Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvi90

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márciustól arculatot vált és új műsorrendet indít a magyar humorcsatorna. A Comedy Central bemutatja új részei és a legsikeresebb sorozatok új évadjainak megérkezéséig nem árt felkészülniük a sorozatfüggőknek az új időpontokból.Hétfőn és kedden délután négytől…..
(Az epizód első felében szóba került Emily olaszországi kamaszkora, egy spanyolországi zarándokhely, és három lehetséges georgetown-i ördögűzés.) Hotch az irodájában ül, nézi Emilyt odalent, éppen látogató érkezik hozzá, mi tudjuk, hogy Johnny az. Hotch-nál bent ül Rossi,…..
Szilvi90 2010.02.22 08:03:13
@ebilafan: Érdekes, nálam az LDSK - nál pont az ellenkezője volt, vagyis, hogy Gideon elmagyarázta Reid - nek, miért nem fontos a fegyver egy profilóznak, de az meg nem fogadta el, és tovább nyavalygott, amivel kissé az őrületbe kergetett, egyébként az első évadban ezek miatt annyira nem bírtam, de amúgy nekem is ő az egyik kedvencem::D
Szakad az eső, még nem tudjuk, hol járunk, egy rendőrőrsön egy táblán négy fiatal nő képe és neve, a képek alá az van írva, hogy ELTŰNT. Vagyis csak három alá van ez írva, mert egy kopasz zsaru a negyedik alá épp most írja, hogy ELHUNYT. Jön egy rendőr, és szól, hogy az…..
Szilvi90 2010.02.08 01:17:23
@hex.kelly: " Aztán, hogy ezt mennyire sikerül, azt Ti tudjátok megmondani, bár olykor én is megtudom, mikor valamelyikőtök azt írja, hogy "újranézte" az epizódot olvasás közben."
Na, én pont ezért nem olvasom el az olyan részt, amit még nem láttam, mert azzal olyan lenne szerintem, mintha megnézném.:) Legalábbis eddig az összes olvasva is szinte ugyanolyan hatással volt rám, mint megnézve.
Egyébként igazad lehet, valüszínűleg a nők többen nézik ezt, mint a férfiak, én pl. azért szeretem, mert nem az a lényege, hogy berúgják az ajtót és üvöltik, hogy "FBI!", - persze ilyen is van benne - hanem sokka inkább az elemzés meg a filozofálgatás.
Előző részből kapunk emlékeztető montázst, csak hogy tudjuk, Jordan nem bírja idegekkel ezt a melót, és elkezdhessünk reménykedni, hogy JJ hamarosan visszatér a csapathoz. Estetájt erdei úton autózik egy háromtagú család, a belső visszapillantóról valami csicsás fityegő lóg.…..
Szilvi90 2010.02.04 02:14:20
Üdv mindenkinek, már jó régen írtam, a hogyvoltokat visszamenőleg elolvastam - ill. csak azokat, amiket már láttam - de nem írok az összeshez atért, mert akkor az én kommentjeimmel lenne tele az a sáv ott jobboldalt.:)
Igaz, ezt meg nem olvastam el, mert én sem láttam, csak a végét, pont, amit Jordan mondott Hotch - nak, onnantól, és nekem az a szöveg kifejezetten tetszett, nagyon hatásos távozás volt, meg különben én egyébként is bírtam a csajt, bár ahogy nézem, egyedül vagyok ezzel. Igaz, mikor a 9. részben Prenitss - el arról társalogtak, hogy olvassák a Cosmót meg hogy bejelöljék egymást Facebook - on, követeltem vissza JJ - t AZONNAL, mert vele nem folytattak le ilyen semmitmondó női csevegéseket.

