen...Emberek, komolyan bőgés szélén állok...Persze szarok az eddigi játékok is, de legalább humorral tudtam játszani, röhögve, hogy…..
Run Kevin Run!EDIT: Space -> Tárgyak felvétele.Látjátok,ez történik akkor,ha az ember kapkod... Dobálva marha egyszerű a játék,mert szinte lehetetlen, hogy elkapjanak, és döbenetesen gyorsan vége a játéknak.Bevallom, hibáztam, de nekem így sem tetszett...
    Itt van minden idők legrosszabb játéka.De ténylegAz egészben tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy garantáltan volt olyan, hogy egy szülő ezt megvette a gyereknek ajándékba...Ja, és egy jelenetnél a rossz és helytelen angol kiejtés/nyelvtan szándékos ;) Mielőtt még…..