Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takacsgabor (törölt)

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Takács Gábor 2009.09.23 11:11:00
 Takács Gábor alpolgármester (SZDSZ)  1962-ben születtem, a Tanítóképző és az Államigazgatási Főiskolán szereztem felsőfokú végzettséget. Tőzsgyökeres budapesti vagyok, születésemtől a fővárosban élek.   Általános iskolai tanítói munkámat követően…..
takacsgabor (törölt) 2009.11.14 22:03:09
@vajdapeterutca:

Ja igen, még valami, fontos.

Nem értünk egyet abban, hogy mire kell egy egyéves programnak kiterjednie.

Biztos vagyok abban, hogy ennyi idő alatt csak egy ágazatra lehet koncentrálni, hogy azt jól meg is csináljuk. A többi ágazat addig a normál keretek között, komolyabb reform nélkül elműködik.

A prioritás végzése közben elkezdődhet a következő időszak prioritásának meghatározási folyamata, és a megalapozó szakértői anyagok elkészítése.

Az elmúlt tíz évben néha beleszaladtunk az "aki sokat markol, keveset fog" alapigazságba.

A pozitív és negatív tapasztalatok alapján a kerület vezetői között konszenzus van abban, hogy egyszerre csak egy nagy dobást szabad elindítani.

Így kezdtük a Corvin Sétányt, a pályára állítás után a Magdolna Program, most folyik az Európa Belvárosa Program, és bele lehet kezdenia közterületi rendszer upgrade-jébe.

Felelősséggel egy éves időszakra ennyi vállalható, a 2010-es kampányban bővebb programom lesz, de akkor is csak a "megcsinálhatóság" határáig fog terjeszkedi a vállalás-sor.
takacsgabor (törölt) 2009.11.15 18:49:47
@vajdapeterutca:

Az IRL-nyitásról: azért Józsefváros nem csak a Tisztviselőtelepből áll...

Válaszlevél pedig beérkezik a fórumig.
8ker Ki az esélyes? 2009.11.12 07:42:00
A polgármesteri székért induló négy jelölt közül ki az, akinek valóban van esélye? Ez a kérdés mostanában sokszor felbukkan, munkahelyen, otthon, vagy akár egy sör mellett. Mindenféle véleménnyel találkoztam már, legtöbbször nem a szadeszt gondolják nyerőnek.Ezt viszont a…..
takacsgabor (törölt) 2009.11.16 13:20:55
@kalapácstollú:

Nem királyi többes, hanem kampánystáb. Sajnos, idő hiányában mérlegelnem kell, hogy mely kérdésekre adok választ, és energiámat civilek tartalmi kérdéseire és nem LMP-s kampánynikk átlátszó felvetéseire tartogatom.

Ez van.

Üdv

Takács Gábor
takacsgabor (törölt) 2009.11.16 13:38:16
@kalapácstollú:

Na, ez legalább tartalmi. Nézze tovább a hírportálokat, lassan beérkeznek majd a reagálások is.
8ker Kispál Gergely 2009.09.24 12:42:00
Nevem Kispál Gergely, 1980-ban születtem Budapesten. 1986-ban szüleimmel (Nyugat-) Németországba, a Ruhr-vidékre költöztem. Itt végeztem el az általános és a középiskolát, és itt kerültem először kapcsolatba a politikával, 2000 és 2001 között az önkormányzati politikába…..
takacsgabor (törölt) 2009.10.24 18:05:00
@takacsgabor:

Hibajavítás: a 90 plakáttartó háromnegyedére, az azokon lévő 270 felület negyedére helyezhet el plakátokat. Bocs.
takacsgabor (törölt) 2009.11.12 11:20:15
@stav79:

Válaszom már régóta megtalálható e blogon: "Rend, biztonság, fejlődés" c. programom origója a parkolás saját rendszerű üzemeltetése, és az abból származó bevételek közterületi célokra történő felhasználása.

Magam és az SZDSZ minden politikusa 1999 óta sosem szavaztunk meg semilyen Centrum Parkolós előterjesztést, mert az általuk működtetett rendszert kaotikusnak és a korrupció melegágyának tartottuk és tartjuk.

A testre szabott közbeszerzési kiírást sem szavaztuk meg és üdvözöljük a Döntőbizottság határozatát.

Kommentelő brigádot pedig nem az SZDSZ, hanem az LMP üzemeltet, mint az e blogon is világosan kiderült.

Javaslom korábbi bejegyzéseim elolvasását és az Ön számára is világos lesz, ki foglalkozik tartalmi ügyekkel, és ki nem.

