Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trollover

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy külföldi beszámoló érkezett a blog postaládájába, ezúttal az angol szokásokat osztja meg veletek Marty McFly, jó és kevésbé jó oldalról egyaránt szemlélve az ottani állapotokat. Volt szerencsém Londonban tölteni egy kis időt, ha erről a "környékről"…..
Ellenőrző Rohadó oktatás? 2010.01.03 08:00:00
Mokkaczukka kommentjét tartottuk érdemesnek arra, hogy önnálló posztként megjelenjen, mivel tömören összefoglalja a többség oktatásról alkotott véleményét. Reményeink szerint nem ennyire rossz a helyzet, de elfogadjuk, ha más így látja. Az az igazság, hogy az oktatás…..
trollover 2010.01.03 12:21:28
@tevana: Ez megütött. Tanítsd meg a gyerekeket mindenre, amire tudod. A gyerekek számítanak, és meghálálják. Ha értelmes vezetés van abban az iskolában, akkor a te megítélésedet is ez szolgálja a legjobban. Vannak ilyen megkeseredett, kiégett, rosszindulatú tanárok, stb...
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
Ellenőrző Karácsonyi jutalom 2009.12.28 17:10:00
Az alapítványi iskolákban dolgozó tanár kollégáinknak néha tényleg a tűrhetetlent is el kell tűrniük, ha meg akarják tartani állásukat. Lara az idei karácsonyi vacsorán történt jutalomosztást meséli el nekünk, sajnos szűkszavúan. Továbbra is várjuk leveleiteket! Kedves…..
Meglepődtem, amikor Angelday korábban arról beszélt a blogján, hogy a modern kor embere nem MacBookkal, hanem iPhone-nal megy vécére. Egyik ámulatból estem a másikba, amikor mások is megerősítették a kütyükkel trónolás alternatíváját. Úgy tűnik, csak én maradtam le.Erről…..
Nem-nem, kedves barátaim, nem egy mostanában divatos, homoszexuális-ellenes poszt következik, hanem bármilyen furcsa is, közlekedésokossági tanfolyamuk következő darabját olvashatják!A hétvégén vidéki turnén voltam, több tanulsága is volt az utazásnak, pedig épp az idén…..
Nem, a címe ellenére ez nem egy szerelmi történet kezdete egy mocskos szájú nővel, sokkal inkább egy antiszociális utas esete, aki zsigerből utálja azt aki BKV-s, egész egyszerűen csak mert az, illetve a véralkoholszintje nagyobb mint 0°%. Pár napja az esti órákban Ráckeve…..
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
trollover 2009.10.29 10:03:10
Pilu A nigger gyarmat végnapjai 2009.10.28 18:39:00
 Ha egy multi le/kivonul, nem hagy maga után mást, csak éhes szájakat. Pedig mennyire vártuk őket, eljövetelüket imába foglaltuk. Reméltük, hogy hoznak knowhow-t, tőkét, tudást, technológiát. Adókedvezménnyel, ingyen telekkel, piaccal és olcsó munkaerővel kedveskedtünk…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
trollover 2009.10.01 22:58:55
Végighajtottam az eddigi gépek javát:

A Traban 601 kombi. Hengerfejet cseréltem a parkolóban. Az egyik csavar menete beszakadt - nem baj, nagyobb csavart tettem bele. Reggeli induláskor a Szabadság hídon gurultam lefelé, a motor leállt mer tnem volt meleg még. Vissza háromba és gurulás közben beröffent a motor. Jobbal gáz, ballal fék. A fék mindig valamelyik irányba húzott.

Wartburg 353 - Kezemben maradt a váltó, amikor egyszer félreváltottam. Keveset vezettem.

S100-on menet közben repült el a hűtőventillátor szíj feszítőtárcsája. Félreálltam, visszamentem, anya, kontraanya. Mehettünk tovább. Karburátorát 50-szer szétszedtem, gyújtást állítottam rajta kézzel, fülre. Amikor melegedett fűtés csutkára.

S120 - Egy gumicső egyszer elszállt benne, a benzin vidáman csorgott a földre. az utánam jövő szólt, hogy vigyázz kigyulladsz. Egyszer megfőztem a motort. Onnan három évig 3000 kilométerenként vittem vissza a szervízbe, mert szar anyagból készült tömítést raktak bele. Fék egyszer elszállt benne, mert a főfékhenger elhagyta magát.

Lada - egy padlógáz után bemutatott egy piruettet, miközben szemből jött egy kombájn. 4-en ültünk benne, a járókelők sem sérültek meg.

Citroen BX 1.9D - Autóztam a szabadság hídon. Megéreztem a hidraulika olaj szagát, ahogy csorog ki a gumicsöveken. Már hívtam is a haveromat a szervízben. Mire odaértem nem volt fék, kézifékkel lassítottam, a seggemet rázta az autó, mintha szekéren ültem volna és nem tudtam fellépni a 10cm-es járdára, mert nem volt rugózás és a kocsi segge leért.
Külföldről hazaindultam. Éreztem a hidraulika olaj szagát. Kértem a háziaktól egy csövet - egy kávéfőző csöve lett. Kiegyenesítettem egy üllőn. Az elszakadt gumicsövet megtoldottam vele, két kábelbilinccsel.
140 volt a vége, addig húzott.
A gépet elvitte egy zöldséges, mert volt rajta vonóhorog.

Toyota Camry 2.0 GLI. Most már ez is nagykorú, de soha nem hagyott cserben.

Ford Mondeo 2.0 - Benzines. Néha olajcsere. Néha víz.

Már nem viszek a csomagtartóban 30 kg szerszámot, mindenféle csavarokat és vasakat.
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..