Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makiverem

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Metalfest @ Csillebérc 2010.05.21. Tavaly is elázással kezdtük a fesztiválszezont, idén sem úsztuk meg, csak míg akkor Várpalotán sikerült a nedves bulit abszolválni, addig idén Csillebércen történt mindez. Igaz, az a hülye, aki az öt percig tartó felhőszakadásban pont a…..
Hivatalos közleményben adtha hírül Jesper Strömblad, hogy immár nem tagja az általa is alapított In Flamesnek. Köztudott, hogy a gitáros már hosszabb ideje alkohol-problémákkal küzd, a svéd zenekar legutóbbi Budapesti koncertjén sem lépett fel az elvonó miatt. Strömblad nagyon…..
Lángoló Gitárok Lesz Hole 2010.01.07 10:06:00
Courtney Love-ot tényleg sok pénzel lehúzhatták, ugyanis a készülő Nobody's Daughter című lemezét régi zenekara, a Hole neve alatt szeretné kihozni. A dolognak azonban lesznek akadályai, mivel a Hole eredeti tagságából senki sem tagja Courtney zenekarának, márpedig Eric Erlandson,…..
Bármilyen hihetetlen, de a kb. 8 hónap múlva megrendezésre kerülő Novarockra immár be is jelentették az első fellépőt, a Rammsteint. Sőt, már a jegyeket is elkezdték árulni, úgyhogy aki nem akar alulmaradni az osztrákok rohamával szemben (a Rammstein és a német nyelvterület…..
Makiverem 2009.11.20 13:43:22
@vontod75:
Valszeg így:
*** SPOILER ***
www.youtube.com/watch?v=2Jl4GEujs7g

:)
Múlt hét szombaton Trent Reznor, a Nine Inch Nails főnöke megházasodott. Valamikor tavaly jegyezte el Mariqueen Maandiget, akiről sok mindent nem tudunk, de elvileg énekesnő, meg talán modell is, és hasonlít Perry Farrell feleségére, de nem azért mert ő is ázsiai, hanem mert nem…..
Makiverem 2009.10.22 15:49:10
@soldierzoli: Szóval aki komoly kapcsolatra lép egy nővel és embert lát benne az buzI? Fasza egy világban élsz. Az igaz, hogy Trent régi depressziója komoly albumtémákkal szolgált, de ettől még tud ÉS FOG IS másról írni, nem vonult végleg vissza. A mostani koncert zenekar viszonylag állandó lett. Van, hogy csak egy - egy turnéra cseréltek tagokat és egy csomószor önszántukból mennek el a tagok (nem, nem csak látszat). Szerintem Trent egy egyértelműen őszinte, szókimondó és talán valóban kicsit nehéz ember lehet és örüljünk, hogy talált valakit aki ezt elviseli.
Hoze Videó ajánló 2009.09.20 12:34:00
Betiltott Rammstein klippEz tényleg durva. A Rammstein együttest eddig sem írtuk le, tudtuk jól, mekkora állatok. Egyik esetben SZARÓ VERSENYT tartottak Till-ék a backstagben egy lavórba. A Der Spiegel online hozta le a történetet, alig bírtam lefordítani.Ez a klipp viszont mindenen…..
Makiverem 2009.09.20 19:07:59
@-Hoze-: Igazából a dalszöveg úgy hangzik, hogy "You"ve got a Pussy, I HAVE A DICK (OAAH), So What's the problem.... De a te verziód is érdekes :)
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
Makiverem 2009.09.17 21:49:44
@freddyD: Ez így nem igaz, szerintem a dal igen POPULÁRIS lett, talán ez is a gyengéje, nem elég Rammstein - es :)
Makiverem 2009.09.18 07:56:45
@Ferguson: Igen, rosszul írtam. :) @Stefan Derrick: A cumshot azért nem gyerekeknek való ;)
Makiverem 2009.09.19 10:43:21
@Polós Feri [lionheart]: úgy, látszik, hogy nem tudod, hogy a 6 tagból 5 már túl van a 40- en és azt sem, hogy ez egy divatdalnak készült. Az új lemez többi számának szövegét ha megnézed, más lesz a véleményed.