Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WereWolf

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wasp.  A darázs távol tartható a lakástól, konyhától, ha az ablakpárkányra és a küszöbre egy kevés ecetsavat öntünk, vagy egy lapos edénybe szalmiákszeszt teszünk. Legjobb azonban az, ha a lakásban nem hagyunk szabadon főtt ételt és gyümölcsöt. Ha a darázs nem talál…..
Hallott már valaki a Diamond zenekarról? Nem? Nem baj, majd most fog, ugyanis a rockcsapat még tavaly dalt írt Talmácsi Gábor motorversenyző tiszteletére Talma Go címmel. A videó láttán egyszerűen elállt a szavunk, így kommentár helyett inkább felhívnánk a figyelmet a klip…..
WereWolf 2009.09.08 17:56:26
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
Magyarország az az ország, ahol még mindig kérdés, hogy kell-e téli gumi, vagy "majd óvatosan vezetek, ha esik a hó". Utóbbin a mai napig ki tudok akadni. Tipikusan az a fajta birkák, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy hóesésben nyárigumival nem 80-nal mennek városban, hanem…..
Edét az űrbe Világok harca 2007.11.12 07:00:00
Vacsora közben kiderült az igazság. A háború évmilliók óta dúl két faj között, pontosabban két földigiliszta között a Tach rendszerben. A konfliktus kiváltó oka egy földterület volt, pontosabban egy szikla, egészen pontosan egy homokkupac, de erre már csak a fallahi bölcsek…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..