Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyapám fillére pontosan vezette a kiadási naplót (a bevételit is, de hát ott kevesebb tétel volt), hazaérte után elővette a határidőnaplót és részletesen felírta, hogy mire mennyi ment el aznap. Hogy mégis hogyan oldotta meg nagymamám a dugi 2 forintosokat fagyira, azt ma már ne…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10. - 11. - 12. - 13. - 14. - 15. - 16. -17. Mottó: „A roncs arról álmodik, hogy ember lesz.” ACTUS: Tükör (1990) A kora tavaszi napfénnyel a remény is visszatér. A korábban említett, sokat sejtető, óvatos gesztusok…..
Nem egyszerű kérdés ez, akárhogy is nézzük. Egyrészt egy tisztességben megöregedett, jó pedagógus tapasztalata, ismeretanyaga kincset ér, amit valamilyen formában jó, ha át tud adni a gyerekeknek. Márészt viszont egy 60 vagy akár 70 feletti ember nagyon kevéssé tud már…..
tigri 2009.09.21 08:14:13
@etkezesiutalvany:

Csőcseléket a kedves szülők kezdtek el gyártani a csemetéből az az első hat,hét év szépen megalapozza a gyerek "pályafutását",a tanárok folytatják,amikor feladják az kilátástalan harcot a diákkal,hiszen a tanításra szánt idő nagyobb része a fegyelmezésre megy el,a kezdő tanár kedvét már a gyakorlóiskolában elveszi a diáksereg.Persze a tanárképző főiskolának nevezett valamik is megérnek egy misét.Pár év múlva iskolaköteles a gyerekem és már előre rettegek,hogy mi lesz belőle,mi tesz benne nagyobb kárt majd a pályára alkalmatlan kezdő pedagógus,a kiégett már csak a nyugdíjról álmodó tanár néni,vagy a karámból kieresztett marhacsorda!
tigri 2009.09.21 08:59:48
@Dee_:

Bizony bizony anyámék sulijában is tilos volt rosszat mondani a szülőknek nehogy máshová vigye a gyereket,de egy egy erőszakosabb kölköt már önvédelemből sem buktat meg a tanár,jövőre úgyis ő kínlódhat vele megint.
tigri 2009.09.21 09:11:14
@danaz:
A "vérszomjas" tanár is tud olyan órát tartani ami leköti a diákot,anno a magyartanárom eltörte a fülemet:) de otthon titkoltam mert ha anyám megtudja miért ,eltörte volna a másik fülemet is,mégis ő volt a TANÁR csupa nagybetűvel fantasztikus órái voltak.
Később olyan pedagógushoz is volt szerencsém aki nem kellett erővel fegyelmezzem még a szigorlatról is úgy jöttem ki tőle, hogy többet tudtam mint mikor bementem vizsgázni,a maga módján ő is etalon volt számomra.Aki szereti és tudja végezni a munkáját,megtalálja a módszert hozzá ha hagyják.
A napközi meg egyszerű ruhatár,nem gondolod ha reggel nem akar tanulni a diák majd délután lesz hozzá kedve.