@ebilafan: Nekem is Prentiss a kedvencem a csajok közül, és valóban jól néz ki.:)@hex.kelly: Prentiss és Rossi? Ez érdekes, de van benne valami. Nade ha Rossi - nak nincs gyereke, akkor mi volt az a lánya - dolog a karácsonyi profilban?:P
Egyébként... Nem úgy szokták ezt hogyvoltozók, hogy az adott epizód nézése közben printscreen - elnek, ha meglátnak valamit, amit betennének? Mert nem minden sorozatról van ennyi screencap, mint erről, sőt biztos van olyan is, amelyikről nincs. Akkor nem kéne megalkudni rossz minőségű képekkel. Viszont Garciának valóban roszzul áll ez a keret, nem a kép hibája.
Bennem is sokszor felmerül, hogy vajon ezek az ügyek tényleg valós eseményeken alapulnak? Ha van, amit nem szeretek ebben a sorozatban, akkor az az, hogy ilyenkor miindig rossz érzéseim témadnak, ha belegondolok, hogy ilyen a valóságban is megtörténhet.
Szilvi90 2010.02.04 02:18:40
@Szilvi90: Jaj, elnézést, FOGADOTT lánya - már rég volt, mikor azt olvastam, rosszul emlékeztem, bocsánat.
Szilvi90 2010.02.06 01:47:38
@Johnny336: Már rájöttem, írtam is...
Úgy egy éve került elő ez a pletyka/terv először, amikor Michael Weston színész először tűnt fel a sorozatban, és annyira bejött a figura a nézőknek, hogy a producerek komolyan eljátszottak a gondolattal, hogy készítenek egy testvérsorozatot a magánhekus figurájára alapozva.…..
comment:com Beindult a FEM3 2010.01.07 18:33:00
A ProSiebenSat1 új csatornája nemrég indult be, és az eredetileg tervezet TV3 helyett a FEM3 nevet kapta, FEM, mint female vagy feminin, a lényeg ugyanaz: a TV2 testvérének is nevezett kábeladó műsorát elsősorban női nézőknek szánják. Először azt hittük, hogy csupa ismétlés…..
Szilvi90 2010.01.08 00:08:31
@Sirbrilla: Nálunk is ahelyett van. Ami azért nem értek, mert az HBO - t külön meg kell venni, szóval ez most akkor hogy van?
Amúgy meg kezdem azt hinni, hogy pasi vagyok, mert ebből a kínálatból egyik sem keltette fel az érdeklődésemet, sőt inkább ideges lettem tőle. Mondjuk, a Hotel nem tudom, milyen, most hallok róla először, abba lehet, hogy belenézek, de a többi... Na meg azokról még nem is volt szó, amit az ajánlóba láttam, mint pl. Paris Hilton meg a barátnőcskéje bénázása a farmon. A jó csatornák meg sorban szűnnek meg.:S
Már évekkel ezelőtt eladta a tévéjét, de azóta is legfeljebb csak a művészfilmeket nézi az m2-n? A Mónika show-ról sikoltva kapcsol el, és ha nem talál el a Spektrumig, akkor megnézi az Életképeket az m1-n? Mert ha tévé akkor közszolgálat? Mert a Jóban-rosszban kultúrszenny,…..
Szilvi90 2010.01.05 01:29:51
@ragi: Nekem a Szósz?! fog a legjobban hiányozni, kerestem is a listában, de nem találtam...:( Végre volt egy jó műsor, a Beugrón mellett is, amit néztem, erre az is megszűnik, amit adnak, az meg már ismétlés csak.
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Szilvi90 2009.12.31 00:05:05
Végigszavaztam, bár a listák korántsem teljesek.
Az Örökös valóban hányzik, bár így legalább nem kellett a fejem fognom, hogy mire bökjek rá, mert, bár sajnos csak egy évig ment a műsor, de imádtam.
Az egyéb szórakoztató műsorok kategóriába szerintem befértek volna még: Nyugat 100 - A vetélkedő, 100 év - Játék a színház na meg a Szósz?!:) - bár ezek hiányával szintén könnyű volt legalább a szavazás.:)
A Humorbajnokság is kimaradt, szintén talán az utolsó kategóriába lehett volna begyömöszölni még, meg esetleg még a Comedy Central bemutatja, habár abban egyedül a székelyek voltak említésre méltól véleményem szerint, és ők is átvándoroltak a Showder Club - hoz, úgyhogy végül is mindegy.

