Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ignis_mare

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget fesztivál sokak szerint az egyéjszakás kalandokról szól, de mi ebben nem hiszünk. Hiszen ha egyszer összejövünk valakivel, akkor szakítani is kell. Ugye nem csak mi tudjuk rosszul?Ne egy hányásban fekve könnyezd meg szerencsétlenséged, hanem oszd meg! itt:…..
ignis_mare 2007.08.15 23:12:33
Egy tapasztalt  kolléga mondta egyszer a Zugügyvédnek még a pálya kezdetén, hogy az ügyvéd egyik legnagyobb ellensége az ügyfél. Néha ezt a Zugügyvéd is megtapasztalta, és azt is, hogy a tényvázlatot sohasem szabad megspórolni. Az alábbi történetet szintén mindennapos, a…..
Új MÁV blog Cilu megmondja 2007.07.24 06:37:28
Cilu megmondja és igaza van. Mert az emberek többsége annyira belefáradt, hogy már leírni sincs kedve, meg hát valljuk be mi márcsak ilyen beletörődős népség vagyunk- és erre alapoz a szolgáltatóipar tetemes része is. Amíg a kedvenc cipészem, aki Pécsett a Király utcában (ez…..
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
ignis_mare 2007.06.22 10:58:59
Én is lehúztam a mekiben anno 1 évet, tőlem is nyúlt két főpénztáros. Onnan tudtam, hogy ők nyúlnak, mert ha bárki más számolta a kasszámat, akkor nem volt hiányom.
Egy jó tanács, ha valaki tényleg frisset akar enni, kérje valamilyen dresszing nélkül, mondjuk majonéz nélkül, ha olyan a szendvics. Akkor kénytelenek frisset készíteni. Uborka nélkül kérni felesleges, mert kiszedik belőle simán, sőt, nálunk volt olyan elszánt kolléga, aki a hagymát is kiszedegette.
Ami a tisztaságot illeti, sztem az az egyetlen dolog, amiben a meki biztos, hogy jobb, mint a hagyományos éttermek. Kvasokat kell takartani, konyhán (akkori szabály szerint) 15 percenként kezetmosni, a kézmosó szer természetesen fertőtlenítős. Ha ruhához, hajhoz, vagy bármihez, ami nem a kaja, vagy nincs fertőtlenítve, hozzáér a dolgozó, irány a kézmosó. A pultokat minden szabad pillanatban áttörlik egy fertőtlenítős ronggyal.
A burgonyás meg azért fogja meg kézzel a a fagyasztott krumplit, mert ő máshoz gyakorlatilag nem nyúlhat hozzá. Ráadásul a 175 fokos olaj, amiben kisütik, elég rendesen leöli róla amúgy is a bacikat. Húsféléhez azért nem lehet kézzel nyúlni, mert a _húsban_ lehet baci, amit nem ajánlatos kézzel átvinni másra. Tehát azért, hogy a hús ne fertőzze meg a dolgozót (azon keresztül meg sokminden mást).
Nem védem a mekit, műkaja, nem egészséges, kizsákmányoló multi, stb., stb., de a tisztaságra tényleg nagyon adnak, na.
Persze ez függ az éppen műszakban lévő emberektől is, mert ha történetesen olyanok kerülnek össze, akik sz*rnak az egészre, hát akkor az van.
Királyrák Kebelcsoda 2007.06.16 10:56:00
Nyelvújításunk legújabb felfedezése ez a kebelcsoda. Valószínűleg Koviék találhatták ki filmjeik promozásánál a sajtóközleményekre, a mainstream sajtó meg felkapta, de az is lehet, hogy egy Aktívos segédszerkesztő rikkantott fel boldogan a fürdőkádban: ,,Heuréka,…..
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..
A magyar államigazgatás észvesztő érzéketlenségét ismerve a Zugügyvéd nem is csodálkozik az alábbi történeten. Bár igaz, ha az állampolgárokat is semmibe veszik, mit várhatunk egy önkormányzattól egy kutyával kapcsolatban? Nehogy már egy kutya jól járjon!Tisztel Zugügyvéd!…..
w Rendőrliszka 2007.05.18 09:00:00
A rendőr kisebbség terrorizálja a magyarokat, meggyalázza asszonyaikat. Rendőrkérdés van. ..
ignis_mare 2007.05.18 18:09:32
NN 2007.05.18. 15:21:46
"aki igazoltan visszaeso, annak a fizikait javaslom, ugyanis a gyogyszer hatasait ki tudja vedeni ha muszaj, illetve egy felnottkori kasztracional felall a fasz, csak a vagy csokken, tehat a penisz eltavolitasat szorgalmaznam, pusztan praktikus okokbol"

Sajnos bizonyított, hogy a közösülésre képtelen(né tett) nemierőszakolók, ha maguk nem tudnak, akkor tárggyal hatolnak be a köv. bűncselekménynél, tehát a farkatlanítás nem megoldás.

Petrusk@ 2007.05.18. 15:26:11
"Ez nonszensz. Velem az egyik tanárom kezdett ki vizsgáztatás közben."

Igen, ezért jó, hogy pl. Angliában _mindenhol_ van kamera, szépen ki van írva: hoho, kamera, ne rosszalkodj. Ipswichben a sorozatgyilkost a cctv felvételei segítségével fogták el. A bekamerázott osztályterem a molesztáló tanárokat visszatartaná, leleplezné. Igaz, hogy a puskázó diákokat is...

Attila the Hun 2007.05.18. 15:26:22
"Árpi áruljatok el valamit. Miért nem meritek megmutatni az arcukat. Legalább akkor amikor már elítélték őket? Hogy lehet az hogy letakarhatja a fejét?"

És igen, hüjeangolok, ágybavizelők, náluk a jogerősen elítélt bűnözők pofáját igenis megmutatják, ugyanis ez _közérdek_, hogy tudjuk, kitől kell félni.

kovvacs 2007.05.18. 15:38:46
"A Rendőrségnek saját szervezetén belül
létre kéne hoznia egy speciális osztályt, csak nőkből, köztük "normál" rendőrök, pszichológusok, orvosok, nőgyógyászok, akikhez fordulhatnak a megerőszakolt nők."

Remek ötlet, bár nem a rendőrségen belül kéne, hanem civil szervezet, ami mögött az állam azért ott áll (anyagilag, forrásilag, stb.).