Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Voschtalitsch Karád

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sport szeretete régóta megvan bennem. Talán mert hat éven át én is szertornász voltam, s tényleg sok munkát fektettem bele, aminek a magam kis mikrovilágában eredménye is volt. Az iskolánk edzői messze a legjobbak voltak a városban, s keményen is fogtak bennünket. Rendszeresen jártunk versenyekre,…..
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
Ez a név nélküli kis csoda olyan aljasságnak indul, mint a szívatós tetris: ezúttal a jól ismert falteniszjáték (Breakout) megy át szemétparasztba, a látszat szerint egy pixellel kell nagyon sokat leszedni. Aztán az ember rájön, hogy a kiütött téglákból is labdák lesznek, így…..
Szűk négy héttel a választások első fordulója előtt Petőfiék csupán kellékek a politikai színjátékokon. Valamiért minden párt úgy érezte, ki kell állni ma. Már írtam: egy ünnepnek nincs értelme, ha kötelező. De sebaj! Az újításokhoz gyáva közéletünk minden…..
Voschtalitsch Karád 2010.03.15 23:38:44
Voschtalitsch Karád 2010.03.16 11:03:50
@Rékuc: akkor oszd az észt a svédeknek, ne itt, ott biztosan jobban egyetértenek veled.
Hétfőn új bulifossal jelentkezünk, de ezt a képet muszáj már ma megmutatnunk. Egyelőre nem kommentáljuk. Klikk ide, ha nagyobban szeretnéd...
Voschtalitsch Karád 2007.05.18 09:55:26