Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.Laci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hegyekben állnak a fegyelmi büntetések a mai két mérkőzést követően, amelyen két kérdés eldőlt, nevezetesen az, hogy az Újpest nem kerülhet a rájátszásba, nem végezhet érmes helyen a bajnokságban, és hogy a Dab és a Vasas végez a középszakasz első két helyén. A…..
D.Laci 2010.03.04 15:22:22
@check: Nem tudom mire gondolsz? A Stars meccsen a bunyó vágatlanul van feltéve. Semmi sincs elhallgatva, hiszen ha végig nézed a videót,akkor láthatod, hogy nem csak az egyik fél véleményét hallgatjuk meg, a bunyó pedig vágatlanul van benne az összefoglalóban.

Ha nem erre a részre vonatkozott a kérdés, akkor bocs.

Demeter Laci-jegkorong.tv
D.Laci 2010.03.04 15:41:43
@check: Nekünk meg van határozva, hogy egy összefoglaló milyen hosszú lehet. Elvileg három perc, de szerintem hat percnél rövidebbet még sosem csináltunk:-) Egyébként ez olyan, hogy a kamera mellett áll valaki és végig jegyzeteli a meccset. Ha van valami érdekes esemény akkor azt felírja, hogy a felvétel hányadik percében történt. Ilyen feljegyzésből nagyon sok van egy meccsen ezért általában sok érdekesség mard ki még úgy is, hogy kétszer olyan hosszú anyagot csinálunk, mint amilyet elvileg kéne. A tegnapi meccsen a gólok mellet a box volt a legemlékezetesebb, sajnos Korol esetében mi voltunk a fütyik, hogy kimaradt. Hát kb. ennyi...
Lendületes első, vacak második és eklektikus harmadik harmaddal érte el a Sapa Fehérvár AV19, hogy már hat fordulóval a vége előtt bebiztosítsa helyét az EBEL rájátszásában. Húsz perc után úgy tűnt, gála lesz ma este Székesfehérváron, Bornhammar, Kóger és Vas Márton…..
D.Laci 2010.01.30 17:32:43
@jágör68: Ha még mindig szükséged van a Graz meccsre DVD-n, akkor azt mi oda tudjuk adni, igaz az csak egykamerás felvétel lassítások nélkül, de az is valami.

info@jegkorong.tv. ide írj légyszi ha kell a meccs.

Üdv: Demeter Laci, jegkorong.tv
Bármikor bárkit meg tudunk verni, mondta Mihály Árpád a Sapa Fehérvár AV19-ről abban a hosszabb interjúban, amelyet a Jégkorong Tv-sek készítettek vele, és amelyet itt tudnak megnézni. Az EBEL-csapat székely támadója beszélt arról is, mikor jutott eszébe először, hogy magyar…..
D.Laci 2009.12.03 14:30:17
@CoolPlax: A szám: David Sides:Superstar. Az eredetit Lupe Fiasco nyomja.
Nem koncentráltunk egyformán, ez döntött a pénteki meccsen, foglalta össze a Viennától elszenvedett vereség okait Énekes Lajos, a Fehérvár edzője. Az akarással nem volt gond, de okosabbnak kellett volna lennünk. A Bécs továbbra is a magyar bajnok gyengéje, eddig mindig legyőzték…..
D.Laci 2009.09.19 13:45:27
@laza6: Köszi a videóval kapcsolatos észrevételeket!
A lassításokat és visszajátszásokat tényleg hülyeség volt kihagyni az eddigi meccsekből, mostantól lesz:-).
Egyelőre még formálódik ez a jégkorong.tv-s dolog, de igyekszünk meccsről-meccsre javulni, vinni valami újabbat a dologba. A másik két felvetésedről csak annyit tudok, hogy a Red Bull rendezvények egy egészen más anyagi kategóriába tartoznak:-).

Még egyszer köszi az észrevételt, ha van még örömmel várjuk.

Demeter Laci, jegkorong.tv