Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kismókus

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hóbelevanc Gombos Edina vérdíja 2008.04.08 16:05:00
Itt van megint egy példa, hogy sztárok miként értékelik túl a társadalomban betöltött szerepüket. Jelen esetben Combos Gombos Edina szolgáltatja azt a hírt, ami megmutatja, jócskán elveti a sulykot valaki, amikor a vele kapcsolatos híreket értékeli. A hír röviden: Gombos Edina…..
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
"Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt" - írta nekünk kedvenc Homárunk.  …..
Kismókus 2008.03.30 22:10:06
Az RTL Klub "Házon kívül" című műsora Erdélyben, a Gyergyószentmiklós melletti tekerőpataki cigánytelepen forgatott, ahonnan a Blaha Lujza téri 12 éves késelő származik. "Maugli/Krisztián" otthoni ismerősei a felvétel alatt rabolták ki az RTL munkatársait,…..
Ha nagyon szigorúan nézzük, Laci kétségtelenül balfácánkodott egy kicsit, de Golgota-járást azért nem érdemelt volna, hacsak azért nem, hogy Volán-busszal akart utazni. Persze megkapta a magáét. Szaft és levél alant. Kedves Homár! Egy friss Volános történetet szeretnék…..
Mit tesz egy panda ha megunja az állatkertet? Szökési tervet készít, beavatja a lúzer cellatársat és reménykedik hogy nem egy nagyragadozó ketrece van a másik oldalon. De vajon átfér majd?  ..
Anita félelmetes kis rágcsálójáról már adtunk hírt korábban, de most itt a "Dávid és Góliát" alcímmel is ellátható, drámai feszültségű videó a jól megtermett macsek elüldözéséről. Bónuszképp egy akciódús jelenet több macska szétkergetéséről: ..
A Zugügyvéd már sok fura helyzettel találkozott, de zugéttermet bújtató társasházi lakással még nem. Jogi ötlete lenne a felszámoláshoz, csak kérdés, hogy a felelős szervek vállalnának-e egy próbakajálást. Mégis igaz, hogy egy következmények nélküli országban élünk?…..