Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szokeno

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nagyon jó állásajánlatot kaptam , de a férjem nem támogat hogy elmenjek dolgozni. 3 éves kislányunk most kezdte az ovit, és szerinte mellette kellene maradnom mivel nagyon anyás.   Ő nem akar segíteni, állandóan sajnálja a kislányt hogy mi lesz vele, sír akkor…..
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
Ma jó kislány voltam, és írtam egy rövid posztikát nektek a picurit zavaró csajos nyelvhasználatról és attitűdökről. Léccike, egészítsétek ki a saját ötleteitekkel is háeszek formájában. Annyira köszi! - Te, most mi a baj? - Semmi. - De látom, hogy valami nincs rendben. -…..
Olvasónk egy ájulás szélén lévő utasra lett figyelmes az Árpád hídnál a metrómegállóban. Az utas segítségére sietett, aki csak egy pohár vizet kért, ám ezt nem volt egyszerű beszerezni. Az állomáson álló ellenőröktől és biztonsági őröktől próbált segítséget…..
szokeno 2009.11.18 12:26:50
@speki2: így van, egyetértek, ilyesmi a Bibliában is van, persze erre azt illik mondani, hogy az hülyeség, de attól az még nem hülyeség :)
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
szokeno 2009.10.27 10:06:43
@tuli_: mifelénk ez nem szokás, senki nem ér rá és nem nagyon érdeklik a rokonai, lehet hogy mi vagyunk furcsák.
Ez a buszos sztori elég hihetetlen, de a gyerekek baromi leleményesek, ha sumákolásról van szó...
Modorosblog A kommentelő 2009.10.08 08:39:00
Régóta és sokan kéritek, hát tessék. Nagyon nehéz rádöbbennünk, hogy a kommentelők csak egy kis hányadát teszik ki az állandó olvasóknak: ez a legutóbbi felmérésből is kiderült. Míg a legcsöndesebb, posztmentes szombatokon is közel ezren felnéznek ide, a posztonként…..
szokeno 2009.10.08 10:14:44
@pappito: nem világos? a lapzárta a tényleges lapzárta előtt 2 héttel már elkezdődik, pont azért, hogy dolgozzunk...és még utána is tart egy hétig mert mégsem dolgoztunk (elég jól) most már világos???
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
Micsoda frappáns szójáték, igaz? A továbbiakat pedig Gigger Zulnak köszönjétek (mi ehhez sem értünk), íme: Újmotoros: Általában középkorú, bajuszos, kopaszodó, szemüveges, alacsony férfi, aki gyerekkori álmát valósítja meg a motorozással. Vagy először ül életében…..