Na akkor, végül a listám:

- Barátok közt
Indulásakor és utána még jó pár évig minden este néztem, igaz, már kb. mésfél éve kihagytam a programból, és a RTL Klub is megtehetné már végre, ugyanazok a helyzetek ismétlődnek, és egyre bénábbak a színészek is.

-Esti Showder
Ha nézem, akkor a Desing Center - is biztosan, onnatól meg attól függ, kiket hívtak meg.

- Nem nézek ilyet
Ez a egyetlen kategória, ahol ezt választottam, vagy bele sem néztem valamelyikbe, vagy igen, de nagyon nem tetszett.

-Pasik
Jó kis sorozat volt az szerintem, jó színészekkel.

-Vacsoracsata
Kellemes kis műsor, és érdekes, ebben képesek botrányok énlkül is meglenni egymással, nem úgy, mint a Hal a tortán esetében - amit sajánlok, mert Szilárd kommentárjat nagyon bírom.
(Innen kimaradt egyébként a Szomszéd főztje, a nem tudom, melyik adóról.)

-Megasztár
Vagy a Társulat, de a Megából 3 volt, szóval legyen ez - a negyediket igyekszem elfelejteni.:)

-Sztárok a fejükre estek
Elkezdtem nézni, főleg mert a Frei találta ki, a dossziét meg nagyon szerettem (az nem fért volna el valahol?), de sajnos, ez is csak a botrányokról szólt, pedig az ötlet jó lett volna.

-ValóVilág
Még az első nem volt rossz, de később egyre bunkóbbak kerültek be, jó is, hogy nem folytatták.

-A kiválasztott
Érdekes volt, ha csak úgy nézed, hogy szórakoztató, elhinni nem kell.:)

-Legyen ön is millomos!
Persze a Vágó féle változat.

-Beugró
Imádom, a kedvenc műsorom, remélem, nem szűnik meg, bár sokszor rezgett már alatta a léc, de jó, hogy vsn más is a rengeteg és - sokszor már unalmas - Stand up - osok mellett.
Szilvi90 2009.12.31 00:18:17
@Lord_M_: Tényleg, a Dalnokok Ligája is kimaradt, pedig jó műsor volt az is.
Szilvi90 2010.01.02 02:07:10
@vadász2: Igen, a Jakupcsek még vaóban egy értelmes műsor volt. Épp ezért nem értem, miért járatta le magát azzal az Igazság ára című szeméttel.:S
A Rózsa Gyuriról meg eszembe jutott a Kapcsoltam, aminek ment még ebben az évtizedben is Kasuba L. Szilárddal, ha jól emlékszem.
Egyébként még kimaradtak olyanok, mint. pl., IHM, Bagi - Nacsa műsorai, Noooormális? - az még ment az évtized elején.
(Ajándék tőlem, Nektek.) Karácsonyi dekorációs bárban/diszkóban nyitunk, a mindig dögös Derek Morgan fényes piros ingben (csak) négy mikulás-sapkás csinibabával ropja a karácsonyi szilaj riszálóst, mind a négy nő homlokán villog egy engem-dugj-meg felirat. Rossi érkezik egy…..
Riporterember jelentkezik be a colorado-i La Plata megyéből. A háttérben látható épületben nők, gyerekek és FBI ügynökök vannak, vagy voltak, mert az épület épp most robbant fel, még jó, hogy a kamera forog. 3 nappal korábban egy autóban Prentiss és Reid egy nővel egy nagy…..
Szilvi90 2009.12.12 00:16:42
@piszy: Ja igen, tényleg Kathleen, elnézést, rosszul emlékeztem. Egyébként ezeken kívül még láttam egy filmben, ahol egy hajléktalan nőt alakított, és ott is bolond volt.@hex.kelly: Jobbulást kívánok én is kislányodnak - de hogyhogy ilyenleassan gyógyul egy mandulaműtét után?:(
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
Szilvi90 2009.12.08 02:46:55
@Sünder: Én a House - t már egy ideje inkább az AXN - en követem. Kb. hasonló ütemben adagolják az évadokat, plusz naponta kétszer - háromszor leadják őket, így általában boztosan meg tudom nézni. A negyedik évadot már szinte teljesen akkor néztem, mikor ott adták. Persze most, hogy a TV2 tolja, az AXN - -en is később fog lemenni, de mndegy, én már nem írom le, 600 - adszorra, hogy idiótságot csinálnak, megtették már az előttem szólók.:)
Előző rész emlékeztetője után az ohioi Lower Canaan-ban egy szőke nő a fürdőszobájában van, zajt hall, elindul körülnézni: a konyhában meglátja a macskáját a pulton, nyakig a fazékban. Huh, megkönnyebbül, kinéz az ablakon, lát egy hullócsillagot, csukott szemmel kíván…..
Szilvi90 2009.12.04 20:58:06
@hex.kelly: Igazából egy könyv, Anthony Burgess írta. Nem láttam filmet, a könyvet sem olvastam, de amiket hallottam, róla, az alapján mindenképpen el fogom,.

