Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ogremano

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kemény megpróbáltatásoknak tette ki magát az a nő, aki tudatosan ment feleségül egy erős visszaesőként jellemzett pedofil hajlamokkal rendelkező férfihez. Most abszurd módon védi felnőtté váló gyermekét férje beteges gusztusától. A devoni nő nem kisebb feladatot vett a…..
Történelmet írtak Tapolcán: a Jobbik megszerezte első egyéni parlamenti mandátumát az időközi választásokon. Bár a média a nap nagy eseményeként kezelte az ügyet (pedig a fantasztikus vasárnapi idő sokkal több szót érdemelt volna), a csinnadratta közepén szokás szerint…..
ogremano 2015.04.13 15:48:04
Ekkora baromságot. Az USÁ-ban jellemzően nagyon alacsony a részvétel. A legnagyobb érdeklődést kiváltó szövetségi elnöki választáson 50-55% körüli részvételi arány van: en.wikipedia.org/wiki/Voter_turnout_in_the_United_States_presidential_elections

A legutóbbi rendes, de nem elnökválasztási évvel egybe eső kongresszusi választáson (2014 novemberében) 36,4% voksolt Amerikában, ami a második világháború óta a legalacsonyabb: time.com/3576090/midterm-elections-turnout-world-war-two/

Szóval mielőtt mély elemzésbe mész a részvétel és a demokratikus elköteleződés közötti korrelációt illetően jobb, ha tájékozódnál...
Noha Vona Gábort biztosan újra elnöknek választják, a Jobbik hatfős elnöksége jelentős változásokon eshet át a párt szombati tisztújító kongresszusán. A Jobbegyenes blog úgy értesült, sokan új arcoktól remélik a nemzeti radikális párt elnökségének hatékonyabb…..
ogremano 2014.06.17 18:32:18
@don Fefinho: a felesége
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Csak néhány betűt kellett volna kicserélni a Jobbik EP-választási plakátjain, hogy hangzatos bullshitek helyett őszinteségbe csapjon a buli.     Az Európai Parlament képviselőinek választása kapcsán a legérdekesebb jelenség az, amikor nyíltan…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Subba Subba EB 2012: Dán-Német 2012.06.17 11:39:00
pornos picsa verzió.itt van még. ..
ogremano 2012.06.17 14:35:21
Magyarország újabb leminősítése miatt a parlament költségvetési bizottságának összehívását kezdeményezte Varga Mihály, a testület fideszes elnöke. A politikus szerint a Standard & Poor's, majd a Moody's adósminősítésével a kormány feltette a koronát eddigi…..
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
Such György négyéves mandátumának lejártával, július 31-ével távozott a Magyar rádió elnöki székéből, lelépése előtt viszont még 162 millió forintot osztott szét a vezető pozícióban lévő kollégák között. A MR kommunikáció osztálya nem válaszolt arra, hogy ezt…..
Július 14. szerda: Jogerősen pert nyert a Danubius Rádió és a Sláger Rádió az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) ellen. A bíróság nem kötelezhette az ORTT-t a szerződések felmondására, de az indoklásokban megállapította, hogy - mivel a szerződést nem lehetett…..
  A Barikád szerint eldőlt, hogy kiket jelöl a Jobbik a két általa elnökölt bizottságba. Kezdjük az izgalmasabb pozícióval: Staudt Gábor vezetheti a Nemzetbiztonsági Bizottságot. A bizottság jobbikos felügyelete keltette komoly vihar után a jelölt személye vélhetően…..
  Hatalmas sorok állnak egyes szavazókörök előtt, hozzánk is egyre-másra érkeznek a kommentek, emailek és telefonok, hogy megint itt a kékcédula, a tömeges voksturizmus. Hasonló hírek érkeznek Pécsről, Győrből, Budapest IX. és XI. kerületéből.    Nincs…..
Vastagbőr Nagyon készülnek 2010.04.09 10:01:00
Szigetvári és az MSZP ma bemutatja a sajtónak a Nagy Szoci Online adatbázist. Nagyon készülnek erre a roppant fontos eseményre, jelenleg is izzik, pörög az a backup ... Ez a "megmutatjuk a sajtónak a teljesen legális online adatbázisunkat" így első blikkre is az év egyik…..
ogremano 2010.04.11 16:43:24
Amikor tavaly november elején felvetettem a forgatókönyvek között a lengyel mintára működő jobboldali kétpárti dominancia lehetőségét - és vele együtt az MSZP váltópárti reményeinek esetleges eltűnését -, ezt az opciót tartottam a legkevésbé valószínűnek. Nem növelte az…..
Már csak szűk két hét van hátra az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből. A hivatalos adatok ma a következő állapotot mutatják (zárójelben – ahol ennek van jelentősége - a múlt és a két héttel ezelőtti szombati adatok). …..
ogremano 2010.03.06 12:54:20
Nekem egyre gyanúsabb, hogy az MDF beveszi a Somogyértet is a buli. Már korábban is voltak tárgyalások, amin elvileg nem állapodtak meg (www.sonline.hu/somogy/kozelet/nem-lesz-somogyertmdf-egyuttmukodes-283793), de láthatóan sehogy nem áll az MDF Somogyban, szal én el tom képzelni, hogy mégis egymásra fanyalodnak (Gyenesei kap egy bejutó stokit).

Amúgy meglepne, ha bármelyik kispárt tudna budapesti listát állítani (MDF 2, LMP 1 jelöltnél tart).

@Uhu20: Körzetenként elvileg 45852 (8069970/176) ajánlószelvény van átlagosan, azonban ez a választókörzetek alkotmányellenes aránytalansága miatt változó. Legkisebb Tolna 4., Dombóvár 27429 és a legnagyobb Pest 12., Szigetszentmiklós 74 249 választópolgárral. Az egy dolog, hogy ezek szerint egy Dombóvár választó szavazata az országgyűlésben közel háromszor annyit ér mint egy Szigetszentmiklósié, viszont egy Szigetszentmiklósinak sokkal egyszerűbb is össze szedni a 750 koppert.
Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, tényleg nem tudtam, hogy mire számíthatok. Nem sejtettem, hogy mennyire magával ragad a rendszeres írás lehetősége, mennyi értékes hozzászólást kapok, és azt sem hittem, hogy ezeken túlmenően leginkább a személyemmel kapcsolatos, hol kicsit, hol…..
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Ma hajnalban, magyar idő szerint 2-től adják át a tévés Oscart, azaz az Emmy-díjakat, idén 61. alkalommal. A hazai tévénézők az HBO-n követhetik nyomon a gálát, amiről a szokásokkal ellentétben nem lesz livebloggolás, mert nincs HBO-m, és meglehetősen beteg is vagyok, így…..