Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.HD

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint kérnék, ha nem nőttem volna ki már "abból" a korból, amikor ajándékot szokás kérni. Ettől függetlenül  megajándékozhatunk másokat vagy magunkat egy-két jó Blu-ray filmmel...ráadásul úgy tűnik, lesz miből válogatni! Mielőtt megnéznénk a listát, a…..
Nos, a JVC nem aprózza el és egy 200 dollárnál olcsóbb (pontosan $199) lejátszót akar piacra dobni, ami magunk közt szólva is igen baráti árnak mondható. Ráadásul a mostani lejátszók többségével szemben a JVC XV-BP11 (merthogy ez lesz a típusa) egy igazi slim lejátszó, tehát…..
Pár napja a hazai média egyik "gyöngyszeme" egy hosszabb terjedelmű cikkben foglalta össze, mily problémás itthon Blu-ray kiadványokat értékesíteni, a forgalmazók meglepően alacsony értékesítési számokkal kénytelen számolni. Azon cikkről született véleményünket…..
És akkor jöjjön a másik forgalmazó listája. Bevallom, én remegő kézzel nyitottam meg a fájlt, amikor megjött az e-mail, hiszen a Paramount és Fox mindig tud meglepetéseket okozni. Nos, ez most is így történt...néhány exkluzív BD megjelenéssel leszünk gazdagabbak a kövezkező…..
Blu-ray Blog Nesze neked, Blu-ray! 2009.10.13 09:12:00
Olvastam az Index cikkét a Blu-ray-ről, mármint ezt: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/10/12/a_blu-ray_nem_luxus/ és kiborult a bili, legalábbis nálam.Ez most komoly? A Gladiátor nem menti meg Blu-ray piacot? Vajon meddig gondolkoztak ezen a szenzációhajhász címen? Ez kb.…..