@Laliath: Magyarban azt mondja: "Biztos nem robot?" De úgy is nagyon vicces volt, egyik legjobb poén az egész sorozatban szerintem!:D

Egyébként, a címe alapján először vártam, hogy hogy jön ide az anygalcsinálás, eredeti jelentésben persze. Aztán ahogy néztem, már világossá vált, hogy értették.
Szilvi90 2009.12.04 21:27:33
@hex.kelly: Na igen, ezen csodálkozom most én is.:)

Most buktál le?? Már kb. az első hogyvoltod óta tudom, hogy eredetiből írod.:D
Szilvi90 2009.12.06 09:25:07
@piszy: Einstein is csak az agya 15% - át használta, tehát szerintem a 60-70 már túlzás, annál azért jóval kevesebb lehet.
Második epizódfél következik, az ajánlás azonos a tegnapival. A 3x09 is két részben készül, keddi és szerdai megjelenéssel, de ebből nem csinálunk rendszert, csak annyira imádjuk Penelopét, hogy úgy érezzük, többet érdemel egyetlen hogyvoltnál. Sötétben száguld egy autó az…..
Stevie Ray Vaughan-tól a Pride and Joy bömböl egy országúton száguldó autóban, egy sebhelyes arcú férfi vezeti. Elsuhan egy járőrautó mellett, ami megfordul és követni kezdi, a benne ülő pasas rádión erősítést kér. Sebhelyes lehúzódik a kocsival, mikor a két járőr beéri.…..
Kristálytiszta vizű tavacskák körül zöldellnek a fák, röpülnek a vadkacsák, és lövés dördül. Egy ötvenesforma pasas leereszti a vadászpuskáját (a feltámadott és megöregedett Joey Zasa az: a new york-i maffiafőnök, akinek kavics ment a cipőjébe), és a zsákmányért küldi…..
Szilvi90 2009.10.18 23:54:00
@hex.kelly: A madaras dolog nekem sem tűnt fel, de még egy dolog, ami miatt
Gideon mellé teszem le a voksom, nem szeretem az állatok értelmetlen megölését.
Egyébként, én nem az elején, hanem a másodiké vasnál kezdtem néznia sorozatot, és először azt gondoltam, Gideon a főnök, nem is tudtam, hogy Hotch az.:D
Igaz, hogy felnőteek atöbbiek, de a legszembeszökőbb változáson Reid ment keresztül, amikor elkeztdetem az elejéről a sorozatot, kicsit meg is döbbentem, hogy milyen volt az elejében.
Szilvi90 2009.10.19 00:00:54
@ebilafan: "...Matthew arcával valóban nagyszerűen alakíthat akár sorozatgyilkost is,..."
Erről eszembe jutott, hogy a negyedik vadban volt egy rész, mikor Reid meg Morgan valami diszkóban körbeérdeklődtek, hogy ki látta az aktuális sorozatgyilkost. Reid - től meg volt, aki megkérdezte, hogy ő - e az.:D
Szilvi90 2009.10.24 00:06:12
@ebilafan: Miért, neki is lángolni fog?:D
Megrázó epizód következik, remek színészi alakításokkal és meglepő mennyiségű papírzsepi-szükséglettel. Plázában nyitunk, a virginiai Potomac Millsben, shoppingol a nép, egy szőke nő idegesen nézelődik, majd halljuk, ahogy egy női hang a 911-et hívja, hogy elveszett a…..