Üdv

Takács Gábor
takacsgabor (törölt) 2009.11.13 17:54:58
@kalapácstollú:

Ellene érveltünk informálisan és formálisan, ellene szavaztunk, és bíztunk a Közbeszerzési Döntőbizottságban. Mint kiderült, joggal.
8ker Lehet(ne) más 2009.11.09 18:27:00
A politika. De tényleg, ha komolyan gondolnák amit mondanak, még hinnék is bennük - de ismét csalatkozni kell.  Kedves Lesley! Hétvégén a Kálvária térről tekertem a körútig a Barosson. Eközben 14 LMP-s "vadplakátot" számolgattam össze (amelyek nem a kijelölt…..
takacsgabor (törölt) 2009.11.12 11:27:48
@iii:

Van, több is, korábban be is idéztem, valamint Kispál Gergely, és más LMP-s is elismerte, hogy megsértették e szabályokat.

Van ezenkívül pozitív kerületi hagyomány is. Nálunk, Józsefvárosban nem szokás vadplakátozni, mert ez is egy szelete a környezetszennyezésnek.

Mint írták, más kerületekből is érkeznek plakátragasztóik, tán célszerű lenne őket is megkérni, hogy tartsák tiszteletben az itt kialakított normákat.

Üdv

Takács Gábor
takacsgabor (törölt) 2009.11.12 21:08:01
@iii:

Nem, hanem erre, a fórumon, a topikomban:

"Kispál Gergely írta:
Tisztelt Takács Gábor!

Megvizsgáltuk a plakátok ügyét, és valóban az a helyzet, hogy az Ön által is említett "túlbuzgó aktivisták" ragasztottak olyan helyre, ahova nem kellett volna. Hiába, egy új politikai erőnek mindig nehezebb a dolga... Időközben orvosoltuk a problémát, és leszedtük a plakátokat. Minden kerületi lakostól, valamint Öntől mint jelenlegi alpolgármestertől is elnézést kérek a kellemetlenségért. Amennyiben látna még plakátot, kérem szóljon, hogy elküldjük rendkívül hatékony plakáteltávolító brigádunkat, amely egyébként már az EP-választás után is bizonyított - Budapest-szerte leszedték az emlékezetes, Bojár Iván András által kifogásolt szívecske alakú matricáinkat, mindezt a rednose által említett határidőn belül. Mindazonáltal kérném, hogy a józsefvárosi kampány során ne süllyedjünk le az Ön pártjának EP-választás előtti szintjére, amikor legfőbb kampányfogása az új riválissal szemben a "míves kandeláberek" galád LMP-s vadmatricázó brigádoktól való féltése volt. Ennél sokkal, de sokkal fontosabb témák vannak kerületünkben, és remélem, hogy főleg ezekről lesz alkalmunk beszélni az elkövetkező hetekben. Egyébként pedig megjegyzem, hogy kopogtatócédula-gyűjtés közben Öntől is találtunk vadplakátot, mégpedig magánépület falán, ami igazán nem kedves dolog a tulajdonosokkal szemben. Kérésre szívesen küldünk fényképet a helyszínről.

Addig is maradok

a szelíd plakátolás híve:

Kispál Gergely"

Volt másik beírás is itt a blogon, de azt nincs most időm visszakeresni.

Üdv

Takács Gábor
takacsgabor (törölt) 2009.11.13 08:44:48
@iii:

Azt hittem, Kispálé a hivatalos álláspont, ugyanis Ő a jelölt, csak tudja, miről mit ír.
8ker Fel-jogosítvány 2009.10.26 07:46:00
 Ilyen az, ha az ember az önkormányzat cégénél dolgozik: kiváltság, szabályok figyelmen kívül hagyása, ráadásul a rend őreinek szemét sem bántja. A mindenre jó, Joker rokikártyára gondolsz? Nem, nincs rajta olyan. Pedig az az egyetlen - hivatalosan - amivel bárhol…..
Aki bármilyen rendellenességet tapasztalt, az jelezheti itt kommentben is! Nem csodálkoznánk, ha itt is kibukna valami, mint ahogyan Ferencvárosban történt annak idején az időközi választás alatt. Ott az MDF-et és Tomcat pártját hazaküldték a hamis cédulák miatt. Józsefvárosból…..
takacsgabor (törölt) 2009.10.24 18:00:01
@Rosenfeld Koppány:

Nem írt hülyeséget, ráadásul absztinens, úgyhogy aligha rúghatott be. Lastres hozzászólása, melyben Ő ír a 700 cetliről a 8ker blogon most is olvasható. Gondolom, engem is kimoderálsz, hogy teljes legyen a kép. Kitiltva a kampányfőnök, ki kell tiltani a polgármester-jelöltet is.

Üdv

Takács Gábor