Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HejaP

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindegyik mintát megtekintheted ittHa valami 1.1, 1.2-re elnevezve, akkor az a póló elejét, hátulját jelenti. De ezt csak egy idő után vezettem be.Majd lesz még bejegyzés a kedvenc nem favoritokról is, röviden megindokolva döntésemet..
HejaP 2009.09.20 15:45:54
@onCe_moRe:
Nem igazán kivitlezhető.
(Az enyém : www.greathoof.kakaopor.hu/pictures/photoshopstuffs/contest.jpg mondjuk, FreddyD képe nem lett jó, mert nem volt valami jó minőségű, traceléssel meg nem akartam szenvedni, de ha előbb jut eszembe a verseny, tuti hogy normális tracelést csinálok.)
HejaP 2009.09.20 17:37:36
@onCe_moRe: Nem, leszedtem minden képet az oldalamról, de felöltöltöm megint most.
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Egészen pontosan most járt le a határidő. Még nem döntöttem véglegesen a TOP 10-ről (amely szerintem TOP 12 lesz), holnap a nap folyamán kinnt lesz a szavazás. Minden további információ majd ott.Akiknek írtam korábban, hogy nem csatoltak képet, azok még reggelig pótolhatják…..