Szilvi90 2009.10.14 23:54:03
@hex.kelly: Nahát, milyen új infó, én ezt nem is tudtam Kirsten - ről. Egyébként én ezt a sorozatot többek között a remek színészi alakítások miatt szeretem, a nyomozós sorozatokra ez sajnos nem mindig jellemző.
A környék által gyújtogatónak tartott gyerek perköltsége meg a gazdasági válság betesz Lynette-ék pizzabizniszének. Eljön a nap, amikor kénytelenek eladni Tom liblingjét, a Foxynak keresztelt piros Ford Mustangot. Sajnálatos módon ez ugyanaz a nap, amikor Bree egy vadiúj Lexusszal…..
Szilvi90 2009.10.12 23:59:33
@lunanyuszi: Nekem is!:) Amúgy a színészt már láttam másik sorozatban, ott is bírtam, úgyhogy örültem nagyon, mikor megláttam a Született feleségekben is.:)
Egy nő dörömböl valami ablakos helyről, ki akar jönni, mert alig kap levegőt és a lába is elzsibbadt. Egy férfi hajol az ablak elé, bevilágít zseblámpával, és mondja, hogy ez még csak 7 perc volt. A nő akkor is ki akar jönni, elege van ebből. De a pasas az ablak elé tol valamit,…..
Szilvi90 2009.10.07 23:28:04
@hex.kelly: Az első évadból a Reid-Garcia jelenetek is viccesek, azoknál Reid végtelen naivságán lehet jókat röhögni.:)
A sorozat jubileumi 100. része, de nem vesztett sokat, aki nem látta. Flashbackekre épülő epizódot rittyentettek ugyanis a készítők az évad történéseitől teljesen független sztorival, mindössze két igazán vicces jelenetettel, viszont elképesztő mennyiségű sziruppal. A rész…..
Harmadik évad indul, a második évad végén Gideon megtalálta pályafutása legelvetemültebb sorozatgyilkosát, de ezért egy számára fontos személy életével kellett fizetnie. Hotchner pedig a szőnyeg szélén toporgott a Főnöknőnél, aki nagyon nincs megelégedve Hotch vezetői…..
Szilvi90 2009.09.29 23:22:02
@hex.kelly: Viszont így Rossi e legunalmasabb karakter. Nem is értem, minek egyátalán, egy ideig sem ő, sem Gideon nem volt, de csak annyi a különbség, hogy van egy plusz ember, aki feltűnik a részekben, de ennyi.
Szilvi90 2009.09.30 22:59:01
@hex.kelly: Értem, egyébként ha már eleve vele indul a sorozat, valószínűleg egy szavam sem lenne, csak hát Gideon-hoz képest...
Most már kíváncsi vagyok, miben ,másak eredetiben a karakterek? Én csak szinkronosan nézem.
Szilvi90 2009.10.04 23:08:55
@hex.kelly: Értem, meg is nézem majd.:)
Évadzáró dupla rész első fele következik. Felhívom a figyelmet, hogy gyenge idegzetűeknek és/vagy gyomrúaknak tényleg, tényleg nem ajánlott. És enni sem tanácsos közben, ez van. Detroit lepukkant részén vagyunk, éjszaka egy autóval megáll Dr. Gallant egy pasas, egyesével…..