Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yezu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig nehéz dolga volt annak aki a budapesti tömegközlekedéshez menetrend alkalmazást akart  készíteni. A BKV honlapján ugyan megtalálható a menetrend, de a legkülönfélébb formátum miatt csaknem lehetetlen volt ezt feldolgozni és rendszeresen frissíteni. A vidéki…..
A svéd-japán gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy az X10 széria (X10, X10 Mini és X10 Mini Pro) nem kap egyetlen frissítést sem Android 2.1 Éclair felett. Azaz se Froyo, se Gingerbread, se semmi. Azt hiszem az előző posztomban írt negatív véleményem a gyártóról, csak…..
Yezu 2011.02.18 01:26:08
@szcsongor: Ja egyébként tudja valaki, hogy miért van az, hogy a normál hosszú ékezetes betűket SMS-ben sokkal több karakternek értelmezi?

SMS üzenet beállításoknál a karaktertámogaást állítsd csökkentettre
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
  Scott Pilgrim (Michael Cera) első látásra beleszeret Ramona-ba (Mary Elizabeth Winstead), de mielőtt megkaphatná a lányt meg kell küzdenie – szó szerint – annak 7 gonosz exével (Chris Evans többek közt).  Ez már a trailerből is kiderül, és ennél több nem is…..
Némileg felháborodottan olvastam a Véleményvezér blog tegnapi, Index.hu címlapjára is felkerülő posztját, melyben a lakossági devizahitelt felvevőket teszi felelőssé a gazdaság mai állapotáért.A posztoló „szépen” levezeti, hogy (A) a svájci frankot felvevő…..
Yezu 2010.09.15 23:01:30
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
Az eddigi legdurvább történet, ami jól mutatja a szokásos pénzintézeti hozzáállást és a felügyelet totális impotenciáját. (Valamint segít megérteni a "hitelkárosult" és az "önhibáján kívül" kifejezések jelentését.)"2008 nyarán, három…..
Szinte magam előtt látom, ahogy a fenti cím láttán olvasók milliói egyszerre kiáltanak fel, hogy  "Ez nem is TÉVHIT, köztudott, hogy a teázóknak semmi értelme!", ugyanakkor, ha valaki tesz egy kört a budapesti teaházak mekkájában, a Jókai utca környékén,…..
Gerzson a tegnapi CIB-es posztjaink után küldte el nekünk válogatott panaszait. Hibás PIN kódok, pénz nélküli pénzfelvétel és lefagyó netbank. Sőt, szerinte a kérés nélkül lecserélt bankkártyájával sem stimmel valami, mert mindenhol olyan furcsán méregetik. Első olvasásra…..
 A képen látható verziószám egy hibajelentésből bukkant elő. Az oldal ahol ez a hibajelentés megjelent, itt meg is tekinthető. Természetesen ezen kívül sehol semmilyen információ nincs arról, hogy ilyen verziószámmal új Firmware lenne készülőben a Tubira...
Yezu 2009.11.11 10:22:19
@RemiMS: Ez hülyeség. Be is baszna ha a szoftverfrissítéssel elveszne a garid...
[S60v5 BLOG] ZXReader v1.4.3 2009.11.02 22:45:00
 A ZXReader egy eBook olvasó amivel a txt illetve az fb2 kiterjesztésü irományainkat olvashatjuk.Támogatja az UNICODE, UTF-8, ANSI(WIN-1251) karakterkódolásokatAutomatikusan forgat a portrait / landscape mód közöttTeljes képernyőTámogat utólag telepített betütípusokat…..
Elérhető az új Nokia 5800 firmware a v31.1.101. Hivatalos változásokról nincs még lista de a neten található infók szerint javították a böngészés közben kilépő böngésző hibáját, jelentős sebességnövekedés a műholdtalálatnál, Ovi Maps 3.1 belerakva a szoftba. Ha lesz a…..