Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muflonka

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten ismét felmerült a 13. havi nyugdíj ötlete. Néhány nappal ezelőtti posztunkban már értekeztünk ennek a társadalomromboló hatásáról, de mivel a téma egy jellegzetes magyar korszellemet és kórtünetet tükröz, úgy gondoljuk érdemes tovább elemezni. Ha az alapvető…..
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
Muflonka 2012.11.18 11:55:00
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
Muflonka 2012.08.16 16:22:13
Alig egy hónapja nevezték ki Kumin Ferencet nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkárrá, így most viszi még őt a lendület, szorgalmasan körmöli a leveleket, pörög a Google, ki hol írja le, mondja ki a Földön azt, hogy "Hungary" és milyen szövegkörnyezetben.Hugh…..
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
Vizsgáljunk meg egy konkrét esetet, mitől van a magyar törvényhozás tekintélye a béka feneke alatt. A keddi plenáris ülés délelőttjén - televíziós nyilvánosság előtt - az egyes közlekedési tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája…..
Muflonka 2012.06.14 16:13:13
Muflonka 2012.06.14 16:13:48
Dorosz Dávid (LMP) és Simicska Lajos (Tudjukki):Dorosz Dávid az alábbi módosító indítványt nyújtotta be a Büntető Törvénykönyvhöz:Kövér László válasza:Szóval csak saját fényképpel lehet beadni indítványt, mert ha a fénykép-összehasonlító algoritmus hibát jelez, jön…..
Muflonka 2012.06.12 13:36:06
Az alábbiakban a 2011. november 24-én közzétett levelem teljes szövege olvasható.       Tisztelt Miniszterelnök Úr!   Kedves Viktor!   Rég beszélgettünk. Régen beszélgettünk. Volt egy álmunk egy élhetőbb kollégiumról, egy nagyobb tudást adó egyetemről, egy…..
A közmédia Szalai Annamária lábánál hever, szájában biliárdgolyó, fején bőrmaszk, a fekete lakkon a médiatanács elnökének ujjai dobolnak kéjesen. Csend van, vagy inkább csak kuss. Igen az MSZP sajtóközleményei, és az egyre hisztérikusabb baloldali média cikkei alapján a…..
Muflonka 2010.12.30 08:58:05
@betufalo: Elég Obersovszkyt hallgatni, minden mondatából süt a hajrá fidesz.
Nem húzom a dolgot: az első Zsiguli idén negyven éve gördült le a futószalagról Togliattiban. A vasfüggyöny mögötti országok autósaira új nap virradt, ekkortól kezdve a béketábor átlépett a modern motorizáció korszakába, amikortól - elméletileg - mindenkinek juthatott autó.…..
Tesztautót egyeztettünk a Kiával. Gondoltam, megkérdezem, mikor jön a Venga. Kia Andrea erre csak annyit mondott: - Ne is kérdezd, az egyiket már el is lopták a kettőből. Az udvarunkról, próbarendszámmal. Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy valójában ez már a harmadik autó…..
Muflonka 2010.01.07 15:51:59
@papptibi: Kíváncsian várom az új Sorento tesztjét :)
Lassan egy évszázada került el tőlünk többek között a Felvidék, de az indulatok azóta sem csillapodnak. Idén a nyelvtörvénnyel rukkoltak elő északi szomszédaink, és egyelőre nem látszik a kiút. Az Uniót szemlátomást nem zavarja, minket nagyon, a szlovákok pedig nem értik,…..
Muflonka 2009.09.18 17:30:29