Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megbeszéljük

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agykontrol tanfolyamon ismerik meg egymást, és az érzelmek azonnal szárba szökkennek. A csaj bohókás, ízes fahumorral, a pasi pedig vevő erre. Ám, egy idő után a csaj eltűnik és a pasi szomorú lesz. Hogy bánatát enyhítse, lerándul a barátokkal a Balcsira egy kis tivornyára,…..
Á. először rossz tartóvasat kapott az asztalához, aztán kiderült hogy a plusz lapnak meg a színe nem egyezik. Másodszor visszamenni már nem szeretett volna, ezért telefonon reklamált, de ez eddig nem tűnik elég hatékony módszernek. Tisztelt Ügyfélszolgálat, vásároltam egy…..
megbeszéljük 2009.12.02 09:50:53
Az ember mindig örül, ha nem kell fizetni, így Fruzsina is boldog, mi pedig nem gondolunk bele, hogy ez most politikai kavarás vagy ügyes gazdálkodás, hanem rózsaszín szemüvegben indítjuk a csütörtököt. Egy egészen meglepő, de jó dolog történt velem. A sok rossz mellett álljon…..
Mi(t) miért? Kezdő lépések... 2009.09.19 22:52:00
Sziasztok!Én is mint sok más kezdő blogoló a teljes oldal megismerése után kezdek hozzá a nagy munkához, vagyis a blog írásához.A mai éjszakámat azzal töltöm, hogy a holnapi történet meglegyen és a gondolataim egy helyen legyenek.Jó éjt!..