Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zima X

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
Zima X 2012.05.27 01:14:24
Többé-kevésbé egyet értek a cikkel, néhány dolgot leszámítva.
Amikor a Megasztár első szériája volt, az utolsó néhány fordulónál kapcsolódtam be, mert nem igazán keltette fel az érdeklődésem. Kandech Evelyn volt a favoritom. Na de nem ez a lényeg.
Bár akkor inkább Tóth Verának szurkoltam; már jó ideje úgy gondolom, hogy egyértelműen Oláh Ibolyának kellett volna megnyernie; s nincs kétségem afelől, hogy azért nyerhetett Vera; mert mindenki elkönyvelte - legalábbis rengetegen -, hogy Ibolya fog nyerni; ezért azt gondolta, hogy neki nem kell szavaznia. Nem egyszer történt hasonló a magyar szavazós műsorok történetében.

Nem hiszem, hogy Tolvai Renáta eltűnne a süllyesztőben, mert ő viszont többé-kevésbé megérdemelten nyert.

Ruzsa Magdival nem szimpatizáltam. Voltak olyanok a mezőnyben, akik színesebb egyéniségek voltak sztem jobb hanggal. Mondhatni megbékéltem a győzelmével.

Annak idején szurkoltam Caramelnek, de egyre unalmasabbnak tartom.

Király Viktor számomra szóra sem érdemes.

Szerintem is a Megasztár 6-nak volt a leggyengébb a mezőnye az összes közül, hiába mondott a zsűri mást. A zsűri is a lehető legrosszabb volt; nem csoda, hogy ilyen lett a mezőny. Óriási hiba volt például Cheyenne Malmgrent nem tovább engedni, vagy Eőry Vikit, illetve Bakos Bettinát mindenféle hülye indok miatt.
Kullai Tímea kiesésénél nálam is betelt a pohár, s a zsűris duettestig hanyagoltam a műsort. Viszont számomra az egész széria alatt Talán Attila produkálta a legemlékezetesebbet Bochkor Gáborral.
Radics Gigi hangját soha nem szerettem, bár azt nem firtatom, hogy egy tehetséges szimpatikus lány. Leginkább azért szurkoltam neki, mert nem lett volna fair, ha Csonka Andreas másodszor is bejut a legjobb 12 közé. Ugyanis ilyesmire a Megasztárok történetében nem volt példa...
Viszont ma már úgy gondolom, hogy ha mégis Andreas jut tovább; egyrészt úgyis hamar kiesik megint; másrészt talán kevésbé lett volna lefutott ez az egész. Nem szeretem az előre lefutott, lezsugázott dolgokat.
Zima X 2012.05.27 01:43:28
Egy dolgot kifelejtettem.
Az egész szériában - persze azon fordulókat leszámítva, amiket nem láttam - kb. 2 szám volt, ami igazán illett Gigi hangjához. Az egyik az I will survive; azt meglepően jól énekelte, s akkor tetszett a hangja is. A másik talán a fináléban volt, de már nem tudom, melyik.
Viszont én évekkel később nagyobb valószínűséggel fogok emlékezni Tolvai Renáta nevére, mint Gigiére.
Bár az 5. szériában nem elsősorban Reninek szurkoltam, a végefelé nyerte el a tetszésem mind a hangja, mind a személye; s örvendetes volt a győzelme.

Viszont ha képtelenek ennél jobb zsűrit, illetve mezőnyt össze állítani, inkább tényleg ne legyen több.

Az X-Faktort is pihentetni kéne; mert ciki, hogy már a 2. széria mezőnyét elszúrták.
Bááár az X-Faktorral is úgy voltam, mint anno a Megasztárral. Az utolsó fordulókban kapcsolódtam be. S a 3. szériát illetően sincsenek túl magas elvárásaim.

Ami a CSISZ-t illeti...
Amennyire szerethető volt az előző széria top4-ese, sőt az egész mezőnye...
Annyira gáz a mostani 3 finalista... közül 2 - az ugrabugra idióták, és az ordibáló csitri. Szóval remélem, a felfújt, ámbár könnyszegény Tabáni István nyer, bár csekély esélye van rá.
S amennyire ígéretesek voltak a selejtezők és a zsűri is, annyira gyenge mezőnyt sikerült ebben is összeállítani. Max 1-2 igazán tehetséges egyén volt a mezőnyben - köztük Negyela Bernadett -; de például Kiss Katát, Nagy Krisztina Margarétát vagy Radics Bélát hiba volt nem továbbengedni a legjobb 12 közé.