Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matthäus25

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Matthäus25 2013.09.08 18:21:05
Ha ezek a kedves népek, az oroszok magukba döntenek egy kis fagyállót vodkát, akkor képesek ám olyat alkotni, ami még a sokat látott káeurópait is nyomorba dönti. Ez bizony egy BMW. Volt. Oldalsziluett amolyan vonalzóval tervezett. A kályhacső elég gyenge kifejezés. Ez bizony…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Kiderült, hogy a világ leggyorsabb Macje nem egy Mac Pro. A Macworld tesztje szerint lehet olyan iMac konfigurációt kérni, ami leveri a 326 napja frissült Pro család tagjait.Lehetőség van ugyanis 4,3 3,4 gigahertzes Core i7-essel és 256 gigás SSD-vel kérni a 27 colos asztali gépet, ez…..
Már hónapokkal ezelőtt észrevettem, de még vártam a megfelelő alkalomra és egy nyugodt, türelmes pillanatra, hogy nekiálljak táblázatokkal meg diagramokkal vacakolni. Mert a negyedéves jelentésekben mindenki csak az iPhone-eladások, iPad-eladások növekedésére koncentrált, meg a…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Appleblog Nem szeret az iPhone-om 2010.10.25 17:20:00
Miután megvásároltam az iPhone 4-esemet a premier napján, a jó öreg iPhone 3G-t eltettem a dobozába, aludni. Másfél-két hét múlva valami miatt elővettem, ekkor fedeztem fel ezt:Egy tökéletesen működő telefont tettem el, és egy halott wifivel szomorkodót vettem elő. Mi más…..
Akinek régóta van dellája, lenézi a harsány minőség­villogtatást, például nem veszi meg a giga Gucci-feliratú táskát, helyette jelöletlen szuperminőséget vásárol tízszeres áron. A trend az autókra is igaz. Vélemények az azonos című írásunkról...
Matthäus25 2010.09.22 19:32:30
érdekes cikk. én egy másik hétköznapi de néha státus szimbólumrol a mobilrol értekeznék.

2 telefonom van egy. egy nokia N73 4 éve vásároltam ha jól emlékszem 23 (nem eskülszöm meg, de a nagyságrend biztossan stimmel) nokia feliratot találtam a telefonaon a töltőn a törlő kendőn a headseten és a különböző kábeleken. üvölt a hátáról a nokiaság. utáltam egy f*s volt. bocsánat tudom a világ fele nokiát használ, biztossan vannak épkézláb modelljei. de azt a kb 20 telefont amit behatobban ismerek csupán 2 ütötte meg a mércét. 3210 és 3310. hihetetlen mijen strapabíróak. azokon kicsit szerényebb volt a márkajelzés. szóval az n73 trágya telefon, leszámítva a kameráját, nem sok hiányzott hogy dunába dobjam amikor kiirta hogy nem indul vigyem szervizbe. egy aksi ki-be szerviz után beindult. euzután vettem egy apple iPhone 3g-t sokan burzsujnak néztek akkor h alma teloval villogok. nem villogni akartam csak egy egyszerüen jó teló kelett. egyetlen alma van a hátlapján, illetve nagyitoval kibetűzhetű copy right szövegben van emlitve a gyártó de a fekete hátlapon láthatstlanul. a töltön kábelen sehol egy utalás. egyedül a tisztító kendőbe van fekte alapon feketével belehimezve a készülék tipusa, csak egy év után vettem észre. de mindenki tudja h milyen telefon, az is aki nem szereti az ilyesmit. én nem tartom magam burzsujnak, csak ez túl jü hogy ne ezt hazsnáljam. 2x enyit iy elkérhetnének érte. de a legjobb az benne hogy ha a metron/buszon meglátok valajkinél egy ugyanijet automaitkussan egymásra mosojgunk. na azt a napot váro mamikor két android tuálj kacsint egymásra ismeretlenül. az almának elég egy apro jelzés, de az se kéne akkor is mindenki fölismerné. a hamisitványok meg hát hamisitványok, egy ismerősöm megprobált meggyőzni hogy a kinai koppintás jobbm int az eredeti. nem votl még apple terméke. ha igy áll hozzá nem is lessz.

összegezve: egyes termékek árában benne van a brand, de ezért is kapunk valamit, egy életérzést, a tudatott hogy egy almát egy astont egy mercit stb birtoklunk :)
Egy iPhone 3G-használónak sem kell elmondani, miért volt szívás az iOS4-update. Olyan mértékű teljesítménycsökkenést okozott az új operációs rendszer a két éves vason, ami időnként használhatatlanná tette a telefont, de legalábbis nagyon nem Apple-like dolgok történtek (vagy…..
Tegnap megjelent az Okosan Utazom nevű alkalmazás az AppStore-ban, ami egy BKV és MÁV útvonaltervező budapestieknek. Tartalmazza a már megismert BpMenetrendes részt, kiegészítve azt a Google Mapson bemutatott útvonallal, várakozási időkkel, szöveges leírással. Kiindulópontnak…..
Az Apple.pro nevű tajvani blog különös Apple-alkatrészt talált a raktárak mélyén. Egy Apple márkaelzésű, 3-szor 3 centis érintőképernyőt, és most azon megy a találgatás, hogy mi lehet ez.3-szor 3 centin ujjal nem lehet nagyon bűvészkedni, ezért sem illik bele a képbe,…..
A legutóbbi, részben sikereket elkönyvelő We Want Apple Hungary kezdeményezés után itt egy másik, egy hős csoport, egy maroknyi vasfogú harcos, akik szeretnék rávenni az Apple-t arra, hogy végre nyissa meg a magyar iTunes Store-t. Aztarohadtéletbe."Létrehoztunk a Facebook-on egy…..
Thur-Lee fotózta munkába menet az alábbi arany csokinyuszit, hogy az általa használt definíciót használjam a látottakra. Ezúton is hatalmas köszönet érte!A nyúlon túl?Nem! A nyúl az.Kétségkívül vicces jószág egy ilyet megpillantani. Ő a Lindt csokigyár…..
Appleblog Vége az iPod-korszaknak 2010.07.04 09:06:00
Emlékeztek még? Alig pár éve minden az Apple mp3-lejátszóiról szólt, amik a saját kategóriájukban nem ritkán 75 százalékos piaci részesedéssel bírtak az amerikai piacon. Az iPod köznevesült, az mp3-lejátszók nagy közös tudatává vált, olyan jól fedte a kategóriát, mint a…..
Matthäus25 2010.07.04 10:38:36
Appleblog Utazó iPhone: New Hope 2010.07.03 13:55:00
Utazó rovatunkban először jelentkezik be egy iPhone 4-es, természetesen a premier napjáról. Handrás fotózta le Párizsban a tupírozott külsejű ribancot.A képen jól látható, hogy a Retina Display még a valóságnál is sokkal élesebb, szóval érdemes ezen keresztül nézni a…..
Matthäus25 2010.07.03 18:34:53
Ígértem még korábban, hogy az utóbbi napokban-hetekben kirobbant, az Apple szerződésmódosítása körüli vihart én is véleményezem. Hát tessék. Történt, hogy az Apple megváltoztatta az iTunes felhasználási feltételeit, amiben többek között az is belekerült, hogy az Apple…..
Elkészült a motor, a próbaállványon beindítottam, majd beállítottam, szinkronizáltam a karburátorokat, beállítottam a gyújtást ismételten, majd a szelephézagokat is. A motor pöccre indult és szépen vette a tüzet. Járattam vagy 2 órát az állványon, cseréltem olajat, eljött…..