Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsi ...

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szerint Jézus az ókori kivégzőeszközön alul öltözött, az virtuálisan egy játékban különféle ruhákba öltözötten is megtekintheti. Csak rá kell húzni az egérrel a különféle ruhadarabokat.Jézusöltöztető játék   Minden szép és jó megoldásért megjutalmazhatják gyerekeiket egy ilyen nyalókával:  ..
Orsi ... 2009.09.17 15:43:38
Tisztelt Olvasók ...
A neten böngészgetve találtam rá az oldalra, és bár fiatal keresztyén vagyok,de a szívemig szúrt az, hogy valaki mennyire meg tudja keményíteni a szívét, és mennyire ellen tud állni Krisztus hívásának.
Ő volt az egyetlen, aki bűnök nélkül élte le az életét; Ő az , aki mindannyiunknak bűnbocsánatot ígért, és akinek azt köszönhetjük, hogy nem kell feltétlenűl a pokol tüzén elégnünk.
Mindezt nem lehet megérteni ... egyszerűen csak el kell fogadni, hinni, és átadni az életünket ...
Aztán jönnek a csodák ...
Lehet, hogy soha sem fogjuk tudni megmagyarázni, hogy hogyan is keletkezett a Föld, vagy hogy tényleg létezik e Isten, de HINNI mindig hihetjük.
Én hiszem és vallom ... és azzal, hogy egy ilyen játékot reklámoztok, játszotok, és így nyilatkoztok több ezrek Megváltójáról, az egyszerűen borzasztó...
Gondoljátok, hogy az a sok ezer ember téved, és nektek van igazatok ???
Azt tanácsolom, hogy nyissátok ki a szemeteket, és lássátok meg, ha egy láthatatlan kéz felétek nyúl, mikor elestek. Halljátok meg , ha bátorítani akar titeket, és azt mondja: "Ne félj, mert megváltottalak ! "
Érezzétek, hogy nem hagy elveszni ...
Higgyétek, hogy szeret engem , Téged, mindannyiunkat.

Egy próbát megér az életetek, nem ?

"Kegyelmes és irgalmas a ti Istenetek, az Úr, nem fordul el tőletek, ha megtértek hozzá. "

Én csak annyit tehetek,hogy imádkozom értetek !