Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalandor25

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srác túl tökéletes volt, a főszereplő lány pedig görcsösen kereste, hol lyukas a kosár. Megérzése be is igazolódik, ugyanis a srác kisvártatva színt vall, hogy nős és gyerekei vannak, sőt, évek óta mindig tart szeretőt a felesége mellett. Amikor lerántja a leplet…..
kalandor25 2009.11.18 08:29:10
@Erásss: Hát ha a feleség elviseli,akkor legyen,de csak a pénz miatt nem elválni...Olyan rossz ebbe belegondolni...Bár lehet,hogy még én is válni fogok,még nem forrotta ki magát a dolog....
„Ha a szemembe mondaná, hogy kopjak le, akkor sem lennék képes feladni” – három történet következik, amit egyetlen érzés köt össze: a tanácstalanság. A srác sokatmondó pillantásokkal tartja bizonytalanságban a lányt, miközben a háttérben vitustáncot lejtenek…..
kalandor25 2009.11.15 12:13:09
@JackBlack: @Törpi23: Hát nem is tudom...Lehet,hogy ez így van sok esetben....De nekem az az egy igazi barátnőm aki van,azzal sose voltak ilyen problémáink..Lehettek volna,de nem voltak,mert intelligensen meg tudtuk beszélni,meg kínos is lett volna a másik párját elcsábítani,rámászni...Egy olyan esetem is volt,hogy a nővérem barátja,szakított tesómmal,és velem akart összejönni...De Én már elsőre elhajtottam,mert ez szerintem a világon az egyik legundorítóbb dolog,amit egy ember tehet a barátjával,barátnőjével,testvérével,stb...
„Miatta feladtam volna akár az életemet is.” A srác kiszúrja a lányt a neten és azonnal megdobban a szíve. Nem kicsit...nagyon. Eleinte minden bátorságára szükség van, hogy legyőzze félénkségét, és megszólítsa őt. Végül sikerül egy randit egyeztetni. A szenvedély…..
Álomesküvő és egy Spanyolországi nászút - minden, ami elaltatja a gyanakvást. Aztán jönnek a hétköznapok. A feleség mindent megtesz, hogy férjecskéje kedvébe járjon: felveszi a legszexibb ruháját és megfőzi a kedvencét. A ház ura rendszeresen késik és még neki áll feljebb.…..
kalandor25 2009.11.09 19:23:21
@810725: Nagyon szépen köszönöm,majd látom mi lesz belőle....
@Zsu0805: Hát,most eléggé komolyan gondolom,nem fogok meginogni...ezt már elégszer megtettem régen...
kalandor25 2009.11.10 19:34:45
@Nikica21: Nem érzek semmit Krissz iránt,nem akarok többet,az már nagyon régen megvolt...csak Barátok vagyunk,neki is komoly kapcsolata van ::D
@Gazz: Ezt a hasonlatot még nem hallottam,Vírus..Ez tetszik:)
A lovagként viselkedő srác eleinte nem látszott melegnek. A lányt majdnem elcsapja egy kocsi, de a megmentője a legjobb pillanatban figyelmezteti a veszélyre. A lány nagyon megkedveli a titokzatos idegent, de a barátnője óva inti tőle, mert tud róla valamit. A sztoriból megtanulhatjuk,…..
kalandor25 2009.10.11 21:56:44
@Kaccwalc: Szerintem még nem ismersz meleg embert,mert akkor nem hiszem hogy így beszélnél róluk...mindenkinek megvan a joga a saját véleményéhez,de ezt lehet kulturáltan,nem sértően.
@vagány csaj: Nekem a legjobb sztorim,amikor egyszerre "jöttünk" össze az akkori párunkkal,és én meg a barátom,meg Ő és a pasija,négyesben járkáltunk erre arra,és egyszer a moziban megkérdezte egy csaj,hogy hogy csinálom,hogy van 3-om ilyen jó pasim egyszerre....Na ez volt igazán érdekes:P
kalandor25 2009.10.12 20:12:39
@cicamancs:
Nincs mit:)Nem nem tanultam annak,csak a pedagógia,gyógypedagógia szakmához,kell elég rendesen a pszichológia.Már középiskolában is tanultam.Szerettem is meg nem is:)
kalandor25 2009.10.14 22:28:46
@cicamancs: Hát,az tény,hogy nem volt könnyű,de elvégezhető volt:) Most hogy már a szakmában vagyok,így már jobb:)
A lány annyira csapongó volt, hogy a fiú nem tudta kiismerni őt: találkákat mondott le, és egyszer még a nővérét is beajánlotta maga helyett. Történetéből megtudhatjuk, hogy érdemes-e kezdeni olyan fiatal lánnyal, aki még nem tudja, mit is akar, valamint azt, hogy meddig érdemes…..
Egy átpezsgőzött éjszaka elég indok, hogy a barátságból szerelem legyen. Vagy ha az nem is, egy kellemesen mámoros este még nem a világ, és az esetleges bűntudatra a hajnali napsugár nyújt majd vigaszt !   Sziasztok! Én egy 25 éves lány vagyok, és soha se voltam híve az…..
kalandor25 2009.09.21 18:46:17
@Lobelt: Igazad van...ha nem lett volna köztünk fizikai vonzalom nem lett volna semmi probléma.....De sajnos volt,bár ez az addigi kapcsolatunkból is kifolyólag volt...Nem tudtuk akkor mi és hogyan lenne jó...de azóta változtak a dolgok:)Egészen jóban vagyunk,és a vőlegényemmel is szót értenek,ha valamilyen családi banzáj van:)Én is beszélgetek vele,de ez már nem lesz soha barátság.....És én igazából mikor olvasgattam a kommenteket,akkor jöttem rá,hogy mért fáj,hogy "elveszítettem":Azért mert ő volt az első igazi nagy szerelem...Nem tudom hogy ti éltetek e már ilyet...Nagyon szeretem a vőlegényem,ugyan annyira mint annó Kriszt,de szerintem az első szerelmét senki nem felejti el:)
Mondjátok ha ez nem így van:)
kalandor25 2009.09.22 15:28:14
@Lobelt:
Én is tanultam pszichológiát,elég sokág,mert középsuliban is tanultam....Akkor nem szerettem,de az egyetemre csak sikerült olyan helyre kerülnöm ahol tanítják a pszichológiát:)
De sajnos,hogy megvoltak az alapjaim,talán annál egy picivel több(de tényleg kicsivel:P),attól még nem tudtam parancsolnai az érzéseknek.....:)
kalandor25 2009.09.22 16:36:44
@Lobelt: Hát igen:)A hibáiból tanul az ember:)
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..