Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egotastic (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, egy újabb, 3 éves ügyre került ma pont. 2007. május 9. Néhány órával az MSZP dunaparti felvonulása előtt közölte a rendőrség, hogy kedden különböző robbanószerkezeteket találtak egy csepeli panellakásban. Közveszélyokozás előkészülete miatt két férfit és egy nőt…..
A Zugügyvéd felkérésére született ez a cikk az Ügyvédvilág magazinba, okulásul itt is közzéteszi. Kevés publicitást kapott eddig,  ügyészi szemmel hol kezdődik az ügyvéd büntetőjogi felelőssége. Néhány személyes ügyészi gondolat az okiratot szerkesztő ügyvéd…..
egotastic (törölt) 2009.09.24 18:53:52
@ertzuiop: Kár, hogy nincs ilyen minden nap, és kár, hogy nem bulizik mindenféle náció az utcákon, a metróban. Nekem tetszik a sokszínűség, és szeretem, ha az emberek körülöttem jókedvűek, ha örülnek az életnek, és ezt tánccal, énekléssel is kifejezik. Próbálj meg te is örülni az életnek. (amúgy én nem szavazok egyik pártra, politikusra sem, nélkülük is boldog vagyok)

A témához: természetes szelekció. Aki nem 2, ellentétes tartalmú adásvételit készít, aki anélkül ellenjegyez, hogy előtte írt volna alá az ügyfél, vagy aláírását magáénak ismerte volna el, aki úgy fantomizál céget, hogy azt nem tudja jól lepapírozni, az nem tudott megfelelni a szakma kihívásainak. Sebaj, 10 év múlva újra próbálkozhat a kamarai visszavétellel, addig meg elmehet jogtanácsosnak.

Ha vki nem tudja, hogyan kell eljárni az ilyen forró ügyekben, az kérdezzen meg más, tapasztaltabb kollégákat, vagy olvasgassa addig a jogszabályokat, amíg rá nem jön a biztonságos módjára.