Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abszolutsport

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán telefont vett online, az ED telefont is küldött neki, csak éppen használtat, mire Zoltán kérte vissza a pénzét, amit kápéban nem kapott meg. Utalást ígértem neki pár napon belülre, ehhez képet eltelt egy hónap, és semmi. A poszt megjelenése után nem sokkal levelet kaptunk…..
Miss Artenek sikerült egy olyan 40 ezer forintos mobiltelefonba invesztálnia, amelyik negyedévente elromlik a nyitogatástól, így évente +40 rugó lenne a fenntartása: Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy a fogyasztó csak addig érdekes, amíg fizet. Nem vagyok naív, tudtam én ezt,…..
A Shellnek megint olyan akciója van, hogy a Smartkártya-tulajok tankolás után dönthetnek: pontot szeretnének feliratni, vagy kisebb számlát fizetni. AB ezt nem tudta, a kasszás nem figyelmeztette, hanem kifizettette a pénzárgépben megjelenő teljes összeget. AB, miután megkapta a…..
Vajon hány csomag félredátumozott sonka gurult le a szalagról a Zimbónál? És vajon azok valójában mikor romlanak meg? Vajon hányan fognak októberben fissen csomagoltnak hitt, ám büdösre rohadt sonkát vásárolni? A Zimbónál nem csak húst készítenek, hanem úgy tűnik, a…..
abszolutsport 2009.09.30 20:10:57
Jó tudni, hogy van hová fordulnunk. A Délinél találkoztam velük, bevetés közben. Megkérdeztem, természetesen átmehetnek a piroson, használhatják a buszsávot, átkelhetnek a Margit hídon.Az ügyelet rövid hívószámát viszont elfelejtettem elkérni. Remélem, senki sem szorul…..
abszolutsport 2009.09.29 12:51:34