Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomaj

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre a hétre is jut egy eredményhirdetés, nem is akármilyen. A Borkultúra Kht. honlapja arról tájékoztat, hogy "a kétévente megvalósított rendezvény 2000-től a világ legelismertebb tíz borversenyének egyike. Megszerezte a meghatározó nemzetközi, szakmai szervezetek…..
A Művelt Alkoholista Ünnepi bor 2008.03.20 10:05:00
Mivel ismét ünnep közelg, a ma megjelent HVG fogyasztóvéd: készített egy mini bortesztet, ami aztán sok-sok meglepetést hozott az érintetteknek: például a bírálók által durván „brettesnek” minősített Kopár rossz szereplését. Persze ezt akár elintézhetjük azzal…..
Visszatérő hobbi  a szériahibás autók gányolása. Valaki majd biztos megírja, mitől rosszabb a kereskedőnek, ha kicserél egy javíthatatlan kocsit és nem a Homáron látja viszont a bénázását. Labdacs esetében egy VW Polo nem bírja a fagypontot, az Óbudai Autójavító és a…..
A sajtófigyelő alkesz csak kapkodja a fejét. Minden második napra jut egy borközeli szenzáció, egy kopernikuszi piruett. A legújabb forradalmi találmány sokunk fejfájására lehetne ír, egy ausztrál borász ugyanis kéntelenítő dugaszt szabadalmaztatott. James Pennington (Rivendell…..