Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judik Dávid

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Kedves Barátaim! Letudtam a vizsgáimat, az egyikből (history of matek) elkaszáltak, elég esélytelen tételt húztam és inkább a másikra tanultam, amiből még nem tudom az eredményt; remélem meg lesz! De nincs para belőle!A Roskilde fesztivál már elkezdődött; 4 bemelegítő nap van,…..
 Volt ugye ez a pizzaparty szombat este nálam, viszont utána nem kellett volna buliba mennem... vagyis fene tudja. Egy pszichológus és szociológus egyetemi buliban kötöttünk ki, jobban mondva én mindkettőbe elnéztem, mert a szoci nem volt messze a pszichós pisilő-helyemtől…..
Ez most egy a terven kívüli meglepi, nyugodtan nyámmogjatok rajta, és szerintem elég ha a felét elhiszitek. Szóval az úgy történt, hogy mocskosul untam magam az első műszakban az ajtónál jegyszedőként... Bár egy 50 es dán faszi, aki annak ellenére hogy tudja mekkora szar otthon a…..
Judik Dávid 2010.03.28 19:13:13
Van akinek már mutattam, mekkora tehetséggel találkoztam. Német csajszi, Sarah-nak hívják, kedvesokosszép meg minden, persze mindenekelőtt sajnos Ő is tudja hogy megfelelő öltözetben senki nem tud a szemébe nézni... A mell-ékelt képek ezt remekül…..
Judik Dávid 2010.03.22 21:55:51
Halihó!Tudom, hogy kicsit elmaradtam az írásokkal, nagyon is. Sok mesélni valóm van, elöljáróban az elkövetkezendőkről: (csak kedvcsinálóként, nehogy elveszítsem lelkes olvasóimat)Hillerodi Kastély túraEgy ismerős magyar lányAz első műszak pultoskéntCarlsberg múzeum…..
Kis informatív jellegű poszt a gyengébbik nem itteni felhozataláról (inkább az erősebbik nem szája íze szerint) Amint azt már mondtam, a helyiek kíváló minőségű futó- és hajtóművel rendelkeznek, ami egyszerűen magyarázható azzal, hogy rengeteget ülnek a biciklin, és ha…..
Judik Dávid 2010.02.24 20:45:10
Az Amateur Surgeon eddig is a flashipar legbetegebbjei közé tartozott, de a karácsonyi kiadással egyértelműen az élre ugrott. Amikor a darabokra szakadt szarvast hozzuk rendbe, és az egyik agancsa elveszett, nemes egyszerűséggel egy vállfával pótolhatjuk azt. Az Amateur Surgeon…..
Judik Dávid 2009.12.20 23:51:57
@kkrisztian: már most is van: kmk.blog.hu/rss2
ÁÁÁÁÁÁÁ, a faszom ebbe a blog.hu-ba, írtam ide pár velős sort, erre behalt az egész... Holnap ha lesz kedvem, akkor újraírom, de az már nem ugyanez a stílus lesz... Kurva élet!!!!!..