Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saxiCsabi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldalhoz tartozó politikusokkal, háttéremberekkel és egyéb szereplőkkel beszélgetve érdekes hangulatváltozást lehet tapasztalni. Miközben az általános várakozás még mindig a Fidesz elsöprő, akár a kétharmadot is meghaladó győzelme, az általános viselkedés pedig a…..
saxiCsabi 2010.01.16 17:47:25
@1.szolo (B.A.): 98-2002 közötti időszak egy aranykor volt ehhez az utóbbi nyoc évhez képest. Sajnos a balos média termelte ki az ilyen gondolkodást, mármint Orbán egy patás ördö. Szerintem aszázad legtehtségesebb politikusa. HA nem az volna egyáltalán nem támadnák.
2002-ben jelent meg magyarországon a Catherine M. szexuális élete című könyv a Francia Külügyminisztérium, a Magyarországi Francia Nagykövetség és a Budapesti Francia Intézet támogatásával. A hölgy egy létező személy, ismert művészettörténész, a vallomásos szöveg pedig…..
Ez jellegében egy kicsit szárazabb poszt lesz, de a visszajelzések alapján úgy gondoltuk, hogy ennek a pár dolognak a leírása talán segít eloszlatni pár téveszmét az órákkal kapsolatban. Igazából szeretnénk ezt egy olyan futó posztnak kialakítani, ami folyamatosan…..
  Kolozsvár, mint láthattuk, panelban és kábelben nagyon erős, de ne legyünk igazságtalanok: a város szobrászatban is ott van, ahogy azt már Tempetőfi kollega is szépen megénekelte, ha nem értettük is minden sorát. Nézzük csak:   Matei Corvint az egész…..
Azt hittem, kőkemény fába vágom a fejszémet, mikor arra adtam a fejemet, hogy James Bond óráinak szánjak egy posztot. Aztán persze kiderült, hogy elég sokan készítettek már gyűjtést a témában, azonban ezek legtöbbje vagy a Q-féle beépített csinnadrattára koncentrált, és magát a kiinduló szerkezetet…..