Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galamb

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Porsche csaknem egy évtizede riogat bennünket azzal (meg pláne a Bentleyt, Maybachot, Mercedest, BMW-t, Audit), hogy lesz valami orrmotoros négyajtósa Panamera néven. Kábé egymilliárd skicc, rajz, számítógépes grafika, lesipuskás fotó látott már napvilágot az autóról, igaz,…..
Volt ez a Caterham-projektünk Angliában a Bende Tibivel, ennek köszönhetően elég sok időt töltöttünk Londonban is. Mászkáltunk, ettünk, intéztünk egy csomó dolgot, meg néztünk ki a bambán a fejünkből, mert az autópark igen-igen érdekes. Éppen ilyesfajta, először evős,…..
A múltkor, amikor a 190-es családi Merci önindítóhiba miatt kicsit kiesett a forgalomból, kölcsönadtam a Katinak az Alfát. A szokásos reggeli hercehurcára, gyerekeket vinni oviba, bölcsibe, elmenni a Mexikói útra, ahonnan a munkahelyére földalattizik – erre kellett.Mint…..
Szerencsések a britek, mert náluk van tisztességes roaming tarifa. Martin Sauter mobilszakértő Oxfordban járva vett a Three nevű társaságnál egy prepaid SIM-kártyát, amellyel tíz brit fontért - nagyjából háromezer forintért - havi 1 gigabájtos mobilinternetes csomagra tudott…..
Hiába próbálunk meg tenni ellene, az autó mérete többnyire meghatározza a viselkedésünket. Vélemények az azonos című publikációról...
Galamb 2008.05.14 04:55:17
A Google újrafotózta Manhattan utcáit, egyrészt azért, hogy élesebb és frissebb képeket tudjon pakolni a Google Maps "Street View" funkciójába. Másodsorban pedig azért, hogy tesztelje új archomályosító technológiáját. Úgy tűnik, a Google nem akarja további perek…..
Vékony ember küzd az elemekkel, arcát, nyakát percenként törli egy fakóra mosott piros törölközőbe. Kint negyven fok van. Bent hatvan, mert a behemót, ordítva erőlködő dízelmotor kemenceként ontja magából a meleget. A fémből készült kormánykereket mintha valami rozsdás…..
Belsőség Valahogy így kell ezt 2008.05.10 07:22:00
Sokan nem szerették, kivagyinak és hisztériásnak látták. Én imádtam. Nem volt egyszerű személyiség, de a kormány mögött egy vitathatatlan zseni. Méltatlanul feledtük el halálának 14.-ik évfordulóját. Pedig mintha tegnap lett volna, a forró imolai aszfalton. Ezzel a kis…..
Belsőség Jó, ha van Panthenol 2008.05.09 15:11:00
A Fiat eltökélte, hogy végre kiaknázza a Ferrari ismertségét, így itthon is lesz „Ferrari Racing Days”, ahol a képen égőhöz hasonló F430 Challenge autók versenyeznek majd, augusztus legvégén. Talán nem szándékosan gyújtották fel az autót az újságírók előtt; a…..
A hosszú hétvégén Romániában jártam családilag, ahol tudvalévőleg nem kevés a Dacia. Nem is álltam neki fotózni a választékot, pickupok, kombik, Solenzák, SuperNovák és persze Loganok hagytak teljes közönyben, de ez a kék példány megérintett.(A simpsonos Kangoo-ról…..
Jakob Nielsen mérései szerint nagyon keveset. Egy átlagos netező egy átlagos weboldallátogatásnál a szavak 20 százalékát olvassa el. Akik kifejezetten olvasni szeretnének, azok sem olvasnak sokkal hosszabb textusokat. Náluk az arány 28 százalék.On an average visit, users read half…..
Bizony, bizony, a számháború. Dúl égen-földön, a számok manapság mindent visznek. Egy termék eladhatatlan, ha nem övezi legalább 3-4 fantasztikus szám. (A  "20 százalékkal dúsabb haj"-szövegen ordítva karmolom össze magam. Megnézném egyszer azt a…..
oMm: Csájna dö bjútifulUkáz jött a csőpostávala legmagasabb szintről,párttitkár jön, minden autótűnjön el a színről. Fájt a feje főelvtársnak, -düh vetett az arcán lángot,régmúlt időt idézve leltrend őrében hű barátot. Rögvest lett is jó megoldás,telik már a…..
Galamb 2008.05.02 18:01:31
Belsőség Egyre több szoci kocsi 2008.05.01 19:39:00
Az Internacionálétól és Rákosi elvtársról szóló daloktól zeng a Liget, mint az elmúlt ötven-hatvan évben szinte mindig. Persze, ma már nem komoly a dolog – a KGST-autók seregszemléjén azért mindig előkerülnek a mozgalmi nóták. Pár éve nem voltam kint, így meglepett,…..
Három-négyszázezer forintért már lehet használható kabriót kapni Magyarországon. Kis mázlival pedig már egy adrenalinbomba Mazda MX-5 roadsterre is ráakadhatunk alig többért. Nem szabad csilivili szalondíszre gondolni – ez a pénz egy még éppen működő és valamennyire…..
Belsőség Odanézz, vazger! 2008.04.27 15:24:00
– üvöltött fel a Motordoki, és én odanéztem, mert a barátságos invitálásnak nem lehet ellenállni. Pedig akkor már órák óta úton voltunk, Bukarestből Budapestre, ami mindenképpen egy felüvöltős útvonal. Az odaúton is sokszor üvöltöttünk fel. Először, amikor egy…..
Belsőség Zsuzsi és a sportautók 2008.04.27 09:46:00
Zsuszi a szomszédban lakik és néhanapján összefutunk kutyasétáltatás közben. Zsuzsi nem autóbuzi és nem is igazán érdeklik az autók. Kormányhivatalnok az értelmesebbik fajtából. A minap is éppen együtt bandukoltunk, mikor a kutyás témák között mégis szóba kerültek az…..
Belsőség Különös párhuzam 2008.04.25 15:00:00
Szabó Lászlóval beszélgettem, aki jó ideig a quados mezőny élén versenyzett, gyorsokat nyert, egy széria quaddal, egyéves versenytapasztalattal. A penge versenygépeken quadozó külföldi bajnokok bizony vakarhatták a fejüket, hogy hogyan is van ez. Laci azonban elárulta nekünk a…..
Belsőség A parton 2008.04.26 12:03:00
  Itt ülök Balatonfüreden, a mólónál, egy fa alatt, amelyet Göncz Árpád ültetett még 1990. november 30-án, Bibó István tiszteletére. Jobbra tőlem V.V. Giri, India elnöke által ültetett fa, amelyet 1970. október 6-án, a kellemes órák emlékére helyezett a balatonfüredi…..
Nekem akadt két kivételesen közeli autó a hétvégi Oldtimer Show-n. Az egyik közülük az oldalsó nagy sátorban a Steyr-Puch standon figyelt, konkrétan az almazöld 650 TR. A kocsihoz érzelmi és rokoni (mármint autórokoni) szálak fűznek, bár jó ideje nem láttam már. Ez a TR Zima…..
Kacsóh Pongrác úti felüljáró, 2008. április 19-e, délután egy óra. Áramlunk a nagyik felé a családi 190D-ben, azaz csak áramlanánk, mert dugó van. Futóverseny nincs, a sztrájknak vége, mi a rosseb történik? Hát ez. Bámészkodik mindenki. Egy 306-os Peugeot ugyanis a…..