Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katze127

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Milyen érdekes, hogy bár a bemutatkozás ellenére, most olyanról fogok írni, ami valószínűleg sokakat fog érdekelni. Én személy szerint animés vagyok, ebből nem feltétlenül, de következik, hogy ismerem a Narutot, ennek kapcsán pedig Fekete Danit, és az Egy Akatsukis…..
Sziasztok! Ez itt a bemutatkozó poszt. Röviden, hogy ki vagyok? Nos, annyit elárulok, hogy lány vagyok, és már alulról nyaldosom  a nagykorúság sáros léceit. Szólítsatok csak Katzénak. Ez a blog, röviden arról fog szólni, hogy mindazokat a dolgokat írom bele, amit nincs kivel…..
Állati weboldal Sziasztok! 2009.09.19 10:22:00
Végre van blogom. Ez egyrészt stabil pont arra hogy ne töröljenek ki. Másrészt így leírhatom a népnek hogy mit akarok:)Itt egy kis történet:www.youtube.com/watch (Remélem jól linkeltem be)..
Katze127 2009.11.27 14:41:42
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
Katze127 2009.09.19 10:06:07