Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bálint Bence

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. számú országgyűlési választókerület: Szeged, Deszk, Kübekháza, és Tiszasziget1989-ben születtem Szegeden. Itt végeztem tanulmányaimat, és jelenleg is itt élek. 12 éves korom körül kezdtem el számítógépek programozásával foglalkozni, az akkori érdeklődést mostanra…..
Vasárnap népszavazást tartottak arról, hogy betiltsák-e az új minaretek építését az alpesi országban. A nem hivatalos végeredmények szerint a választók 57%-a támogatta a minaretépítési tilalmat. A 26 kantonból mindössze 4 volt, ahol kisebbségbe kerültek az igenek. Eddig…..
Hogy miért akarna valaki kilépni a Microsoft rabságából, és miért vannak sokan, akik azt sem veszik észre, hogy a vállalatfüggőség probléma? Játsszunk olyat, hogy lépjünk egy lépést hátra, és vizsgáljuk meg a dolgot úgy.A Microsoft Windows különböző verziói nagyon…..
 Ma tartotta alakuló ülését a Jobbik Magyarországért Mozgalom homoszexuális tagozata. Az ülést Vona Gábor, a Jobbik elnöke nyitotta meg. Köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy az azonos neműekhez vonzódó nemzettársaink is lehetnek jó magyarok, jó keresztények és így a…..
Bálint Bence 2009.10.11 11:18:53
Szeretettel meghívunk a Lehet Más a Politika (LMP) következő szegediklubestjére, amelyet OKTÓBER 6-án (KEDDEN) a Sárkány Pubban(Szeged, 6720 Szeged, Viktor Hugo u. 6., térkép: www.etterem.hu/6243 ) tartunk este 6 órai kezdettel...
Bálint Bence 2009.10.05 13:19:09
Csütörtökönként este 7-től lesz a TITOK filmklub a TTK Előadóban (Egyetem u. 2.), ahová mindenkit sok szeretettel várunk.Október 1: Otthonunk (Home)Október 8: Micsoda Út! – Élet a Birodalom VégnapjaibanTovábbi programokért lásd a www.titokklub.org oldalt...
Bálint Bence 2009.10.02 09:10:49
A szerdai klubesten szó volt róla, hogy lesz pénteken(október 2-án) egy Szabad Szoftver Konferencia Szegeden. Minden információt megtaláltok erről a http://szszk.sed.hu/ webcímen. Röviden kiemelném azt, hogy erre a rendezvényre előzetesen regisztrálni kell az előbb közölt oldalon,…..
Bálint Bence 2009.10.01 06:43:55
Az alábbiakban álnévvel közöljük az egyik képviselőtől kapott választ a nylít levelünkre, s az arra adott viszontválaszunkat. Ezek jól illusztrálják a két párt közti politikai szemlélet különbségeit.   Kedves Anita! Tisztelt Koordinátor Asszony/Hölgy! Önnek…..
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt a Lehet Más a Politika (LMP) következő szegedi klubestjére, amely szeptember 23-án (szerdán) a Milleniumi Kávéház (Szeged, Dugonics tér 12.) különtermében kerül megrendezésre este 7 órai kezdettel.Bálint Bence - 30/839-5005 -…..