Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pintér Tamás (Tomco)

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iskolánk a kerület egyik legnagyobb és legrégibb, általános iskolája. 1910-ben épült Schulek János építész-tanár tervei szerint. Iskolai sportkörünk (Tutaj Diák Sportegyesület - DSE) minden korosztály számára több lehetőséget kínál. Számos oklevél, érem bizonyítja, hogy…..
Holnap megyünk a Lehel Piacra , készítünk interjút...
Nutrikid Csapatom : Nutrik 2009.09.20 19:56:00
Sziasztok! Most hogy írok, eszembe jutott, hogy le kéne írni a csapattagokat:Pintér Tamás (Én): Én csinálom az oldalt, gyűjtöm az anyagokat, én regisztráltam, elérhető vagyok itt: tomco9@citromail.hu Ivánkai Márk: Ővé az oldal kreatív része, vállalkozott hogy szerepel…..
Igen, hát ő Ivánkai Márk, mi csak úgy nevezzük hogy Iván! ;)..
Az egyik csapattag, Ivánkai Márk által készített vers.   Csütörtökön jó a gyümölcs,Akkor olyan finom édes és színes.Az energia dúl bennem, haa gyümölcs éhség múlik bennem.Ez a vers nem mixez csak egy turmix,és nem eszem a ropimixetmert attól tisztára…..
Nutrikid Egészségpiramis 2009.09.20 19:41:00
Nutrikid Segítség az induláshoz 2009.08.25 12:27:00
Mit jelent a blogolás?A blog egy olyan weboldal, amely bejegyzések sorozatából áll. A blogok többsége nyilvános weblapként működik, azaz a begépelt írásokat – ha a szerzője publikálja – bármely internet felhasználó elérheti. Témája sokrétű: lehet egyszerűen egy…..
Pintér Tamás (Tomco) 2009.09.19 18:53:33
Ivánkai Márk által készített vers. Csütörtökön jó a gyümölcs,Akkor olyan finom édes és színes.Az energia dúl bennem, haa gyümölcs éhség múlik bennem.Ez a vers nem mixez csak egy turmix,és nem eszem a ropimixetmert attól tisztára bedilizek.Szeretem az epretCsak úgy mint a…..
nutrikid.blog.hu/az egészséges életmódról készített weboldal amely a Nestlé Nutrikid Pályázatára készült... Főszerkesztők: Pintér Tamás, Ivánaki Márk Segítők: Darvai Zoltán, Koncsik Botond...