Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alien97

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali.Ádám vagyok és egy újabb történettel álok most elétek.Nem olyan régen mamámnál aludtam. Feküdtem lefele és a tetőről valamilyen nyikorgás, lépkedés hallatszott nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Ó biztos csak a szél játszik az antennával.Pár nappal…..
Köszönjük szépen! Andilona  Łastßreath esete Üdv.Egy újabb különös dologgal szeretnék elő rukkolni. Őszintén szólva nincsenek miatta nyugtalan éjszakáim, mert már hozzászoktam az ilyenekhez.Úgy körülbelül másfél hete vettem észre először.…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Kedves PraxisBlog! Egy rövid…..
"Üdv. a Honlapra már írtam kommentet de belinkelem neked is. Szóval ezt a videót egy barátom készítette észak Somogyban. Nincs semmi átverés benne. Ebben a házban nagyon sokszor előfordulnak fura dolgok,már énis tapasztaltam személyesen. Ezért a barátom sokszor kiteszi a…..