Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lubimov

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Lubimov 2012.04.11 23:16:57
@aritus: nem ők záratják le, csak maradjunk a tényeknél.

Hát akkor kik? Lehet félreértek valamit, de nem a Meleg Büszkeség Menetről van szó? Mert akkor ez az a bejelentett rendezvény ami az Andrássy úton halad végig, forgalmkorlátozással, rendőri biztosítással stb.
Lubimov 2012.04.11 23:25:49
@aritus: Én értem, hogy mire akarsz kilyukadni, hogy a másik kisebbségi csoport miatt akik odamennek hőzöngeni. De a lezárást akkor is meg kell ejteni, hiszen nem vonulhatnak a forgalomban, az autók között. Évekkel ezelőtt, amikor még nem volt ekkora balhé a parádé körül ugyanúgy kontra produktív volt az egész és aztóa az ég világ semmi változás nincs. Ezért kérdezem, hogy nem lehet hogy az egész rendezvényt át kellene alakítani?
Lubimov 2012.04.11 23:49:00
@aritus: Az azért könnyen belátható, hogy a rendőrség mindent megtesz azért hogy a vonulókat biztosítsa. Amíg A-ból B-be eljut a több száz ember addig kisebb 5-6 fős csoportok bármikor megtámadhatják őket, ezért a biztonságuk érdekében kialakítanak egy kordont végig a rendezvény útján, így senki nem férhet közel a vonulókhoz. Ha 10 ilyen csoport van, azért 50-60 embert begyűjteni, ahhoz kell némi ember és eszköz anyag, szerintem ez könnyen belátható. Az egy más kérdés, hogy ezzel elveszik a menet lényegét és a büszkeség mint olyan a porba hull. A bejegyzett élettársi kapcsolat valóban siker, de a menet célja a széleskörű társadalmi elfogadottság kivívása és mivel ez a mai napig nem történt meg, ezért írtam, hogy az egész rendezvény teljesen életképtelen, ami az elérni kívánt célt illeti, a mai formájában.
Hétfőn eldőlt, hogy az Andrássy úton biztosan nem lesz melegfelvonulás az idén.  A rendőrség arra hivatkozva nem engedélyezte a rendezvényt, mert szerintük az aránytalanul "sérelmezné" a közlekedést. Aha.Gyülekezési jog vs. kényelmes közlekedés...Azt hiszem…..
Lubimov 2011.02.15 17:16:07
@Magon_:

Mindenki saját magából indul ki, ahogy én is. Az én környezetemből illetve az általam olvasott, nézett, hallgatott médiumokból gondolom, hogy a felvonulás nem működik. Ha egy közösséghez akarok tartozni erre van egy módszerem, egyenlő jogokat szeretnék és tisztában vagyok azzal, hogy az adott közösség megvet és lenéz. Valamint évek alatt semmi változást nem tudok felmutatni akkor változtatni kell a módszereimen.
Lubimov 2011.02.15 17:20:14
@pongesz:

Számomra nem nyert más értelmet, a kiragadott rész azért volt, mert teljesen egyetértek vele. Szerintem a legtöbb ember azért örül a betiltásnak, mert így igazoltnak látják azon nézeteiket, hogy "a meleg rosszak azokat jó be kell tiltani" és továbbra sem gondolnak arra hogy milyen nehéz lehet az életüket titokban, félelemben élni.
Amennyiben így van és ezt nem tudom, akkor ebben látom igazoltnak hogy a felvonulás nem vezet eredményre.
Lubimov 2011.02.15 17:28:10
@Magon_:

Én is pont ezért írtam, hogy a saját környezetemből tudom megítélni csak az általad említett állítólagos változást amit én nem tapasztalok és szerintem erre a felvonulás csak rátesz egy lapáttal.
Subba Rosszlányok 3D 2010.07.20 10:27:00
Kajajegy, üdülési csekk, most meg ez a 3D. Mi jöhet még? Pörgesd a kurvát 3D-ben! ..
Lubimov 2010.07.20 17:00:37
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
Lubimov 2009.09.30 19:37:26
@Hegyirablo:

Szerintem két fontos dolgot kifelejtettél, mert nem a lefekvés a legnoagyobb baj, hanem, hogy előtte a lány le lett itatva és be lett drogozva. Úgy gondolom nem szabad árnyalni a képet.
Lubimov 2009.09.30 19:54:52
@Peti80:

Ez jó volt. :D
Lubimov 2009.09.30 19:56:44
@Hegyirablo:

Igen mert az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a vádalkut amit kötött Polanski és az ügyészség, felrúgta az ügyet tárgyaló bíró, ami egy jogtalan cselekedet volt a részéről. A maradék X vádpontban viszont nem tudta a menekülése miatt tisztázni magát.
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
Lubimov 2009.09.29 17:49:16
@Mike36:

Az a baj, hogy Te azt ismételgeted, hogy Svájc az USA egyik katonája ami tényleg nagy probléma, de úgy látom elfeledkezel a témáról. Minden normális morális érzékkel rendelkező emberben annak kell megfogalmazódnia, hogy Polanskinak le kell töltenie a büntetését, mert megérdemli.
Lubimov 2009.09.29 18:50:18
@Forest:

Ez teljesen lényegtelen. Az országban ahol élt és állampolgár volt, ezáltal elfogadta annak a közösségnek a szabályait, ez bűncselekménynek számít. A tetteiért felelnie kell még ha ennyi éven keresztül sikeresen is rejtőzött el a törvény elől.
Merengek a sorson és az esélyeken, amelyből a cigányságnak oly kevés jut(ott), annak ellenére, hogy ezt állítja a társadalom széles rétege. Mit adott a politika és a társadalom a cigányoknak? Igen így en bloc a cigányoknak... Nem néhány kiváltságos roma vezérnek, pártfogolt…..