Regisztráció Blogot indítok
Adatok
traktor

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Schumacher az egyik kedvenc versenyzőm volt, így gyűjteményem kialakításánál az egyik fő célom az volt, hogy megszerezzem a német legenda összes Forma-1-es autóját. Ezt már egy jó ideje sikerült teljesítenem, de még csak most jutottam el oda, hogy írjak is róla. A folytatásban végig…..
Közeleg a nyár, ideje valami igazán jó uticélt választani! Ebben az írásomban azoknak szeretnék pár gyakorlati tanácsot adni, akik Moldova mellett döntenek. Igazából ezek a témák amiket itt felvetek, mind-mind külön cikket érdemelnének (remélhetően egyszer majd erre is sor kerül), de most csak annyi…..
Mai posztomat már régen megígértem, itt az ideje, hogy teljesítsem ígéretemet. A bejegyzés nem a városokon belüli taxizásról fog szólni, hanem a városközi, távolsági taxizásról. Ahogy az ember egyre szegényebb országokba látogat el, úgy fogynak el az állam által nyújtott…..
A következő részben a ház egyéb szereplői kerülnek bemutatásra, mert vannak ők is elegen...   Bőhm József - Máriáss József: A ház első közös képviselője, a ,,Közös Bőhm", ahogy Julcsi kislány korában elnevezte. Korábbi foglalkozása könyvelő. Televíziója…..
traktor 2010.04.27 15:16:44
Álljék itt a Szomszédok harmadik főszereplő családjának, a Mágenheim családnak a bemutatása.   Mágenheim Ádám - Kulka János: A Nagy Fehér, az orvosok gyöngye, akinek a hippokratészi eskü a házasságánál is szentebb. Mindent az orvoslásért, hálapénzt nem fogad el.…..
Kisstílű sorozathoz kisstílű rosszfiúk illenek. Mivel a Szomszédok teleregény nem szólt forradalmakról, földrészeket, háborúkat, évtizedeket átívelő szerelmekről, nem szólt kiválasztottakról, nem szólt egy gigantikus meteorról, amely az emberiséget fenyegeti, ezért a hősök…..
traktor 2010.04.26 19:14:45
@Fék_Emil: Te miről beszélsz, kérlek? Nagyon sokan szeretjük ezt a sorozatot ma is, nekem konkrétan a legjobb barátaim is nézték az előző ismétlést, amikor volt rá lehetőségük. Én jelenleg dvd-ről nézem.
Íme a legsikerültebb magyar sorozat főszereplőinek második része, a Vágási család.   Vágási Ferenc - Nemcsák Károly: Feri állami gondozott, amit úton-útfélen hangoztat. Neki nem kell Jutka öröksége, neki nem kell a család, ő állami gondozott és kész. Őt ne…..
Az előző bejegyzésben kicsit írtam a Szomszédokról. De vajon kik szerepelnek a sorozatban? A következő sorokban egy rövid ki-kicsoda következik a magyar sorozatok legjobbikáról.   A Takács család és a fontosabb hozzátartozók: Takács István (Taki) - Zenthe Ferenc: Taki…..
Mivel nem jut eszembe a hely neve, ahol múlt héten voltam (nem volt kiírva!), ezért ma két bejegyzés más témában történik. Van egy sorozat, ami megosztja az embereket, de minden hibájával és jóságával ellentétben nem lehet nem ismerni. Aki szereti, annak jó. Aki nem, az is…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. A túrám nyolcadik állomásán a…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. A túrám hetedik állomásán ismét…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. A túrám hatodik állomásán…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. A túrám ötödik állomásán…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. A túrám negyedik állomásán…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. A túrám harmadik állomásán egy…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. A túrám második állomása a…..
Innál egy sört? Beülnél valahova beszélgetni? Írásaimban olyan vendéglátóipari egységeket fogok bemutatni, amelyek érdemesek arra, hogy a tisztelt egyetemista olvasó meglátogassa őket, igyon ott valamit, vagy legalább tudjon róla, hogy létezik. Az első állomása a…..