Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radiant

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óriási tengerparton szteppelő giga piranhnák után itt van Eric Robert és az ő CÁPOLIPJA! Szokásos: gonosz katonai kísérlet, ami elszabadul. Hihetetlen jelenetek jönnek!Köszönet a linkért az Intergalaktika stábjának! ..
Radiant 2010.07.17 12:31:47
Eléggé szubjektív lesz ez a szavazás és biztos, hogy még sok más karaktert is hiányolni fogtok. Ezért küldjetek Ti is be néhány javaslatot és csinálunk második fordulót. De a lényeg: szavazzunk ki volt a legjobb genya kedvenc filmjeinkben! Igyekeztem tényleg egy best of csapatot…..
Volt már itt részlet a Night of the Lepus című halhatatlan alkotásból, ahol 3 méteres vérnyuszik támadnak az emberekre. Egy kis videomontázs ebből a filmből, ez garantáltan feldobja a napodat. Egyébként a kamionos nem úgy sikoltozik mint egy nő? ..
Radiant 2010.01.07 19:57:07
Csípem az ilyen fanokat! Videó egyvelegünkben egy olyan brigád alkotásait láthatjuk, akiknek az a hobbijuk, hogy akciófilmekben számolják a hullák számát. Első videónkban maga a mester: Chuck Norris öli a népeket. Egész pontosan 13 szerencsétlent. Na itt van egy komolyabb…..
Vinnie Jones, Michael Madsen és Robert Carradine pár név amire rögtön felfigyel az ember! Főleg ha mellettük azt lehet olvasni, hogy posztapokaliptikus horror. Na ezt látnom kellett! A sztori szerint a világot azt pusztította el, hogy elfogyott a benzin és leállt minden és emiatt áram…..
Radiant 2009.12.08 19:53:26
@füligjimmy77: Inkább azért kellett megölni őket mert elfogyott a költségvetés :D
Művészi, felkavaró, gáz. Ezt a filmet nagyon sürgősen látnom kell. Több dolgot nem értek, de a legjobban azt, hogy a tetőn álló elég tarka társaság miért az utolsó pillanatban lő csak a rovargenyókra. ..
Indonézia nagy ország és valószínűleg van filmipara is. A bizonyíték azonban csak most került elő. Tekintsük meg együtt az indonéz Sámson legendát! Úgy látszik Sandokan óta alap , hogy a főhőst hiába lövi közvetlen közelről egy egész lövész raj semmi baja nem lesz. A…..
Ma este az HBO-n 23:15-kor Anaconda 3! Főszerepekben Gimli és az extrém részeg talajmenti hamburger evés kaliforniai bajnoka David Hasselhoff. Egy kis ízelítő a tartalomból:Amanda, a kiváló tudós és társai anakondákon kísérleteznek a titkos európai kutatóbázison. A kutatást egy…..
Radiant 2009.11.02 12:29:37
Filmdroid District 9 2009.09.25 21:30:00
  Földönkívülis filmekkel tele van a padlás, ám ezt már elsütötték idén az Ufók a padláson címében, szóval inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy Dunát lehetne rekeszteni azokkal az alkotásokkal, amelyekben űrlényeket láthatunk. Eleddig New Yorkban, Washingtonban vagy Los…..
Radiant 2009.10.10 14:00:41
@sertésmájkrém: Még jó hogy a spanyol hódítók nem így gondolták... :D de ők biztos túl sok GI Joe-t néztek :D

Különben enegm csak zavart egy alapkérdés. Idejött 1 millió ufó. Kérdem én: MIÉRT??? csövezni?
de inkább ne is menjünk bele ebbe mert a "sztori" olyan lyukas, mint egy ementáli.
Őszintén szólva nekem az jutott eszembe hogy volt egy sztorijuk a rasszizmusról és, hogy eladható legyen a film ráhúztak egy sci-fi fedősztorit + akciót. Sztem enélkül jobb lett volna. Így eröltetett és zavaros a történet...
A film frankó, nem kamu. Ezt leforgatták. Még most se hiszem el sokadjára, de mégis. ..
Levél-, dísztávirat- és csomagkézbesítésre, pénzszámlálásra és -szállításra, csekkbefizetések kezelésére és postafiók-üzemeltetésre írt ki közbeszerzési eljárást a Magyar Posta. A társaság a tenderkiírást lapunk megkeresésére azzal indokolta, hogy az európai…..
Radiant 2009.10.08 22:06:30
@Lasombra: Tőlem szervezzék ki :) Jobban szeretném én is a német posta árait és szolgáltatás minőségét élvezni.
Csak apró megjegyzésként: a FEDEX 3 azaz három nap alatt Kanadából is kiszállítja a csomagom és még csak el sem lopják...
Kis költségvetés, kiváló színészek, gáz CGI. Máris úgy érzem haza értem ,amint ennek a filmnek a trailerét megnéztem. A végére azért beindul a gore:) ..
Radiant 2009.10.06 21:10:26
@balukaaaa teh master: Egészségedre :D
Ha a jövő terv, amit meg kell valósítani, meg tudná mondani, jelenleg kinek a tervén dolgozik?2052. szeptember 10.Mostani bejelentkezést egy rövid történelmi összefoglalónak szánom. Tettem már említést a legutóbbi háborúról, amit Globális vagy Nagy Szabadságháborúnak hívnak. Próbálták ráhúzni a 3.…..