Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamerspt

40 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom elgondolkodtatok már azon miért cisnáljuk az oldalt.... Hát ezért :)Az én honlapom értékeFt 1,28 MilliárdNem hiszitek ? bizinformation.org/hu/www.gamerspt.blog.huEzzennel eladom az oldalt. részeleteket msn en : fercsi94@gmail.comÁr : Megállapodás szerint minimum…..
Mivel a Videótesztünk kicsit késik.Technikai okok miatt addig bekell érjétek egy szöveges tesztel.Hát lássuk:  Vannak emlékek, melyeket sosem feledünk, életünk sorsdöntő eseményei pedig úgy beleégnek a DNS-ünkbe, hogy még a leszármazottjaink is hordozzák azokat,…..
A Capcom bejelentette, hogy jövőre számíthatunk pár új Resident Evil 5 letölthető tartalomra, mi több, ezek később még egy lemezen is helyet kapnak majd. A csak PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő Gold Edition tartalmazza majd az eredeti játékot, két új epizódot, ruhákat és 8 új…..
A kiadó óriás egy harmadik fejlesztőgárdát is ráállított a hihetetlen sikereket elért Call of Duty szériára. A most megjelent Modern Warfare 2-nek egy nap leforgása alatt durván 4,7 millió példánya talált gazdára az USA-an és Nagy-Britanniában. Ezzel több mint 310 millió…..
Hétfőre elkészül azt Assassin's Creed 2 Videótestje.. lehet megtudjuk oldani az élő közvetítést ! Figyeljétek az oldalt friss infók után :)..
Nos arra gondoltunk , hogy milenne ha kisebb, nagyobb változtatásokra kerülne sor az oldalon. Ezért üdvözölhetjük köreinkbe az új kollegát : Gameronline -t. Aki friss, ropogós videótesztekbe segít nekünk. Másodszor : Elindult az SG.hu jóvoltából a fórumunk ahol kilehet…..
Mivel itt a suli meg minden és sokat kell "tanulni" nem sok időnk van frissíteni az oldalt. Ezt gondolom észre is vettétek. Ezért a Gamerspt Szerkesztősége felvételt hirdet cikk író illetve tesztelői pozícióra. Egyéb részleteket MSN en : fercsi94@gmail.comHa…..
Múlik az ősz, de még nem múlt el teljesen. Bár az október fantasztikus hónap volt, ami az Xbox 360 játékmegjelenéseket illeti, több kiadó még az év tizenegyedik hónapjára is tartogat nagyágyúkat. A tempó nem hagy alább, több nagy cím is még csak most fog kijönni. Lesz itt…..
Ugyan nem töltöttem ott az egész napot, de tartalmas, néhány órás látogatást és programot köszönhetek az idei Budapest Game Show-nak. Amit a rendezvényről röviden el lehet mondani: Sokkal nagyobb, sokkal minőségibb, és sokkal változatosabb, mint a tavalyi. Amit pedig hosszabban,…..
Az idén megrendezésre kerülő Budapest GameShow nézhető lesz interneten is ! Ez annak jó aki nem tud kilátogatni mert valami dolga akadt de internet közelbe van(sajnos én is ebbe az esetbe tartozom :( De kollegák kimennek ha minden igaz :) szóval cikk várható róla. ) . A…..
A Harmonix és az MTV Game bejelentette , hogy a jövő héten elérhető lesz a RockBand Music Store-ba egy új DLC Xbox 360, Playstation 3 és WII játékkonzolra !  A Grammy díjra jelölt amerikai metál rocker és a korábbi White Zombie frontembere , Rob Zombie hozzáteszi…..
Ahogyan ígértük elkészítettük a tesztet :) sajnos 10 perces darabolásba van és a minőség sem a legjobb :( de rémljük minnél hamarabb megtudjuk venni a HD tunert:)(videókat folyamatosan töltjük. ) Hát lássuk :) Én azért elnézést kérek igy utolag elhallgatva mondtam…..
gamerspt 2009.10.19 17:26:55
Video Games | God of War Collection | Remastered TrailerXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii..
Az olcsóbb, és úgynevezett „B” budget-kategóriába tartozó játékok fejlesztésére szakosodott Activision Value új, őszre ígért FPS játékáról adott ki információkat, és egy trailert. Eddig nem sokat tudtunk a Jurassic: Hunted-ről, most viszont érkezett egy video,…..
A Sony ezúttal rossz hírrel szolgált Európa PlayStation 3 tulajdonosainak, bejelentette, hogy idén már demó se lesz a God of War III-ból. Az egyetlen hely ahol megjelenik a próbaverzió még 2009-ben az nem meglepő módon a felkelő nap országa (hogy égetné le a hajukat), Japán…..
Újabb hír a Forza Motorsport 3-ról... (tudom, sokaknak már a könyökükön jön ki) De úgy érzem, ezt mindenkinek látnia kell, aki eddig nem volt megelégedve a játék belsőnézetével. Részletek a "Tovább" után. Az embargó lejárt így sorra érkeznek online és offline is…..
Beérkeztek a Pro Evolution Soccer 2010 értékelései, s ugyan nem rosszak, de nem is dícsérik túlzottan. Tudjuk, hogy már unjátok a hasonlítgatást, hogy ez meg ez ennek meg ennek a klónja, vagy ez most jobb lett mint a másik, de mivel két foci-nagyhatalom harcáról van szó,…..
A The Last Stand címen megjelent DLC egy új kooperatív túlélő móddal gazdagítja az amúgy sem hamar kifulladó játékot, amiben egy egyedülálló hősegységet lesz alkalmunk irányítani. Akár űrgárdista, akár ork, akár Eldar Fraser leszünk, a lényeg változatlan: társainkkal…..
Az AMD / ATI új egyességet kötött a Microsofttal, miszerint az új generációs Xboxba is ők fogják gyártani a GPU-t. Mivel az új box 2012 vége felé várható, valószínüleg már 28 nm-es gyártástechnológiával fognak készülni az új processzorok. A kérdés csak az, hogy mi fog…..
Eladó lett egy Leadtek Winfast PVR2000 Tv Tuner !Nem volt használva blokkal garanciával tokkal vonóval. Itt meglehet lesni mit tud :   http://leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=169Érdeklődni MSN : fercsi94@gmail.comÁr : 10 000 Huf illetve megegyezés…..
Video Games | Bayonetta | PS3/360 Demo Comparison HDXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii..