Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szegedi Kadarka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentkezem! És megint a szokásos köröket futnám le az elején, de lehet már utoljára, mer több szót nem is fog érdemelni a dolog. :) Szóval megint eltelt majdnem két hét az előző poszt óta. De nem azért, mert lusta voltam, meg nem értem rá, egyszerűen tényleg nem…..
Nábázzeg! veh Mosmá írok valamit, mert ez nem állapot. El kellett olvasnom az utolsó posztot, hogy tudjam, mi is az újság, hol hagytam abba, mert tényleg nem emlékszem. Well, azt mondtam, hogy sztem nem várok egy hetet a következővel. Tényleg nem egy hét lett, hanem 2,5. :D Amúgy…..
Szegedi Kadarka 2009.09.21 23:04:03
@LP Cox: Nyomjad Krisz Rudi jócskán törd át a csendet!Még,még,még!Veh...
Eltelt egy hét. Ilyen hosszút még nem hagytam ki, mostmár nagyon itt az ideje pötyögni, és hálistennek páran reklamáltak is, hogy mivammár. :) Nekik külön köszönet, azér nem rossz, hogy nem a vakvilágba jártatom a billentyűzetem.Nos nemtom, hogy ez a poszt milyen hangvételű…..
Olybá tűnik, hogy szerdán írtam utoljára blogot, mosmeg már hétfő fan. Faja. Eleinte azért hanyagoltam, mert nem történt semmi, aztán meg tólsok minden történt, vag ycsak nem volt időm, vagy csak kedvenc unokahugicámmal msn-eztem fél ötig. :D Amiről le kell, hogy szokjunk. :D…..
Szegedi Kadarka 2009.08.26 16:37:39
@LP Cox: ez a titkos amatőr borász állnevem, de ezt légyszi ne áruld el senkinek!
Ma volt egy kis felhősödés, szal pár másodpercre eltűnt a nap. Így szerintem most nem lehet több 38 foknál. :D Azért kezdek megint az időjárással, mert azt egyenlőre nem nagyon szoktam meg. A másik a lakás, amibe tényleg nem túl jó hazamenni, mert... Hát nem tom máshogy…..
2009. május 28-án, csütörtökön 15-19 óráig a Petőfi Irodalmi Múzeumban (Károlyi Palota) szekszárdi borászok mutatják be boraikat, köztük az új bikavért. Lesz itt minden, ami a magyar nyelvérzéknek ingere: Vicarius, QV Civilis, Crew, Vamp, Pentaton, Statio, Campus, Cervaes, Diablo…..
Tragikus hirtelenséggel meghalt Figula Mihály. Az Alkoholista információi szerint tegnap lett rosszul a borász, megműtötték, de nem tudták megmenteni az életét. A balatoni–balatonfüredi–csopaki minőségi borászkodás újrateremtője ötvenhat évet élt.Figula Mihály…..
Lackó nevű hozzászólónk egy dolgozatát már publikáltuk, most meg itt a másik. A merész borbarát szupermarketbe keveredett, és jól jött ki belőle. Lelkes beszámolója nem nélkülözi az önéletrajzi elemeket.A feleségem olthatatlan vágyat érzett a minap egy jó rántott húsos…..
Hosszabb kihagyás után folytatódik a kékfrankosmaraton, igaz, csak egy felvezető körrel. Nyakunkon ugyan a 2006-os frissen palackozottak, de a mai etapot még egy 2003-as Tringán teljesítem. A különös nevű szekszárdi pincészet a XIII. Szegedi Borfesztivál nagy vörös fölfedezettje…..
A Művelt Alkoholista Feszthíradó 2007.05.18 10:20:00
A XIII. Szegedi Borfesztivál fődíját a vörösök között a szekszárdi Tringa Pincészet 2003-as kékfrankos–cabernet sauvignon cuvée-je nyerte el, a fehérek között a Cseki-bor 2004-es balatonfüredi–csopaki késői szüretelésű olaszrizlingje győzött. A további…..