Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sinsemillia

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "majd" egy nagyon praktikus szó. Rengeteg lehetőséget rejt magában. Mindig kéznél van, mindig használható, mindig van még egy a tarsolyban. Ennek is köszönhető, hogy két és fél hónapos fülöp-szigeteki tartózkodásom alatt még nem kezdtem el blogot írni. Minden napra volt egy…..
Napló Ugrabugra 2010.09.28 13:05:00
Élünk, virulunk. Alienkénk is tökéletes. A tegnapi mérések eredményeképpen 12.3-nak felelt meg, és a vonalzóm szerint ennyik is voltunk.           A látszat - miszerint békésen pihenget - csal. Mozgékony kis manó, hisz végig…..
Napló Összefoglalás és zárszó 2011.06.19 12:54:00
Ez a blog azért született pár évvel ezelőtt, hogy a kisbabához vezető utunk örömeit és  bánatait kiírjam magamból és esetleg segítség, vigasz vagy jó szórakozás legyen másoknak is. Lilla születésével ez a fejezet lezárult az életünkben, és nem is akartam a blogot…..
Sinsemillia 2011.05.16 13:32:16
Kedves Nyonyeszka Anyuka! :) A blogod nekem RENGETEG ERŐT adott a várandósságom első 5-6-7-8 stb. hetében! Ezt az időszakot - mialatt nekem is feküdnöm kellett - az írásaid olvasgatásával töltöttem, s ez nagyon sok segítséget jelentett számomra abban az időszakban, amikor óriási kitartásra, önbizalomra és hitre volt szükségem - KÖSZÖNÖM! :) Én is meglehetősen fájdalmas, nehéz múlttal rendelkezem a babavállalás terén (kb. 3 éve terveztük el, hogy gyermeket vállalunk és sorban értek a kudarcok. Nálam hatalmas cisztát találtak, amit laparoszkópiával távolítottak el, majd egy viszonylag gyors teherbe esést sajnos vetélés követett, ami nagyon megviselt. Nem részletezem a továbbiakat, mert ez egy külön történet, a lényeg, hogy - én úgy gondolom - számomra is a méregtelenítés, a hús és cukor elhagyása, valamint a rendszeres mozgás hozott eredményt: holnap elérem a 11. hetes várandósságot és bízom benne, hogy a továbbiakban is minden rendben lesz a babával :) Iszonyatos hányingerrel küszködöm, napi minimum egy hányás de van, hogy 4x is megtörténik a dolog - bevallom ezen a téren is sokat jelentett, hogy az élményeidet, tapasztalataidat olvashattam :). Nagyon sok hasznos dolgot megosztottál velünk, ami annyira megtetszett, hogy elhatároztam, az eddig titkos "Babaváró blogomat" a 12. hét elérése után nyilvánossá teszem, hogy én is segíthessek azoknak a babát tervező, vagy babát váró társainknak, akik tanácstalanok, vagy épp a kétségbe esés fázisába jutottak valamiért...
Szóval a mondandómnak az a lényege, hogy köszönöm neked ezt a blogot, amit nem csak hasznosnak, hanem nagyon emberinek, viccesnek, kedvesnek, ÉLETTEL TELInek találok :)
Remélem a kis Lilla történetét tovább olvashatom majd :)
Szeretettel üdvözöllek:
"Sinsemillia"
(jelenleg nyilvános blogom: "http://smillavilaga.freeblog.hu/"
Konyhamesék Goldenblog 2010 2010.07.09 10:58:00
  Goldenblog 2010 > Íme a gasztroverseny idei nyertesei         Elkészült a gasztroblogok top 10-es listája. A kategóriába összesen 161 különböző blogot neveztetek,…..
Sinsemillia 2010.07.12 10:52:53
Konyhamesék Édes, édes aludttej 2010.07.03 17:41:00
Bögrében, csészében, pohárban, befőttesüvegben, tálkában – bárhol térjen is nyugovóra az az édes tej, 3 nap alatt csodálatos átalakuláson megy keresztül. Megváltoztatja ízét, kettéválik a sűrűje és a savója, tetejét bebőrözi a tejföl. És milyen bölcsen teszi! A…..
