Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Nudli Jani

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy nehezen végre sikerüt döntést hoznom, de el kell mondanom az unalomig ismételt sablonszöveget, hogy sok ember megérdemelte volna... Az ugrás után láthatjátok az értékeléseket és végül a nyertest.   Összesen 52 videó érkezett, amelyeket itt megnézhettek 17 kép, a…..
Don Nudli Jani 2011.01.18 16:19:28
@Rezső96: Én azt 5x5-s rubikból raktam ki és elhiheted nem 2 perc volt. Szétszedni bonyolult lenne, mert miután szétessett így kellene összerakni:www.rubikkocka.hu/index2.htm
Tényleg nem szedtem szét, nem fogok magyarázkodni vagy elhiszed vagy nem, azt már rád bízom.
Don Nudli Jani 2011.01.18 19:57:59
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.12.05 08:17:58
Ahogy Twitteren is írtam, az új videó vágásával végeztem és kb 14,5 perces lesz. A játék szerintem nem valami ismert (interneten nem sokat találni róla), az ízelítőből mégis volt aki kitalálta. Nem semmi :P Szinkront ma hozzá nem tudok készíteni, csak kedden, úgyhogy gyanítom…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.27 15:39:29
Éééés még mindig várok az internetre, hogy bekössék. Mindezt úgy, hogy az ígért határidőn kívül vagyunk már jócskán. Gondolom majd 30.-án megjelennek és fizethetem az egész szeptembert...A következő alany tesztelése egyébként már zajlik. Mondhatni offline státuszbanKis…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..