Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mev

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
S-blog Az F-csatorna konyhanyelven 2010.06.30 14:12:00
 Fedje jótékony homály annak a sportkommentátornak a nevét, aki egy vasárnapi futam előtt megpróbálta elmagyarázni az F-csatorna működését. Bevallom, egyetlen szavát se értettem. Lehet, hogy a pörkölt ütött nagyobbat a szokásosnál, vagy csak simán fáradt voltam.…..
mev 2010.06.30 17:28:02
A sivatagi házakra specialzálódott Rick Joy Architects kapta a megbízást a képeken látható Woodstock Farm külső és belső tervezésére. A végeredmény egy, a hagyományokat tiszteletben tartó, ugyanakkor nagyvonalú, tekintélyes méretű ház lett, amely tulajdonosai mellett számos…..
Valósnak valós az insight, amire a Mecal nemzetközi rövidfilm-fesztivál reklámjai épülnek, nekem is volt már olyan, hogy csak kis híja volt, hogy kiértem a mosdóba a film végén és csak extra ruganyos hólyagomnak köszönhetem, hogy nem kerültem igazán kellemetlen helyzetbe.…..
Tegnapi cikkünkben nem írtuk meg a Tv2 egyik tavaszi premierjét, mert nem tudtuk a pontos időpontját, de azóta a Tv2 segített: a Kings című NBC-sorozat április 18-án indul majd, egyelőre ismeretlen időpontban és címmel (van egy söröm a Királyok-ra).   A Dávid és…..
mev 2010.03.23 15:42:32
@Cadaver!!: Szerintem érdemes, mert bár cliffhangerrel zárul, az nem olyan, amitne lehetne előre sejteni.