A mesében az öreg király megkérdezi három leányát, mennyire szeretik őt. A két nagyobbik égre-földre, életre-halálra esküdözik, apjuk legnagyobb megelégedésére, ám a legkisebb, legszerényebb királykisasszony azt mondja méltóságos édesapjának: „Úgy szeretlek, mint a…..
Megyek én is a sorban a többi között - szeretném én betartani a sebesség határt, nagyon szeretném, de a csorda szellem engem is kényszerpályára sodor, így nyomom a gázpedált ezerrel, nehogy "kinézzenek", azaz: megelőzzenek csak azért, hogy elém kerüljenek, a kocsi farába…..
Életcseppek Telefoncsapda 2009.09.15 16:57:00
Felhívom, mert a lelkiismeretem ezt diktálja, mert a múltból még él a kellemes beszélgetések hívogató emléke, s mert a lelkem egy darabja nagyon vágyik rá. De amint felveszi a kagylót, meghallom a hanghordozását, egyből tudom, hogy ez most nem az a fajta kellemes csevej lesz, amire…..
Életcseppek Reggeli félhomály 2009.09.15 08:56:00
Éles, erőszakos hang furakszik az álmomba, nem hagy békén, kegyetlenül kirángat jóleső bódultságomból. A külvilág lassan beszivárog kába tudatomba, félhomály vár a valóságban: ismét egy hétköznap reggel köszönt. Elvégzendő teendők hosszú sora tornyosul előttem, talpra…..
Életcseppek "Enyém torta" 2009.09.14 14:18:00
Szép, madárcsicsergős vasárnap délután nyitottunk be "Peace"-ék kertjébe. Meghívottak vagyunk mi is a két kisebb lány névnapjára rendezett családi összejövetelen. A család java része már körbe ülte a lombos fa alatt megterített hosszú asztalt, mindenki mosolyog, kedvesen…..
Életcseppek Péntek délután 2. 2009.09.12 17:36:00
Aztán balra fordultam: nicsak egy ismerős arc! Nem sokat változott. Sőt, szinte semmit. Ugyanaz a szőke, félhosszú, bodros haj, ugyanazok a férfiasan harmonikus vonások. Hmm... Nagy hévvel vitatkozik épp az ügyfélszolgálatos kollegával. Tíz éve már lassan, hogy néhány péntek…..
Életcseppek Péntek délután 2009.09.12 16:36:00
Ha az ember hónapokon át halasztgatja csekkjeinek befizetését, könnyen előfordulhat, hogy egy szép őszi péntek délután, helyzetének súlyosbítása és a további bonyodalmak elkerülése végett, a gázművek zsúfolt ügyfélszolgálatán találja magát. Különös, de az ilyen,…..
Életcseppek Megrendülten 2009.09.12 15:49:00
Bio piac, szombat reggeli bevásárlás. Megvettünk mindent, amire szükségünk volt. A kijárathoz közeledve beugrott: "ja igen: repceméz!" Amit a múltkor vettem, valahogy, valahol "elpárolgott", "felszívódott" - persze idővel előbukkan majd az aktuális rejtekhelyéről, de addig is…..
Életcseppek Fordulópont 2. 2009.09.11 07:56:00
Szükségem van erre az évre, hogy konszolidáljam magam, az életem - az életünk. Előszöris, itt van a költözés. Igaz, lassan már egy éve elkezdtünk áthurcolkodni, mégis, a megállapodás időszaka valahogy mostanában jött el. Egy hosszan tartó folyamat, amikor az ember fokozatosan…..
Életcseppek Fordulópont 2009.09.10 20:49:00
Változások... nem is kevés. Már a múlt évben elkezdődött és azóta is folyamatosan tart. Nem mintha egyébként nem változnának a dolgok, de vannak intenzívebb és kevésbé intenzív időszakok. Nekem az utóbbi egy - másfél év annyi változást hozott, hogy nem győzök lépést…..
Életcseppek Kezdet 2009.09.10 16:33:00
Hogyan is, mivel is kezdjem?... Nem tudom, elkezdem valahogy, aztán majd mozaikszerűen összeáll a kép - talán nekem is :) Legalábbis így képzelem :)..
Életcseppek Mit is?... 2009.09.10 09:56:00
Megannyi, színeit változtató érzés szivárvány, egymást váltó, véget nem érő gondolatfoszlány - néha összegubancolódnak, majd kisimulnak, aztán újból összefonódnak.....