Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepitaofélia

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
pepitaofélia 2009.09.29 09:02:12
@dritte33:

Nekem a tököm tele van ezzel az érveléssel... Először győzd meg a parasztokat, hogy ne mindegyik vegyen magának ötféle méregdrága gépet, hanem fogjanak össze (szövetkezet???, és hamarosan olcsóbb lesz az ungarise cucc is.
Jelszó: kékeszöld! Azon kívül csinos szexi bombázó, hidegfrász és sikítófrász. Mindezt a T-Home hozta ki Lászlóból, mert először rá akarták venni, hogy szereljen, aztán ellopták a kékeszöld ütvefúróját és szétszaggatták a háztető esővédő fóliáját. Jelszó 2:…..
pepitaofélia 2009.09.18 13:44:32
@hatesz:
az ilyn hozzáállásért (ingyen fúróbérlés) lesznek többek között zabosak az ügyfélszolgálaton. Jó bunkóság játszadozni ezt a trükköt!